Mannenpraat: Boer Herman heeft weinig fysiek contact met zijn Fleur

Elke dag rond deze tijd: mannenpraat. Met vandaag: het liefdesleven van boer Herman.

Wij moeten toegeven dat we stiekem fan zijn van Boer zoekt Vrouw, en leven daarom natuurlijk mee met alle stelletjes uit de agrarische datingshow. We waren blij voor Herman dat hij nog steeds samen is met Fleur, maar we verbazen ons over het feit dat hij weinig fysiek contact heeft met z’n schattebout heeft.

Hoewel wij het lastig zouden vinden, om weinig met elkaar in aanraking te komen, kunnen zij zich er prima in vinden. Dat is natuurlijk het belangrijkste. ‘We spreken om de vier weken af. Maar Skypen doen we elke avond en via Whatsapp praten we zelfs de hele dag’, zegt de melkveehouder. Liefde op het eerste scherm dus.

Bronnen

 Mannenpraat: Boer Herman heeft weinig fysiek contact met zijn Fleur | Panorama (panorama.nl)

Elke dag rond deze tijd: mannenpraat. Met vandaag: het liefdesleven van boer Herman.

Wellicht gerelateerd

Voorlopig geen nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

- Het record van Boer Theo was een bijzondere , hij zou toen bij ons komen biljarten met zijn 3 "vriendinnen". Helaas werd dat toen opeens afgezegd. Morgen heeft Theo zijn afscheidsfeest, 1 okt gaat …

Boer zoekt vrouw VIP

- Beste boeren en boerinnen, Boer zoekt vrouw heeft een verkiezing voor de grootste BzV fan, de grootste BzV fan wordt VIP. Tussen de vijf finalisten zit slechts 1 echte boerin, namelijk Annemar…

Grasbaal

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boerzoektvrouw ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!