CDA vindt inseminatiestop 'klinkklare onzin'

CDA noemt het idee van een inseminatieverbod van de Partij voor de Dieren (PvdD) klinkklare onzin. 'Ik dacht dat ze niet gekker konden worden, maar blijkbaar hebben ze toch nog een overtreffende trap gevonden', reageert Kamerlid Jaco Geurts.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Twentsch Land
Ze bedenken wel weer wat na dit, 70 % minder vee is wat ze willen, daar zal het wel niet van komen, mocht het toch zo zijn .... zijn ze opnieuw niet tevreden en moet het weer met een x aantal procenten omlaag....gewoon negeren deze partij, geef je ze aandacht, dan gaan ze denken begrip en winst te scoren !
Pluto
Halen we de kalveren gewoon van over de grens !!!.
cs-agrar
@Plutonet als v3, gewoon in Engeland kalveren onder de 40kg kopen
+1
robotmelker
Ga niet in discussie met domme mensen, ze slepen je mee naar hun niveau en verslaan je op ervaring....
de jonge
@robotmelker en als je niet reageert drukken ze het gewoon door. dat is juist het gevaar!!!!!
robotmelker
@de jonge Misschien zijn we dan al te lang met hun in discussie.....
+3
de jonge
@robotmelker hun kracht is juist dat ze iedere keer de discussie aangaan en hun zin doordrijven,onder het motto van thieme ::,blijven herhalen dan gaan ze het vanzelf geloven. en kijk eens waar onwaarheden een partij kunnen brengen en wat ze al hebben bereikt en wie ze gelooft zelfs de sp ,groenlinks en de pvda gaan achter punten van hun staan. gewoon misselijkmakend
Coen
@robotmelker , het is hier ‘een kleine minderheid regeert over de grote meerderheid’ 😞
afgelopen woensdag was er in de 2-de Kamer dat debat wat eindigde met ‘vegan is the future’, dat werd daar niet volmondig ontkend.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot onzin , partij voor de dieren , cda , dieren en pvdd ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0