Usa

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Usa. Usa is een van de 16502 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Usa nieuws

Mais hakselen met hoog MF-gehalte bij Vreba melkvee

21-09-2019 - 0 reacties Mais hakselen bij melkveehouder Vreba melkvee in Vredepeel (NB). De hakselaar is een Claas Jaguar 970 met een 12-rijige Orbis. De afvoer wordt gedaan met een MF 8737, een MF 8690 en een MF 7724 met USA equipment afschuifwagens. Daarnaast een MF 7718 en een MF 6460 met Kaweco-Radium 50. Op de kuil zien we een CAT 966M-shovel en een MF 7724.  


Denkavit naar Amerikaanse markt voor jongdiervoeding

10-09-2019 - 0 reacties Denkavit heeft onlangs overeenstemming bereikt met Grober over de overname van hun Amerikaanse dochteronderneming, Grober Nutrition LLC. Een bedrijf dat zich richt op de productie van feed ingredients en innovatieve voeders voor jonge dieren in Auburn, New York, USA. De overname is volgens Denkavit een


Marktverkenning: Marktgericht en de WOW factor in Seattle

15-05-2019 - 0 reacties In de periode vanaf eind April tot een aantal dagen voor moederdag heeft Marco van de Koppel van Horti Experience een marktbezoek gedaan in de USA.


Onafhankelijke proef toont aan: TN Tempo gaat beter om met PRRS

02-05-2019 - 0 reacties In een onafhankelijke proef, uitgevoerd door een grote geïntegreerde varkensvleesproducent in de USA, presteerden TN Tempo-nakomelingen van Topigs Norsvin beter dan de nakomelingen van een toonaangevende concurrent-beer op de Amerikaanse markt.


Nieuwe Tekno modellen week 15 2019

12-04-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen. Mack F700 USA demo. Peter Wouters. STAS kipper. JP Vis. Houweling. Mercedes-Benz Actros MP3 down under. Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden: Svempas Star Truck. Broersma. OPC Eeklo. NewPort. Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.


Voorjaarswerkzaamheden met Usa Equipment en MF bij Vrebamelkvee in Vredepeel (LB)

07-04-2019 - 0 reacties Massey Ferguson in actie met veelal daar achter de imposante machines van Usa Equipment.Dit voorjaar bij diverse werkzaamheden bij Vrebamelkvee in Vredepeel (LB) Alex van Bakel vertelt in de video hierover.


Dutch solutions for Smart City challenges in the USA

12-02-2019 - 0 reactiesIn maart en april 2019 meert de clipper 'Stad Amsterdam' aan in Miami, Baltimore, New York en Boston. In deze steden is het schip het podium voor 'Smart City Clipper Sessions'.


De hoogte- en dieptepunten van de North American International Auto Show

16-01-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

De NAIAS in Detroit is dé belangrijste beurs op het gebied van personenwagens in Noord-Amerika. Met dank aan de Newspress persdienst kan ik ook dit jaar weer een blog maken over deze beurs, waar ook altijd veel pick ups te vinden zijn, het blijft de USA. Sommige voertuigen bieden een mooie blik op de toekomst, andere zijn net so triest als de huidige aanblik van de stad Detroit… Infiniti prototype 10. VW Passat. Toyota Supra. Ford Mustang Shelby GT500. Lexus RC F Track Edition. Lexus LC Convertible Concept. Kia Forte RS. Infiniti QX Inspiration. Subaru STI S209. Toyota Supra. Toyota.


CRV boert goed in het buitenland

23-12-2018 - 17 reacties In Duitsland, Tsjechie, Oceanië en veel andere landen heeft CRV qua omzet en winst de wind in de zeilen. Brazilië gaat redelijk goed, bij CRV USA wordt onder de maat gepresteerd. Hier komt een reorganisatie.


FrieslandCampina neemt tweede kaasbedrijf over in VS

20-12-2018 - 2 reacties Eerder maakte het zuivelbedrijf al de overname van Jana Foods bekend, nu blijkt dat ook het bedrijf Best Cheese Coropration USA is verworven.


FrieslandCampina rondt tweede overname in Verenigde Staten af

19-12-2018 - 0 reacties FrieslandCampina neemt nog een kaasimporteur in de Verenigde Staten over. Het gaat om Best Cheese Corporation USA, importeur en verkoper van speciale kazen in de Verenigde Staten. Het is de tweede overname van deze maand.


Winnaars Wageningen Borlaug Youth Institute 2018 bloggen over hun ervaringen

17-12-2018 - 0 reacties Marloes Ruiter en Maxime Brandenburg, twee van de winnaars van het Wageningen Borlaug Youth Institute 2018, ook wel de 'vier van wier' genoemd, zijn afgelopen oktober afgerezen naar het Global Youth Institute. Zij schreven een blog over hun ervaringen in Des Moines, USA.


Save the date: Business Week USA & Canada

11-10-2018 - 0 reacties De Verenigde Staten en Canada zijn al jaren goede handelspartners van Nederland. Bent u nieuwsgierig naar de kansen die deze landen uw bedrijf bieden? Verken de mogelijkheden tijdens de Business Week USA & Canada van 27 tot en met 29 november.


Save the date: USA & Canada Business Week 2018

04-10-2018 - 0 reacties De Verenigde Staten en Canada zijn al jaren goede handelspartners van Nederland. Bent u nieuwsgierig naar de kansen die deze landen uw bedrijf bieden? Verken de mogelijkheden tijdens de USA & Canada Business Week van 27 tot en met 29 november.


Winnaars Wageningen Borlaug Youth Institute naar Des Moines, USA

05-09-2018 - 0 reacties Het team Zeewier alias ‘De Vier van Wier’ heeft ideeën om de productie van zeewier in Nederland te bevorderen en het eten van zeewier populairder te maken. Hiermee werden zij verkozen tot winnaar van het Wageningen Borlaug Youth Institute, die voor het eerst werd uitgereikt in Nederland tijdens de SDG Conferentie op 31 augustus 2018.


Stef goes USA - Volgende halte #blog

31-08-2018 - 0 reacties Op de valreep van mijn stage vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Letterlijk op mijn laatste stagedag ben ik nog mee geweest met het marketing/verkoop team op een korte tour langs een aantal retailers.


Stef goes USA - Volgende halte

31-08-2018 - 0 reacties Op de valreep van mijn stage vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Letterlijk op mijn laatste stagedag ben ik nog mee geweest met het marketing/verkoop team op een korte tour langs een aantal retailers.


Stef goes USA - Connecting the dots #blog

06-08-2018 - 0 reacties Sla een willekeurige krant open, scrol door je social media timeline of open de Nu.nl app, tropische weersomstandigheden houden Nederland in de ban. Hier in North Carolina ben ik inmiddels niet anders gewend, alleen hoor je er hier niemand over klagen.


Stef goed USA - Connecting the dots #blog

06-08-2018 - 0 reacties Sla een willekeurige krant open, scrol door je social media timeline of open de Nu.nl app, tropische weersomstandigheden houden Nederland in de ban. Hier in North Carolina ben ik inmiddels niet anders gewend, alleen hoor je er hier niemand over klagen.


Frank Looff joins Diamond V Europe

17-07-2018 - 0 reacties Cedar Rapids, (USA) – Diamond V recently welcomed Dr. Frank Looff, who has joined the company’s Europe team as Technical Sales Support Manager. “In this new role, Looff will serve dairy producers, veterinarians, nutritionists, and feed manufacturers, and help Diamond V develop the ruminant market