Starten

Volg al het nieuws over Starten, een van de 17358 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Starten nieuwsbrief.

Starten nieuws

MTD Zitmaaier - J125 start niet met contactslot, enkel rechtstreeks op starter

18-06-2021 - 4 reacties Mijn mtd j125 start enkel met externe batterij en kabels rechtstreeks op starter. Met kabels op de originele batterijaansluitingen start hij niet, ligt dit aan contactslot of starterrelais. Ook meet ik geen spanning op de batterijaansluitingen als hij draait doch de koplampen branden wel dus er wordt wel spanning opgewekt. Waar zou het probleem liggen en hoe goedkoopst op te lossen. Ik vermoed batterij en contactslot vervangen... Iemand dit nog al gehad. Zou evt ombouw naar handstart met trekkoord een optie zijn?


Haven Rotterdam onderzoekt buisleiding voor CO2 naar Duitsland

16-06-2021 - 0 reacties Havenbedrijf Rotterdam en de Rotterdam Rijn Pijpleiding Maatschappij (RRP) starten deze week een gezamenlijke haalbaarheidsstudie voor de ontwikkeling en aanleg van buisleidingen voor verschillende productstromen, waaronder CO2, tussen Rotterdam, industriepark Chemelot (Limburg) en het Duitse…


Holder E12 - Loopt stationair onregelmatig na starten

15-05-2021 - 12 reacties Heb net een E12 , deze startte erg slecht, nieuwe zuigerveren erin, start nog niet lekker op de slinger, als tie loopt en is een beetje warm loopt ie onregelmatig stationair. ook voordat de nieuwe zuigerveren er in zaten was dit ook zo. is dit de regelateur ? Wat moet er dan schoon gemaakt worden. dit item nog nooit gedemonteerd.
Wie kan me raad geven ?


Ruim 8500 zonnepanelen bij de rioolzuivering in Oijen, aanleg moet volgend jaar starten

26-04-2021 - 0 reacties OIJEN - Dat waterschap Aa en Maas fikse plannen voor de rioolwaterzuivering in Oijen heeft, was al bekend. Maar nu wordt het concreet; bij de zuivering komen zonneweides, velden met in totaal ruim 8500 zonnepanelen.


Het Groninger Landschap heeft na twee weken meer dan 100 duizend euro opgehaald voor aankopen nieuwe natuurgrond

24-03-2021 - 0 reacties Twee weken na het starten van de campagne het Groninger Natuurfonds, heeft Het Groninger Landschap al meer dan 100 duizend euro opgehaald. Het doel is om grond aan te kopen, die om te vormen tot natuur, en te blijven beheren.


Fordson Super Major - Werking Start meganisme super major

13-03-2021 - 12 reacties Beste leden,
Ik ben bezig met het op knappen van een super major nu ben ik er achter gekomen dat je hem moet starten met de linker hendel maar van mijn fordson is dit gewoon een losse hendel zou er mij iemand kunnen uitleggen hoe dit meganisme werkt of er uit ziet
Alvast bedankt
Jeroom


Jezelf inkopen op een boerderij en wekelijks een tas vers voedsel krijgen: in Utrecht kan het binnenkort

11-03-2021 - 0 reacties Eerlijke groente, vers fruit, biologisch vlees. Dat is de beoogde opbrengst van Herenboeren Utrecht Zuid, een coöperatief agrarisch bedrijf dat wil starten. Zo’n tweehonderd gezinnen kopen zich voor 2000 euro in en bepalen mede de koers van deze gemengde boerderij. En voor 40 euro maandelijks per persoon krijgen de leden elke week een tas met voedsel.


Rechter gaat beslissen of datacenter Microsoft Hollands Kroon 'illegaal' is

04-03-2021 - 0 reacties De provincie Noord-Holland gaat een handhavingsprocedure starten tegen Microsoft. Dat blijkt uit een deze week gepubliceerde besluitenlijst, opgepikt door de landelijke media.
De techgigant heeft van de gemeente Hollands Kroon een vergunning gekregen voor de bouw van een datacenter, maar volgens de…


In 2022 biogas en vloeibare CO2 voor tuinders uit mestvergasser Drenthe blijft 'haalbare kaart'

04-03-2021 - 0 reacties Vorig jaar is de komst van een mestvergasser in Emmen aangekondigd. Het is het plan van Stercore. Dit voorjaar hoopt men te starten met de bouw, al loopt momenteel wel een rechtszaak, aangespannen door Milieudefensie. Hans Jansen van Stercore laat echter aan RTV Drenthe weten desondanks te verwachten dat…


Massey Ferguson 560 - Hoe schakel je de massey ferguson 560

06-02-2021 - 7 reacties Mijn vader is laats overleden. Nu heeft hij alleen nog een mf 560 staan. Kan iemand mij uitleggen hoe de pook moet staan bij de versnelling. Meschien een foto met een tekening van de standen?

