Ff stemmen



Originele beschrijving

Diners georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen zijn voortaan standaard vegetarisch. Wie toch vlees of vis wil, moet dat van tevoren doorgeven. Minister Van Engelshoven komt daarmee tegemoet aan een verzoek van de Partij voor de Dieren. De minister volgt hiermee het voorbeeld van haar Duitsland. Daar wordt vegetarisch gegeten bij officiële staatsgelegenheden. Daarnaast moeten de producten zoveel mogelijk biologisch, seizoensgebonden, lokaal en/of fairtrade zijn. We moeten minder vlees en vis eten, want het is enorm belastend voor ons milieu. Dat is de gedachte. Toch roept deze opvatting ook irritatie op. Het zou opdringerig zijn. Bovendien zou het maar de vraag zijn of het echt zoden aan de dijk zet. Een vliegreis naar Thailand zou een stuk slechter voor het milieu. Ben jij ook een bewuste eter en probeer je minder vlees en vis te eten. Of vind je het allemaal wat overtrokken? Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Deel dit artikel

Reacties

grös
Planten zijn alleen maar goed voor het milieu, ploegen, zaaien, kunstmest, spuiten, spuiten, spuiten, rooien, oogsten, tuinbouwkassen, kunstmest, co2, verlichting, verwarming..
+1
AJ oet Twente
Dit geeft duidelijk aan hoe nep de politiek tegenwoordig is.
Het hoeft niet te helpen ,als het maar lijkt dat je wat doet.
De echte milieubewuste rooie politici zouden moeten durven uitspreken : Maximaal een keer in de 5 jaar met vliegtuig met vakantie .
Nou Jesse KLaver , Marianne Thieme ik wacht op uw verklaring .
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @AJ oet Twente:
Maximaal een keer in de 5 jaar
Het is eerder minimaal 5x in één jaar!
+2
walker1
Het zal mij een zorg wezen wat ze in Den Haag vreten. Zitten toch de hele dag op het pluche, dus geen zware fysieke arbeid, dus dan kunnen ze wel zonder vlees.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot duitsland , vlees , milieu , vis , onderwijs , partij voor de dieren , biologisch , dieren , eten , fairtrade , vegetarisch , ervaringen en kennis ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0