Zorgen Lodders over niet afgehandelde beschikkingen

Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD) maakt zich zorgen over niet afgehandelde fosfaatbeschikkingen. Dagelijks krijgt ze nieuwe gevallen onder ogen.

Dat gebeurt sinds Lodders op 8 augustus Kamervragen stelde over het functioneren van RVO bij de registratie van fosfaatrechten. De politica noemt twee nieuwe specifieke gevallen van bedrijven die in december vorig jaar bij RVO al melding hebben gemaakt van wijziging in de bedrijfssituatie aangaande fosfaatrechten, en nu nog steeds geen beschikking hebben.

Lodders vindt de gang van zaken des te schrijnender aangezien de overheid de mogelijkheid heeft overtreders van het fosfaatrechtenstelsel een dagquotum op te leggen per 1 januari 2019, waardoor de bedrijfsvoering praktisch onmogelijk wordt. Los van deze niet afgehandelde beschikkingen heeft Lodders vragen over de tijdsduur van de registratieprocedure in het algemeen.

Deel dit artikel

Reacties

cowboys
Het een grote puinzooi bij de rvo begin van het jaar rechten gekocht van een zoogkoeien boer betaalt en zijn nog steeds niet over geschreven wel had ik gelijk de rekening van 100 e van de rvo nu moeten de rechten worden herberekend dus kan zo maar zijn dat de verkoper niets te verkopen heeft of veel minder kilo,s krijgt het is gewoon een grote bende bij de rvo.
de jonge
@cowboys ben je mooi klaar mee,en hoe zullen ze dat aan jou gaan vergoeden dan als de prijzen tussen toen en nu veel hoger zijn, ze moeten eens ophouden te prutsen en de zaken die nog liggen na 10 weken gewoon gaan toewijzen,dan zorgt de staat maar voor een oplossing om het intern om te lossen,ze zijn gewoon compleet nalatig in deze gevallen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vvd en fosfaatrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN