Van der Steur stapt op

Minister van der Steur stapt op nadat zo ongeveer de hele 2e Kamer hem met verwijten had overladen, weer een VVDer.
Soms lijkt het alsof niemand meer normaal doet, zo schreef Rutte een paar dagen geleden in een pagina grote advertentie voor zijn VVD.
Verbeter de wereld, maar begin eerst bij de eigen partij .....

Deel dit artikel

Reacties

diezel
En dat een paar weken voor de verkiezingen..... 😞
verwijderd
arie.j
Quote Reactie van @diezel:
En dat een paar weken voor de verkiezingen

Schiet niet op hé, en als vervanger nu die Stef Blok van woningbouw, ook al zo'n VVDer met de nodige arrogantie en zonder enige souplesse.
jan is hobbyboer
Ik vind eigenlijk wel dat dit artikel ook wel weg kan, mijn Bassie verhaal werd ook als niet relevant beschouwd en dus verwijderd, dat had nog echt een link met de landbouw, deze Van der Steur helemaal niet, of hij moet genoemd zijn als hulp voorzitter van de LTO.
+1
diezel
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
deze Van der Steur helemaal niet,

Me dunkt.
Dat Van der Steur zich opoffert (voor Rutte) en de PvdA zich zo rustig hield kan maar één ding betekenen.
"Er zit nog veel meer stront in die Justitie-gierkelder ". 😄
+2
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @diezel:
"Er zit nog veel meer stront in die Justitie-gierkelder ".

Ideaal voor baantje bij LTO dus, die zijn dol op stront, veeeeeeel stront zodat ze veeeeeel regeltjes kunnen bedenken waarbij veeeeeeel mazen aanwezig zijn zodat veeeeeel mensen dicht bij het vuur deze mazen kunnen gebruiken om hun bedrijf tijdig op orde te krijgen. Prima geschikt deze van der Steur, liegen en bedriegen gaat hem goed af.
J-93
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
Prima geschikt, liegen en bedriegen gaat hem goed af.

Eigenschap nr 1. van zo ongeveer heel de VVD, landelijk!

( Lokaal al te maken gehad met fototjepik door dezelfde partij, wel excuses ontvangen na aan te geven graag eerst toestemming te hadden gegeven)
+1
arie.j
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
Ik vind eigenlijkr

Jij vind wel meer iets, dat weten we....
Maar hier gaat het om de regering, en het is al nummer 4 van deVVD bewindslieden die moet opstappen om deze affaire.
Het partijbelang boven alles stellen, daarvoor sjoemelen en vooral geen enkele souplesse tonen, dat zit daar bij velen tegenwoordig blijkt wel ingebakken
Man als het verschil ziet tussen die VVD kamervoorzitster Miltenburg en nu Arib dat is dat de dag bij de nacht, heel de sfeer in de kamer is er door veranderd.
Die Miltenburg zat er altijd tussen om de regering en vooral de ministers van haar partij uit de wind te houden, sprekers werden afgekapt enz. Het is een verademing dat ze weg is.
En zelfs van de PVV, die enorm kritiek had toen er iemand met 2 paspoorten en van Marokkaanse afkomst kamervoorzitter werd hoorde ik pas toch warempel complimenten in de kamer dat de huidige kamervoorzitsters zo goed was.
De VVD is de grootste regeringspartij met dik kans dat het ook in de volgende regeringsperiode zo is. Die maakt dan ook in hoge mate de onderhandelingen uit, of er nog een eigen minister van landbouw komt enz.enz.
Hoog tijd, en voor ieder ook ons belangrijk, dat ze daar met een ander soort mensen gaan werken en er een andere mentaliteit op na gaan houden.
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @arie.j:
Jij vind wel meer iets, dat weten we.

Hebben we nog 1 overeenkomstig iets 😄.

