Terug van weggeweest.

Hi there! Ik zie net na aanmelding dat ik eerder terug ben van weggeweest dan nieuw. Mocht ik onder mijn oude account verder moeten, dan hoor ik dit graag.

Ik ben Paul, op dit moment even truckspotter in ruste. Komende tijd ga ik mijn foto's doorspitten om jullie van tijd tot tijd te laten zien wat ik onder andere heb gefotografeerd. Er is mij gezegd dat ik het stoppen niet lang vol zal houden, dit zal de tijd uitwijzen.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie oude foto's van HAVI Logistics hebben, van toen de auto's nog rood waren.

MVG, Paul.

Deel dit artikel

Reacties

Alex Miedema
Hoi Paul, welkom terug. Nog steeds niet terug begonnen te spotten? 😉 Heb zelf de gevraagde fotos helaas niet.
LinkspootPaul
Hi Alex, dank je 😄

Nog niet terug begonnen, maar eerlijk is eerlijk, het jeukt wel weer een beetje. Maar, voordat ik begin wil ik eerst een voor mijzelf fatsoenlijke manier van omgaan ermee kweken. Voelde me nog wel eens best wel kansloos als ik het 'weer eens ging doen', en daar heb ik geen hobby voor.
Alex Miedema
@LinkspootPaul och, kansloos zal iemand zich met de neus tussen de postzegelboeken, theezakjes vouwend of in een vol ridderkostuum zich ook wel eens voelen 😉
LinkspootPaul
@Alex Miedema Dat zal ongetwijfeld. Maar wat ik constant deed aan events afstruinen en dergelijke, dat is niet mijn ding ben ik achter, en iets te vaak de invulling geweest. De truckruns zullen misschien blijven, maar niet elk vrije weekend een opzoeken. Het moet leuk blijven.
hendrik-stiksma
Welkom terug en tis een mooie hobby om te doen ben nu weer 3 dagen aan het spotten geweest en zal vanmiddag weer even wat foto's maken bij de snelweg

en om het gevraagde heb ik HAVI logistics kwa foto's alleen in witte auto's
LinkspootPaul
@hendrik-stiksma Dank je Hendrik. Witte auto's kan ik zat op de foto zetten, vooral gezien ik er werk. In elk geval bedankt.
+1
LinkspootPaul
Kleine update: Van truckspotter in ruste ben ik nu vakantiespotter geworden, met soms misschien een spottersrondje daar buiten.
Tinus
@LinkspootPaul Goed om te horen!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0