Een John Deere 6R 150 op hoogte op de opendagen van Kraakman Reusel.Kraakman Reusel deed 25 maart ook mee met de Open bedrijven dagen de kempen o.a. gericht zijn op het vinden van nieuw personeel door

John Deere 6R 150

+1
Jotke
Een John Deere 6R 150 op hoogte op de opendagen van Kraakman Reusel.

Kraakman Reusel deed 25 maart ook mee met de Open bedrijven dagen de kempen o.a. gericht zijn op het vinden van nieuw personeel door hun laagdrempelig kennis te laten maken met het bedrijf. Zo stond hier het een en ander opgesteld, o.a. de trekker op trekkerliften, een gereedschapskar, harvestlab en een commandarm.

24-03-2023, Reusel.

Reacties

Jotke
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar John Deere 6R 150 (nieuw type)
+1
caseboy
Leuk opgesteld met die uitlijnappatsatuur erop alleen op bokken kun je niet uitlijnen.
+2
roscho
Quote Reactie van @caseboy:
John Deere 6R 150 op hoogte

Jij bent op de hoogte... 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6R 150 en hebben de trefwoorden tractorpulling , poseren , john deere , opening , john deere tractorpulling , kraakman bv , kraakman reusel , opendagen en opendagen kraakman reusel 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!