Naam en label kunnen gewoon varkensvlees ‘aaibaar’ maken

Varkensboeren kunnen heel wat leren van de fokkers van Black Angus, blogt Wouter Baan op Boerenbussiness.nl. Die hebben hun gangbaar gehouden vee wereldberoemd gemaakt met een naam en een label. Daardoor is het niet zomaar vlees meer, maar “aaibaar.”

" width="150">

Bronnen

 Naam en label kunnen gewoon varkensvlees ‘aaibaar’ maken (www.foodlog.nl)

Varkensboeren kunnen heel wat leren van de fokkers van Black Angus, blogt Wouter Baan op Boerenbussiness.nl. Die hebben hun gangbaar gehouden vee wereldberoemd gemaakt met een naam en een label. Daardoor is het niet zomaar vlees meer, maar “aaibaar.”

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vlees , varkensboeren , vee , fokkers en varkensvlees ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!