Show

Al het Show nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Show nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Show nieuws

International Onbekend - Welke international heeft Betsy uit The Big en Betsy show

03-02-2020 - 3 reacties Even een vraag aan leden die geboren zijn in de jaren 80 en 90 wie heeft vroeger de big en betast show gekeken ik ken me herinneren dat in die show een oude internationale tractor voor kwam nu is mij vraag welk typen is dat precies m.v.g. Steyrlanzboy


Dekker Chrysanten en Decorum stelen de show in Kazan

30-01-2020 - 0 reacties Woensdag 22 januari waren Dekker Chrysanten en Decorum voor de vijfde keer gezamenlijk vertegenwoordigd op de bloemistenshow bij groothandel Krokus in de Russische stad Kazan. De show werd georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse exporteur Enigma Flowers & Plants. Ruim 250 bloemisten bezochten de…


Een brief aan alle Nederlanders: Klimaatverandering bedreigt het voortbestaan van Nederland

29-01-2020 - 0 reacties Als er nu één verhaal verteld moet worden, dan is dat het verhaal van Nederland en de stijgende zeespiegel. Ik weet ook wel: klimaatverandering voelt vaak als een ver-van-je-bed show. Wat warmere zomers, misschien geen Elfstedentocht meer, maar hoe erg kan het nu echt worden?


Ochtens bedrijf maakt eerste veganistische spareribs, uiteraard zonder bot

18-11-2019 - 0 reacties OCHTEN - Het Ochtense bedrijf Ojah stelt een wereldprimeur te hebben met de ontwikkeling van veganistische spareribs. De plantaardige ribbetjes zijn 3 december voor het eerst te proeven op de Food Ingredients Europe trade show in Parijs.


Mieneke (102) eet elke avond een zak naturelchips: hét geheim om oud te worden

10-11-2019 - 0 reacties De 102-jarige Mieneke van Alst uit het Gelderse Gendt heeft dit weekend de show gestolen in het programma Van Gelders Grijs op Omroep Gelderland, met Jochem van Gelder. Mieneke zegt haar respectabele leeftijd te hebben bereikt door elke avond een zak chips te eten. Wel naturel. Van de paprikasmaak moet ze niks hebben.


VVD: Staatssecretaris heeft onnodig onrust gezaaid in gif-dossier

30-10-2019 - 0 reacties Staatssecretaris Van Veldhoven (Milieu) heeft de afgelopen maanden onnodig heel veel onrust veroorzaakt door een mega strenge norm in te stellen voor de afvoer van aarde of slib dat kunstmatige chemische stoffen (PFAS) bevat. Dat stelt VVD-Kamerlid Erik Ziengs vandaag in De Ochtend Show to go. ,,Alles kwam plat te liggen.”


Mechanisatiebedrijf D. Kuipers B.V. in beeld

18-10-2019 - 0 reacties In oktober 1979 gestart als onderneming, en na 40 jaar nog vol ambitie. Om deze mijlpaal met u te vieren, nodigen zij u van harte uit voor hun show in Witmarsum.Op deze show laten zij u graag hun bedrijf zien en de merken die zij voeren. Er zal een grote uitstalling van nieuwe en gebruikte machines zijn en scherpe acties. Vrijdag 18 oktober van 10:00 – 22:00Zaterdag 19 oktober van 10:00 – 17:00 Arumerweg 95, 8748 AC Witmarsum.


Cirque du Soleil afgelast om boerenprotest

16-10-2019 - 0 reacties DEN HAAG (ANP) - De voorstelling van het beroemde Cirque du Soleil op het Malieveld in Den Haag gaat woensdagavond niet door. Vanwege het boerenprotest ziet organisator Mojo zich genoodzaakt de show af te gelasten. "Je komt de stad bijna niet in en dan moet je nog langs alle tractoren op het Malieveld bij de tent zien te komen. Dat leek ons voor onze bezoekers geen goed idee", zegt een woordvoerster van Mojo.
Het bericht Cirque du Soleil afgelast om boerenprotest verscheen eerst op Nieuws.nl.


40 jaar mechanisatiebedrijf D. Kuipers B.V.

11-10-2019 - 0 reacties In oktober 1979 gestart als onderneming, en na 40 jaar nog vol ambitie. Om deze mijlpaal met u te vieren, nodigen zij u van harte uit voor hun show in Witmarsum.Op deze show laten zij u graag hun bedrijf zien en de merken die zij voeren. Er zal een grote uitstalling van nieuwe en gebruikte machines zijn en scherpe acties. Donderdag 17 oktober van 10:00 – 18:00Vrijdag 18 oktober van 10:00 – 22:00Zaterdag 19 oktober van 10:00 – 17:00 Arumerweg 95, 8748 AC Witmarsum.


Drukte op eerste dag van najaarsshow bij FloraZON

30-09-2019 - 0 reacties Gister en vandaag nog organiseert Cash & Carry FloraZON de najaarsshow New Floral Experience. De timing lijkt perfect, het druilerige weer geeft aan dat we het nieuwe seizoen weer in gaan. Bloemisten uit binnen- en buitenland waren op dag één van deze show al massaal naar Venlo gekomen om zich te laten inspireren met de trends van dit najaar, de winter en natuurlijk ook de kerst.


