Werkervaring

Al het Werkervaring nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Werkervaring nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Werkervaring nieuws

Dave Vlaming nieuwe gebiedscoördinator Greenport Aalsmeer

20-09-2019 - 0 reacties Dave Vlaming is begin september gestart als gebiedscoördinator voor Greenport Aalsmeer. Dave is zelfstandig adviseur vastgoed- en gebiedsontwikkeling en heeft 10 jaar werkervaring in complexe publiek-private samenwerkingsprojecten, waaronder projecten in de glastuinbouw en ten aanzien van bedrijfsverplaatsingen.


Voedingsadvies geven om de hypes heen

01-06-2019 - 0 reacties Cola zonder suiker – waarom niet? Een zoetje in de koffie – kom maar door! Hoe pak je het probleem van overgewicht aan op individueel niveau in een omgeving waar je altijd kunt eten? Ismay Wiggers, diëtiste met 30 jaar werkervaring en expertlid van het Kenniscentrum Zoetstoffen, vertelt over de barrières bij gedragsverandering en het belang van alternatieven, zoals zoetstoffen, in haar praktijk.


Martien Visser Mechanisatie is op zoek naar jouw

14-03-2019 - 0 reacties Martien Visser Mechanisatie BV gevestigd te Joure zoekt ter vervanging een servicemonteur. Wij zoeken iemand die graag wat vaker op pad gaat in plaats van in de werkplaats sleutelt of iemand die al op de weg zit maar een andere uitdaging zoekt. Je hebt tenminste een aantal jaren werkervaring als 1e monteur landbouwmechanisatie en beschikt over een B(E) rijbewijs. Je krijgt de beschikking over je eigen servicebus waarmee je onze klanten op locatie ontzorgt.  Als servicemonteur kun je de meest uiteenlopende situaties en landbouwmachines aantreffen die wachten op jouw aanpak. Met name de…


Zij-instromer als oplossing voor melkveebedrijf

23-01-2019 - 0 reacties Mieke Braamse had al een leven lang werkervaring opgedaan op het kantoor bij diverse bedrijven en instanties. Nu is de 65-jarige actief in de melkstal.