Verder is die van der Steur gewoon een opportunistische politicus waarvan er 147 in de kamer zitten, alleen die 3 van jouw partij zijn natuurlijk ver boven dit aardse gepeupel verheven. Zo apart is het toch ook weer niet wat ie gedaan heeft, hij heeft gelogen, dat doen ze allemaal, alleen bij hem is het uitgekomen en omdat het vlak voor de verkiezingen is wordt ie erbij genaaid. In Amerika hebben ze daar nu 'Alternative facts' voor bedacht maar die hebben we nog niet in NL. Beetje moraalridder uit gaan hangen is natuurlijk hardstikke hypocriet. Waar geld en belangen zijn wordt er gelogen, dat is zo in de politiek (ook bij de SP), bij de LTO, en ook bij jouw kerkje. Hele menselijk eigenschappen, daarmee niet goed te praten, maar zeker ook niet uit te bannen.
Twentsch Land
@jan is hobbyboer

Of van de steur heeft gelogen is niet eens zeker....vindt het ook van het belachelijke dat hij in die hoek werd geduwd ... het is duidelijke propaganda van de aanvallende partijen waarschijnlijk door opgekropte rooie jaloezie ..... respect voor hoe fier en recht op hij gisteren zijn verhaal deed.
+1
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Of van de steur heeft gelogen is niet eens zeker....vindt het ook van het belachelijke dat hij in die hoek werd geduwd ... het is duidelijke propaganda van de aanvallende partijen waarschijnlijk door opgekropte rooie jaloezie ..... respect voor hoe fier en recht op hij gisteren zijn verhaal deed

Definitie van liegen is tegenwoordig ook nogal opgerekt. Hij had moeite met de waarheid, laten we het daar dan maar op houden. En als chronisch onhandig brekebeen was ie een makkelijk slachtoffer. Mooi dat je de rooien de schuld geeft van dit alles, maar volgens mij was er vrij kamerbreed draagvlak voor dit pootje haken.

Het is natuurlijk ook wel weer humor dat die VVD een paginagrote advertentie meent te moeten plaatsen over normen en waarden, 4 jaar in de regering zit en er nix aan doet, en zelf een groot aantal witte boorden crimineeltjes binnen de partij de hand boven houdt, komt allemaal weer erg geloofwaardig over. Zo jaag je kiezers ook naar Wilders, Trump en Le Pen (en Roemer volgens velen hier). Een bruggetje naar de landbouw is hier snel te maken, ook daar heeft bij de voormannen het eigenbelang het al tijden gewonnen van algemeen belang.
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
het is duidelijke propaganda van de aanvallende partijen waarschijnlijk door opgekropte rooie jaloezie ....

Luister eerst maar eens hoe het écht is gegaan voordat je je partijdige mening geeft.
nos.nl/nieuwsuur/artikel/…
Twentsch Land
@arie.j

Volgen mij zijn er wel meer die een partijdige mening hebben zowel letterlijk als figuurlijk.
arie.j
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Volgen mij zijn er wel meer die een partijdige mening hebben zowel letterlijk als figuurli

Zal best, maar 4 bewindslieden die moeten aftreden terwijl het alleen maar jaloezie was, dat is een mening die nergens op slaat.
+1
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @arie.j:
die moeten aftreden terwijl het alleen maar jaloezie was

Dat is de nieuwe Trumpiaanse benadering, wen er maar vast aan. Trump beweert ook nog steeds dat ie de popular vote gewonnen heeft en dat er meer mensen bij zijn inauguratie waren dan bij Obama. Iedereen bedenkt z'n eigen waarheid, wij waarschijnlijk ook 😄.
Twentsch Land
@arie.j

Teeven was een terecht dat hij moest vertrekken, de rest en dan vooral van de steur is belachelijk en zoals NOS ook vermeld ... VVD bewindslieden zeggen ook van mening te zijn dat het feitelijk niks meer met een Teeven deal van doen had....zo kun je altijd wel iets blijven bedenken voor een huidige minister ongeacht zijn partij om een in het verre verleden fout van een voorganger hem nu nog op aan te spreken.
+1
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Twentsch Land:
zo kun je altijd wel iets blijven bedenken voor een huidige minister ongeacht zijn partij om een in het verre verleden fout van een voorganger hem nu nog op aan te spreken.

