Volop aandacht en geld voor bedrijfsopvolging in Brussel

Bedrijfsopvolging krijgt veel aandacht in de Europese politiek. De Europese Raad van ministers heeft een amendement van SGP / CU Europarlementariër Bas Belder aangenomen, die voorziet in extra jonge boerenpremie.

Deel dit artikel

Reacties

George
Waardeloos weer , gewoon hartstikke waardeloos en geen oplossing. Jongeren proberen te lokken met een beetje extra betalingsrechten de eerste 5 jaar. Daar trapt toch geen hond in. Er zal structureel iets gedaan moeten worden aan de overproductie. Die is nooit lonend en zorgt dat de prijzen van ons hoogwaardig geproduceerd voedsel met steeds strengere eisen heel veel te laag zijn. Dit is nooit vol te houden voor de boeren en bijna niemand die nog wil overnemen. Er moeten gewoon veel betere en hogere prijzen betaald worden aan de boeren. En waarschijnlijk hoort daar gewoon productieregulering bij want nu is er gewoon van alles teveel en dat houdt de prijzen veel te laag.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot bedrijfsopvolging , politiek , brussel en sgp ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0