'Laat eieren minstens vier keer per jaar onderzoeken'

„Pluimveehouders zijn voedselproducent en verantwoordelijk voor de afgeleverde producten. Om de voedselveiligheid te waarborgen, kunnen leghennenhouders hun eieren vier keer per jaar door een laboratorium laten onderzoeken.”

Bronnen

 'Laat eieren minstens vier keer per jaar onderzoeken' (www.pluimveeweb.nl)

„Pluimveehouders zijn voedselproducent en verantwoordelijk voor de afgeleverde producten. Om de voedselveiligheid te waarborgen, kunnen leghennenhouders hun eieren vier keer per jaar door een laboratorium laten onderzoeken.”

Wellicht gerelateerd

‘Frankrijk test 0,000004% van zijn eieren op voedselveiligheid’

- Slechts 677 van de 15 miljard eieren die in Frankrijk worden gelegd, worden op voedselveiligheid gecontroleerd. dp7g3m3b56yps.cloudfront.net/images/made/… " width="150"> …

SecureEgg moet voedselveiligheid helpen borgen

- Legpluimveehouders komen zelf met een plan om de voedselveiligheid in de eierketen te verbeteren. …

Kamp: eenheid in toepassing normen voedselveiligheid

- Nederland maakt met andere EU-landen voorstellen voor eenheid van normen voor voedselveiligheid. …

Milieukeur: geen eisen arbeid en voedselveiligheid

- De teelteisen van Milieukeur vervallen voor werkomstandigheden en voedselveiligheid. …

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot eieren en voedselveiligheid ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!