Wijhe

Wijhe is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Wijhe en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Wijhe nieuws

De koeiendans: ze mochten weer massaal het weiland in.

21-04-2020 - 0 reacties Daar waar een paar weken geleden de eerste koeien al het weiland insprongen, gingen andere koeien kortgeleden het weiland in. Sommige weilanden waren namelijk nog te drassig. Heeten, Wijhe, Raalte, Lettele, Zwartsluis en Weerselo; we hebben vanuit bijna de hele provincie beelden gekregen. Kijk hieronder de compilatie van het koeiendansen!


Boerin op met date boswachter....en tientallen anderen

14-02-2020 - 0 reacties Boerin Karin van der Toorn uit Wijhe heeft vanmorgen in het kader van de boerenactie 'Make a Date' afgesproken met boswachter Herman Brink. En ze waren niet alleen. Er waren ongeveer dertig boeren en boswachters die gezamenlijk een eitje tikten.


Opnieuw boeren aan het protesteren bij Provinciehuis in Zwolle

16-10-2019 - 0 reacties Zo'n veertig boeren uit de omgeving van Wijhe staan met trekkers bij het Provinciehuis in Zwolle. Ze willen de Provinciale Statenvergadering bijwonen om een vinger aan de pols te kunnen houden over het stikstofbeleid.


New Holland T7.260 met Krone MX 350 GL

27-07-2019 - 0 reacties Loonbedrijf Lozeman uit Raalte aan het gras inkuilen in Wijhe met een New Holland T7.260 met een Krone MX 350 GL en een New Holland T7.030 met Holaras-kuilverdeler. 


Aflevering Volvo L35G met VDW voermengbak

08-08-2018 - 0 reacties Aflevering Volvo L35G met VDW voermengbak, verticale menger met 2 recht opstaande mengvijzels met laadarm en weeginrichting, bak en vijzels voorzien van cobranox (slijtvast en roestvast materiaal), verder is bak voorzien van electrisch hydraulische bediening, en RVS uitglijgoot met verlenging door mechaniisatiebedrijf G.J. van Gurp B.V. uit Wijhe


Leghennenhouder in Welsum mag uitbreiden

26-05-2018 - 0 reacties De gemeente Olst Wijhe heeft deze week een omgevingsvergunning verleend aan een leghennenbedrijf aan Erveweg in Welsum (OV). Hierdoor kan het bedrijf een nieuwe stal bouwen en het aantal kippen uitbreiden.