Foto van een Schlüter Onbekend, vandaag tot mijn verbazing een paar straten verder 2 schlüters gevonden tijdens een wandeling. (2de stond achter tuinhek, heb ik beleefd geen foto van genomen) Duidel

Schlüter Onbekend

Valtra man
Foto van een Schlüter Onbekend, vandaag tot mijn verbazing een paar straten verder 2 schlüters gevonden tijdens een wandeling. (2de stond achter tuinhek, heb ik beleefd geen foto van genomen) Duidelijk in renovatie modus, wie het herkend mag het zeggen

Reacties

Is dat in herfelingen ?
Valtra man
@jens-vanderpoorten neen, tractor staat in Ghoy en is intussen al verder mooi gevorderd. Via via ken ik de eigenaar, daar ga ik binnenkort eens aanbellen uit interesse.
roscho
Ik denk dat het een Super 850 is. Lange bouw, vooras zonder planetaire aandrijving.
Edit: Bij de volgende foto geeft @Schluterfan aan dat het waarschijnlijk een Super 650 is, daar kan ik goed in meegaan. (Hij heeft er tenslotte meer kijk op dan ik.)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!