Waarom een biefstukje uit de VS anders smaakt dan uit Ierland

Wat de koe eet is bepalend voor de smaak van het vlees, zeggen kenners. Vooral de discussie over wat beter vlees oplevert - gras of graan - loopt soms hoog op tussen de experts. Keuringsdienst van Waarde ging op zoek naar antwoorden.

In de supermarkt is de keuze in vlees bijna oneindig. Je hebt etiketten waarop staat dat het rund uit Ierland of Zuid-Amerika komt, of het grasgevoerd is of graangevoerd. In de nieuwe aflevering van Keuringsdienst van Waarde zoeken de tv-makers wat beter is: een biefstukje uit Ierland waar de koeien gras eten of een stukje vlees uit de VS waar de koeien graan gevoerd krijgen. En proef je dat ook?

Bron

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot gras , graan , koeien , koe , vlees , ierland , supermarkt en eten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0