Ik kan dit namelijk niet op internet vinden


Consumentenbond: gezonde keuzes moeilijk door onduidelijke etiketten

07-01-2021 - 0 reacties Het nieuwe jaar is van start gegaan en 25 procent van de Nederlanders geeft aan coronakilo's met zich mee te dragen. Genoeg reden om weer te starten met een gezonde levensstijl. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat dit echter lastig kan zijn door alle ongezonde verleidingen en onduidelijke etiketten in de supermarkt.


Eerste boeren aangekomen in Den Haag om actie te voeren, geen overlast op snelwegen

17-11-2020 - 1 reacties De eerste boeren zijn met hun trekkers gearriveerd in Den Haag. Vanuit het hele land zijn boeren onderweg naar Den Haag waar ze dinsdag willen demonstreren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Maandagavond vertrokken er al tientallen boeren uit de omgeving van Schaijk om dinsdag op tijd in Den Haag te kunnen zijn.


Kerstbomenoogst (nu al) van start in Jabbeke

10-11-2020 - 0 reacties Als je lang wil genieten van je kerstboom, koop hem dan toch maar niet te vroeg. Het is het advies van een kerstbomenkweker uit Jabbeke met 30 jaar ervaring. Daar starten ze deze week met de kerstbomenoogst, en dat is vroeger dan normaal.


Nederlandse cannabisteler mag teelt starten zonder opiumontheffing

23-10-2020 - 0 reacties Startup cannabisteler Fyta Company mag, na tussenkomst van de rechter, toch cannabis gaan telen in Nederland. Een aanvraag voor een opiumontheffing dreigde door het ministerie van VWS te worden afgewezen, maar volgens de rechter op onjuiste gronden. Het gaat hier immers om productie van cannabis flos met…


Taskforce droogte geeft startschot Blue Deal

21-09-2020 - 0 reacties De Vlaamse taskforce droogte is voor het eerst samengekomen om te starten met de uitvoering van de zogenaamde Blue Deal. Op die manier wil de Vlaamse regering de strijd tegen droogte en waterschaarste opvoeren. In totaal worden de komende jaren zo'n 70 extra maatregelen uitgerold. "Met deze Blue Deal slaat Vlaanderen de weg in van minder verharding, meer vernatting en maximaal circulair watergebruik", zegt minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA), die de taskforce leidt.


Boer en restauranthouder starten eigen melkfabriek

20-09-2020 - 0 reacties Melkveehouders Tom en Ellis Lugtenberg uit Olst en restauranthouder Leon Ripperda uit Den Nul willen samen een eigen melkfabriek starten. Een unieke samenwerking tussen een boer en een kok.


Aardappeltelers hopen eind september te kunnen rooien

11-09-2020 - 0 reacties De meeste aardappeltelers van de noordelijke percelen van de Gewastour hopen eind september of begin oktober te kunnen starten met rooien. Het merendeel van de aardappelpercelen is inmiddels doodgespoten.


Aardappelpercelen in teken van loofdoding

09-09-2020 - 0 reacties De zuidelijke aardappelpercelen van de Boerenbusiness Gewastour staan dezer dagen in het teken van loofdoding. De meeste aardappeltelers hopen eind september of begin oktober te kunnen starten met rooien.


Fuchs Shovel - Shovel rookt en loopt slecht bij koude start.

08-09-2020 - 7 reacties Hallo,

Wij hebben een fuchs 950h shovel met een yanmar 3 cilinder. Wanneer wij hem sochtends starten rookt hij heel veel en loopt hij ongelijkmatig. Wanneer de shovel warmer word stopt het roken voor een groot deel en loopt hij gelijkmatig.

Waar kan het aan liggen?
Alvast bedankt


Drafkoersen al in de ochtenduren vanwege verwachte hitte

08-08-2020 - 0 reacties De paardenkoersen op de drafbaan in het Stadspark in Stad starten zondag vanwege de hitte al in de ochtenduren.