Politiek hekelt 'stoplapbeleid' Van Dam

Diverse politieke partijen gaan (demissionair) staatssecretaris Van Dam stevig aan de tand voelen over de jongste aanpassing in het fosfaatreductieplan. "Het is een stoplapbeleid", foetert Elbert Dijkgraaf (SGP). "De ene stoplap volgt op de andere."

Deel dit artikel

Reacties

arjankok
Die van dam die moet sjagrijnig zijn als hij later terug kijkt op zijn knoeiperiode bij RVO, die blijft altijd aangeschoten wild hoop ik
Groen1
@arjankok Wat was zijn "slogan" Ik ben er niet voor de boeren
Innoveren
Wat heeft het mestbeleid in 30 jaar voor effect in Brabant ?
Als we naar de waterwingebieden kjken daar zijn al 30 jaar volop gegevens verzameld middels mosterputten (gem 1 per 10 ha) . Hier worden grondwaterstand gemeten en mineralen enz onderzocht . Van de jaren 90 heb ik gegevens gekregen die toen al goed maar via de media is er zover ik weet niets naar buiten gebracht. Nu wordt er alleen al bij de melkveehouderij de een over de andere maatregel genomen terwijl de rest niet word meegenomen alleen om het vee en de melk te minderen. Dit noemen we gevolg bestrijding maar we moeten de oorzaak aanpakken en kan dat? Ja door mest meteen na productie bewerken en een duurzame bestemming geven droog maken. Bouwmateraal of mest over gotere afstand.
Dan hekelt dijkgraaf vast ook lto' verlengstuk van van dam

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot politiek , sgp , dam en fosfaatreductieplan ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0