Geen extra debat over mestfraude

De Tweede Kamer wil geen apart debat over mestfraude. Alleen SP en PvdA steunden het verzoek van PvdD-Kamerlid Esther Ouwehand om een debat te houden naar aanleiding van de berichtgeving van NRC over mestfraude.

GroenLinks gaat voorstellen om het debat over de nitraatrichtlijn dat donderdag 16 november op de agenda staat te verlengen, zodat de mestfraude tijdens dat debat ruimschoots aan de orde kan komen. Vrijwel alle partijen willen wel een brief van de minister met haar standpunt over mestfraude.

Bronnen

 Geen extra debat over mestfraude (www.boerderij.nl)

De Tweede Kamer wil geen apart debat over mestfraude.

Wellicht gerelateerd

Kamer: mestfraudeurs gevaar voor hele veehouderij

- Mestfraudeurs vormen een gevaar voor de hele veehouderij, omdat Nederland daardoor mogelijk de gunstige voorwaarden van de EU kwijtraakt. Die conclusie trekt de Tweede Kamer in een debat over mestbel…

POV: ‘Systeem mestafvoer onnauwkeurig en omslachtig’

- De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) heeft zowel mondeling als schriftelijk inspraak geleverd bij het Rondetafelgesprek over mestfraude in de Tweede Kamer. POV stelt dat de kern van het p…

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot tweede kamer en mestfraude ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!