Ceat breidt landbouwproductenassortiment uit

27-09-2019 - 0 reacties Ceat breidt landbouwproductenassortiment uit met de lancering van nieuwe dorsmachine- en tractorbanden tijdens de Agritechnica 2019 • De Ceat Torquemax heeft een nieuw omhulsel dat zorgt voor een extra breed loopvlak• Beschikbaar in de afmeting 480/80 R50• De Ceat Yieldmax is ontworpen voor gebruik op de vooras van dorsmachines• Beschikt over een flexibel radiaalkarkas en diepe nokken met veel tractie• De details van de ontwerpen worden tijdens de show onthuld Bandenfabrikant Ceat Specialty lanceert tijdens de Agritechnica 2019 (stand C53,hal 4, Hannover…


Promotiecampagne snij-amaryllis Hello its me van start

25-09-2019 - 0 reacties Aankomend weekend gaat de nieuwe Amaryllis campagne Hello its me van start. Op zondag 29 en maandag 30 september presenteert de promotiecommissie Amaryllis de eerste Hello it’s me-Amaryllisshow tijdens het Najaarsevent van FloraZon. De show is onderdeel van de nieuwe promotiecampagne en tevens de start van het Amaryllisseizoen.


Farm Progress show nieuws

27-08-2019 - 0 reacties Here it is @Case_IH NEW 400hp #Magnum at #FPS19 @FPShow @FarmIndustryNew @Willie1701A pic.twitter.com/eoxnGbmE3m —…


Roadshow 2019 Deutz-Fahr te Oosterhout

23-08-2019 - 0 reacties “Drive it to believe it” was de spreuk van de show, welke gehouden werd bij Bayens Mechanisatie te Oosterhout. Een keur van prachtige tractoren stond klaar. Voor een natje en een droogje werd perfect gezorgd. De Deutzen met hun prachtige smoeltjes keken je als het ware aan om een ritje mee te maken, waar ook gretig gebruik van werd gemaakt.


David Brown schoffeltrekker op de Dumfries Show in Schotland

04-08-2019 - 0 reacties Voor het eerst gehouden in 1962, is de Dumfries Show de grootste eendaagse traditionele landbouwshow, die elk jaar op de eerste zaterdag in augustus wordt gehouden in Schotland. Ook onderdeel daarvan is de oldtimershow, waar diverse trekkers stonden uitgestald waaronder enkele bijzondere David Brown trekkers. 


Victam and VIV join forces for Bangkok 2020

12-07-2019 - 0 reacties The international trade show organisers behind VIV and Victam are combining their events planned for Bangkok, Thailand, in March 2020. This new partnership unites arrangements relating to the Animal Feed and Grain Industries Show Victam Asia in March 2020 and the VIV Health & Nutrition


Collectieve vakbeursdeelname voor Nederlandse start-ups naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, met Startup Delta Special Envoy ZKH Prin

08-07-2019 - 0 reacties Bent u een innovatieve techstart-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-techproducten? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar de Consumer Electronics Show (CES), van 7 tot en met 10 januari in Las Vegas.


Bloemen en planten stelen show op catwalk The Hague Fashion Week show.

02-07-2019 - 0 reacties Afgelopen vrijdag avond was dé officieel aftrap van The Hague Fashion Week 2020. Een rijk versierde catwalk met prachtige bloemen en planten was het podium voor diverse shows van onder andere Michelangelo Winklaar, Michael Barnaart en Miss Pearl.


Show van start bij Gebr. Weststrate BV in Nieuwerkerk

14-06-2019 - 0 reacties Graag willen zij u van harte uitnodigen voor een bezoek aan hun bedrijf te Nieuwerkerk tijdens de showdagen van 13 tot en met 15 juni 2019. Tijdens uw bezoek zullen zij u diverse nieuwe machines tonen van de topmerken uit hun leveringsprogramma zoals: New Holland, Delvano, MacLouis, Kuhn, Toyota, Dewulf, Miedema, Kubota, Giant, Husqvarna en Stiga. Naast nieuwe machines zijn er vele gebruikte machines in voorraad voor akkerbouw, veehouderij, fruitteelt, grondverzet en tuin en park. Openingstijden De openingstijden tijdens de show zijn: Donderdag 13 juni     …


Circus met dierentrucs zonder dierenleed: 3D-projecties in de piste

09-06-2019 - 0 reacties Bij een Duits circus krijgen toeschouwers acrobatische trucs van paarden en een olifant te zien, zonder dat daarvoor dieren gedresseerd zijn. Dit jaar maakt Circus Roncalli bij voorstellingen gebruik van 3D-projecties.
En dus zijn in de piste alsnog galopperende paarden, een levensgrote olifant en zelfs een goudvis te zien.
Dat ziet er zo uit:
De oprichter van het circus, Bernhard Paul, kwam op het idee toen hij het optreden van Justin Timberlake zag in de rust van de Super Bowl in 2018. Timberlake trad op met een hologram van de overleden zanger Prince. Na die show zocht Paul naar een manier om deze techniek toe te passen in zijn circus.
Voor de projecties gebruikt het circus elf projectoren. De dieren zijn bedacht door een team van ontwerpers en worden weergegeven in 360 graden.
'Publiek is enthousiast'
De uitvinding wordt toegejuicht door dierenactivisten, die zeggen dat circusdieren veel te lijden hebben. In Duitsland is veel discussie over het gebruik van dieren in de piste, maar is geen verbod op het houden van circusdieren.
Circus Roncalli maakte al geen gebruik meer van dieren en zegt dat de overgang dus niet al te groot was. Het houden, verzorgen en vervoeren van de dieren voor de voorstellingen bracht bovendien veel kosten met zich mee. Bij de projecties zijn die kosten een stuk lager.
Volgens de Hamburger Morgenpost zijn de toeschouwers enthousiast over de show. "Het publiek lijkt de echte dieren niet te missen", zegt ringmeester Bernhard Paul in de krant.