Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31Strohokken uitmesten. Erg wijs met deze trekker, afgelopen winter boel kleinigheden gerepareerd, nu in het werk kwamen daar nog 2 dingen bij, de voorwiel beremming bleef

Deutz-Fahr DX 4.31

Foto van een Deutz-Fahr DX 4.31
Strohokken uitmesten. Erg wijs met deze trekker, afgelopen winter boel kleinigheden gerepareerd, nu in het werk kwamen daar nog 2 dingen bij, de voorwiel beremming bleef plakken, de gereficeerde remklauw kan er deze week weer op. En er lekt hydrauliek olie in de zweefstand, ook daar liggen al nieuwe afdicht ringen voor.

Reacties

Gavrie Willemsen
Het houdt niet op hè bij oudere trekkers, ik weet er ook alles van...
+1
@Gavrie Willemsen HAha, dit zijn maar kleinigheden. Helemaal als ik het vergelijk met de verhalen die jij schrijft. Hierna zijn de remmen allemaal weer 100% en is die lekvrij.
Sleutelen is ook wel n hobby van mij, zou ongelukkig worden met allemaal nieuw spul waar nooit wat mee is 😎
jasper-santing0
Quote Reactie van @ronald-deutz-fahr:
nieuw spul waar nooit wat mee is

Als dat echt zo was reden een heleboel nieuw
@jasper-santing0 HAha goed punt. Maar daar durf ik niet alles zelf aan te doen. Deze trekker van de foto durf ik zelf veel meer aan los te halen, overigens wel met beetje tips van lmb.
+1
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.31 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!