Mud Patrol op de opendagen van Kraakman Reusel.Geen onbekende machine hier in het zuiden! De tractorpulling trekker van de Gebroeders van Eijck: Mud Patrol. Eerder speelde dezelfde machine al de hoofd

John Deere Tractorpulling

+1
Jotke
Mud Patrol op de opendagen van Kraakman Reusel.

Geen onbekende machine hier in het zuiden! De tractorpulling trekker van de Gebroeders van Eijck: Mud Patrol. Eerder speelde dezelfde machine al de hoofdrol in de campagne "Ultimated pull" van John Deere waarop de machine met een Samson tank er achter op een weg te zien was. Ook stond deze eerder in 2016 op de wintershow van toenmalig sponsor Geert-Jan de Kok. Met de overname van de landbouwactiviteiten van laatstgenoemde door Kraakman is ook de sponsoring van Mud Patrol overgenomen. Zodoende stond deze vorig weekend in Reusel te pronken tussen heel veel ander groen geel!

24-03-2023, Reusel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Tractorpulling en hebben de trefwoorden tractorpulling , poseren , john deere , opening , Mud Patrol , john deere tractorpulling , kraakman bv , kraakman reusel , opendagen en opendagen kraakman reusel 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!