Speenbacterie bepaalt smaak rauwmelkse kaas

De bacteriën op de speenhuid van koeien spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van sensorische kenmerken van rauwmelkse kaas, zoals geur en smaak.

Bronnen

 Speenbacterie bepaalt smaak rauwmelkse kaas (www.nieuweoogst.nu)

De bacteriën op de speenhuid van koeien spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van sensorische kenmerken van rauwmelkse kaas, zoals geur en smaak.

Wellicht gerelateerd

Beemster kaas veehouders geven beste zorg van Europa aan koeien

- Europese prijs voor tastbare inzet om welzijn melkkoeien te verbeteren Westbeemster, 7 juli 2011 – Beemster kaas heeft de Good Dairy Award 2011 gewonnen. Deze Europese prijs is voor het eer…

CIWF filmt graatmagere Parmezaanse kaas-koeien die nooit in de wei komen

- Dierenwelzijnsorganisatie CIWF start een Europese actie onder consumenten om Italiaanse koeien de wei in te krijgen onder de naam #NietOpMijnPasta. De beelden beloven weinig goed voor het imago van d…

Goudse kaas...

- vanavond ( donderdag ) 5 voor half negen, nederland 3 :keuringsdienst van waarde over Goudse kaas...... Beste Double-Shoooter & TievusHoeve: Natuurlijk, het lijkt dat het kind met het badwater w…

cannabis kaas..

- gat in de markt ?(klik)misschien wel wat voor de goudse kaas.... Beste Paul: En vervolgens dikke boetes incasseren wegens misleiding ! …

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot koeien en kaas ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!