Politiek is niet eerlijk, verkiezingen komen eraan. Na de fosfaat-soap in de landbouw zou je toch inmiddels wel moeten weten dat eerlijkheid en belangen/macht niet zo'n goede combinatie zijn. Brekebeen Steur kon eenvoudig beentje gehaakt worden, schot voor open doel, dus in verkiezingstijd moet je daar niet zo moeilijk over doen, dat soort dingen gebeuren nu eenmaal. LTO bestuursleden die vlak voor 2 juli 2015 nog wat koeien extra in de stal hebben is nl. ook gewoon toeval. Juridisch ook nooit te bewijzen dat deze schijn van belangenverstrengeling/voorkennis meer dan toevallig is.
+1
J-93
@Twentsch Land

Wat men ook van Teeven vindt. Hij heeft in het verleden fouten gemaakt. Maar de man was ooo zo duidelijk in de situatie waar een inbrekers het moest ontgelden in een confrontatie met de bewoners. Hij zei gewoon hoe het was: ''Eigen schuld, dikke bult!'' Terwijl Rutte waarschijnlijk wel weer met de Nederlandse rechters zou meelopen, dat de bewoners vervolgd zouden moeten worden voor de dood van dat tuig. Gelukkig is dat laatste na lange strijd waar Teeven zich nadrukkelijk mee bemoeide( in het voordeel van de bewoners) niet gebeurd. Van mij had ie mogen blijven.

Over hoelang geleden praten we nu wat betreft die Teevendeal? 15? - 20? Kom op zeg! Iets met verjaren....
gerrie-hul
@arie.j Wat ik mij wel afvraag hoe nieuws uur aan dat bonnetje kan komen en een minister niet dat geld ook voor de e mail waar het nu over ging
vrije boeren
En nu hopen dat dat van Dam ook oprot . die sukkel weet nog niks van de landbouw
+1
J-93
@vrije boeren

Heb nog een maandje of anderhalf geduld. 😉

Dan wordt de VVD afgemaakt en zijn we ervan af.
Zo niet... Dan Alle VVD stemmers een doorverwijzing naar de dichtstbijzijnde psychiater.
Pluto
Tja ; wat er in de E mail staat staat er eigenlijk niet en wat ik gezegd heb bedoelde ik niet ?????.
Als je een balk in je oog hebt is het lastig kijken om een splinter te zien bij een ander.
jordi 1455
Macht corrumpeert, dat zie je overal, zelfs op tf.
Gelukkig hebben we binnenkort verkiezingen en kunnen we de door Therie Baudet genoemde partijkartel wegstemmen.
diezel
En volgende week kan VVD-er Wiebes zijn biezen pakken.
Wat een soepzootje... 😞

Belastingdienst in gevaar door reorganisatie
telegraaf.nl/binnenland/27513638/…
jordi 1455
@diezel de ambtenaren die medeverantwoordelijk zijn blijven gewoon zitten.
diezel
@jordi 1455
Alles wat bij die BD medeverantwoordelijk draagt voor dit debacle en > 55 jaar is, loopt daar schaterlachend met een grote zak geld de deur uit. Leuker kunnen ze het voor hun niet maken. 😄
rtlnieuws.nl/geld-en-werk/…
rtlz.nl/algemeen/politiek/…
jordi 1455
@diezel soms vraag ik mij af waarom betalen we nog belasting 😬
J-93
@jordi 1455

De bontjassen en dure bolides van zijne majesteit en z'n vrouw moeten door iemand betaald worden als ze het zelf niet hoeven van de VVD.
jordi 1455
@J-93 das waar.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot advertentie en vvd ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
28
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN