Europa aan de onderhandelingstafel voor Brexit


Bijna een jaar nadat de Brexit een schokgolf door Europa heen joeg, gaan de formele onderhandelingen over het Britse vertrek dan echt beginnen. In Brussel spreken de Britse onderhandelaars met EU-ambtenaren over de voorwaarden van hun vertrek, iets wat financieel nog flink in de kosten kan lopen. Verslaggever Suze van Kleef kijkt vooruit op wat men kan verwachten.

Bronnen

 Europa aan de onderhandelingstafel voor Brexit (www.gelderlander.nl)

Bijna een jaar nadat de Brexit een schokgolf door Europa heen joeg, gaan de formele onderhandelingen over het Britse vertrek dan echt beginnen.

Wellicht gerelateerd

Booming Brexit

- Weet u precies wat de consequenties van de Brexit voor uw bedrijf zijn? …

BREXIT/NEXIT

- Ze gaan nu in brussel landings rechtten regelen voor vogels, en recht van opweg/overpad voor reeen en wilde zwijnen. Wie weet er nog meer ? Breng ze a.u.b. niet op idee├źn. geen idee wat de kop van d…

Brengt brexit de agrarische export in gevaar?

- Ook na de brexit blijft het Verenigd Koninkrijk (VK) vlees, groente, fruit en aardappelen uit Europa importeren. Wel kan de vraag verschuiven naar goedkopere producten. …

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot europa en brexit ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!