Schouten hevelt fosfaatrechten vleesvee niet over naar melkvee

De fosfaatrechten die worden teruggegeven door vleesveehouders komen niet beschikbaar voor knelgevallen in de melkveehouderij. Dat zei landbouwminister Carola Schouten tijdens een Kamerdebat over de landbouwbegroting 2019.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Jawis
Uiteindelijk kost dit haar de kop...de fouten zijn te groot en te veel..
Dan komt er een nieuwe charlatan......
+2
Hoe eerder ze opstapt hoe beter, wat een foekvel !!! RFC heeft dit gewonnen , er moet en er zal minder melk komen, LTO stond erbij te jaknikken. Ze hebben met elkaar niet alleen de dood van een paarhonderd duizend gezonde koeien op hun geweten, maar ook dat van de boeren die zelfmoord hebben gepleegd. SLAAP LEKKER TOP BESTUURDERS. Kom der maar in , zeg nu eindelijk eens wat heeft de GENOCIDE onder de koeien opgeleverd aan minder fosfaat uitspoeling per HA ??? Wat hoor ik NIKS !!! Jullie zijn TE LAF en ACHTERBAKS om hier aan de discussie deel te nemen, wie van jullie heeft gehandeld met voorkennis ??? Het is 1 grootte corrupte bende .
+2
cowboys
@Detukkeroettwente en zo is het een CORRUPTE BENDE
vrije boeren
@Detukkeroettwente inclusief de hoge raad

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkveehouderij , melkvee , vleesvee en fosfaatrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0