Milcobel laat kaas rijpen in eeuwenoude kelders

Honderden bollen Brugge Kaas rijpen voortaan in de kelders onder de Sint-Godelieveabdij in het oude Brugse stadscentrum. De bijna vier eeuwen oude, 11.000 vierkante meter grote kloostersite in de Boeveriestraat kwam in 2013 leeg te staan. Met Milcobel heeft het klooster nu zijn eerste huurder beet. De zuivelcoöperatie laat onder de keldergewelven enkele van zijn beste kazen rijpen. “Ik ben ervan overtuigd dat deze omgeving voor nieuwe smaaksensaties zal zorgen”, aldus Filip Vermander van Brugge Kaas. 

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot kaas , milcobel en 2013 ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN