Precisielandbouw open dag in Reusel.

Bij aardappelbedrijf van de Borne in Reusel werd een speciale dag georganiseerd over precisielandbouw. De van de Borne’s zijn hier al jaren zeer intensief mee bezig. Samen met een kleine 50 exposanten werd hier uitgebreid aandacht aan besteed. Zowel standhouders als publiek behoorden grotendeels tot de iets jongere generatie. Ook werd er gedemonstreerd met enkele machines en een autonome trekker. Leerlingen van de Lagere School maar ook enkele Universiteiten waren aanwezig. Zeker een leerzame dag voor velen en men kon even bij een collega in zijn schuren kijken.

Bronnen

 Precisielandbouw open dag in Reusel. (www.trekkerweb.nl)

Bij aardappelbedrijf van de Borne werd een speciale dag georganiseerd over precisielandbouw. De van de Borne’s zijn hier al jaren zeer intensief mee bezig. Samen met een kleine 50 exposanten werd hier uitgebreid aandacht aan besteed. Zowel standhouders als publiek behoorden grotendeels tot de iets jongere generatie. Ook werd er gedemonstreerd met enkele machines en een autonome trekker. Leerlingen van de Lagere School maar ook enkele Universiteiten waren aanwezig. Zeker een leerzame dag voor velen en men kon even bij een collega in zijn schuren kijken.

Nieuwsgrazer

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot trekker , school , open dag , precisielandbouw en machines ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!