Voorlopig geen nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Het record van Boer Theo was een bijzondere 😄, hij zou toen bij ons komen biljarten met zijn 3 "vriendinnen". Helaas werd dat toen opeens afgezegd. Morgen heeft Theo zijn afscheidsfeest, 1 okt gaat hij verhuizen.

Slecht nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw. Als het aan de NPO ligt, komt er binnenkort geen nieuw seizoen. Althans, voor Yvon Jaspers staan er binnenkort geen opnames op het programma en er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd om de liefde van hun leven te vinden.

Boer Zoekt Vrouw heeft inmiddels negen seizoenen achter de rug. In totaal gingen 78 boeren op zoek naar de liefde. Dat leverde 55 baby's op. Boer Tom, inmiddels ook te zien in Eigen Huis en Tuin, kreeg de meeste brieven ooit: hij kon kiezen uit 1808 potentiële liefdes van zijn leven. Boer Theo vestigde een ander record: drie vrouwen gingen uit zichzelf weg tijdens de logeerweek.

Bronnen

 Voorlopig geen nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw (www.metronieuws.nl)

Slecht nieuws voor de fans van Boer Zoekt Vrouw. Als het aan de NPO ligt, komt er binnenkort geen nieuw seizoen. Althans, voor Yvon Jaspers staan er binnenkort geen opnames op het programma en er zijn ook nog geen nieuwe boeren geselecteerd om de liefde van hun leven te vinden....

Grasbaal

Reacties

+1
mlkvhoudr
Te positief voor de boeren.....dat kan niet de bedoeling zijn bij de npo
+1
George
Gelukkig dat ik niet meer zondags naar die kneusjes hoef te kijken. 😄
+2
sjoerd de melker
@George de eerste tv bij ons vroeger had ook alleen Nederland 1
George
@sjoerd de melker
Bij ons hebben ze altijd al meer zenders gehad , maar misschien ben jij ouder dan ik.
robbies
@George mee eens Sjors. Totaal niet representatief voor de sector
+5
sjoerd de melker
Ideetje van martijn van dam?
+2
Grensboertje
@sjoerd de melker Hij zit er niet voor de boeren!
Porky
Wij vinden er al jaren niks meer aan, wel vreemd want met kijkcijfers van plm 4 miljoen zou je denken dat ze doorgaan,maar er is meer aan de hand ,hoor over "wurg contracten"

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot platteland en boerzoektvrouw ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!