Fendt Farmer 3 - Elektronische hefinrichting is defect

Dag iedereen

Sinds vandaag is de hefinrichting van men fendt farmer 311 LSA turbomatik defect.in het begin ging die moeizaam naar beneden of boven maar nu doet die niets meer.weet er soms iemand wat de gang bare oorzaken zijn of waar ge een elektrischschema van vind.

Gr sam

Reacties

Fendt926Driver
Kijk op het hef paneel.
Daar brand een grote rode lamp. Die gaat normaal uit als jij de hef activeerd. Nu kan het zijn dat de lamp blijft knipperen na activeren.
De snelheid van knipperen geeft een storings code weer.

Heb je alle knoppen wel goed staan?
Daalsnelheid kun je ook op 0 zetten dan daalt het niet. Maar moet de opgaande hef wel om werken.
@Fendt926Driver

Merci voor te reageren.nu de rode lamp branden telekens wanneer de hef omhoog ging wanneer die stopte branden die ook nimeer.nu blijft de rode lamp continu branden en gebeurd er niets.
Fendt926Driver
@sam-van-steelandt werkt de hef nog wel met 1 van de 4 knoppen voor de hefbediening op de achterlichten?
Probeer anders de dubbelwerkende hef met de kruishendel zodatf je weet of het electrisch of mechanisch fout zit.
En op het zwarte hefpaneel zitten 2 schroevendraaier insteek plekken. Daaronder zitten 2 glas zekeringen. Heb je die al doorgemeten?
@Fendt926Driver
De hef kan ik bedienen met de knoppen achteraan en de zekering in de bediening heb ik vervangen en geven door.
eicher4048driver
Bij onze Fendt 308LSA werkt de hef elektronisch ook niet meer. Als ik het ventielblok omzet kan ik wel gewoon de hef bedienen met de hydrauliekhendel dus het probleem ligt bij de elektriciteit. Iemand een idee of dit nog al voor gehad? Ook knoppen op het spatbord doen niets en rood lampje op de kast gaat niet meer aan .
Fendt926Driver
@eicher4048driver op de kast zitten 2 platte schroevendraaier plekken. Onder beide zit een glazen zekering. Daar zou ik beginnen.
Of eerst de zekerings kast van de trekker.
eicher4048driver
@Fendt926Driver Zekeringkast van de trekker is in orde. Hefpanneel had ik al los gemaakt en zuiver gemaakt om te kijken of er geen fiches los zaten. Zal in de week eens die glazen zekeringen loshalen. 👍

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot hefinrichting en defect ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
856
TREFWOORDEN