Stoete uit eigen streek populair bij toeristen en inwoners

VECHTDAL – Sinds kort heeft onze regio z’n eigen stoete, een ambachtelijk gebakken tarwebrood waarvan de ingrediënten grotendeels uit het Vechtdal komen. Het idee kwam van bakker Mark van der Most uit Lemelerveld. Het broodje doet het goed bij vakantiegangers en de inwoners zelf. Dat meldt RTV Oost. De stoete wordt op authentieke wijze gemaakt.

Bronnen

 Stoete uit eigen streek populair bij toeristen en inwoners (vechtdalfm.nl)

VECHTDAL – Sinds kort heeft onze regio z’n eigen stoete, een ambachtelijk gebakken tarwebrood waarvan de ingrediënten grotendeels uit het Vechtdal komen. Het idee kwam van bakker Mark van der Most uit Lemelerveld. Het broodje doet het goed bij vakantiegangers en de inwoners zelf. Dat meldt RTV Oost. De stoete wordt op authentieke wijze gemaakt.

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot bakker ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!