Schema

Schema nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Schema nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Schema nieuws

Deutz-Fahr D 6507 C - Op zoek naar een Elektrisch schema

05-05-2020 - 4 reacties Heb een probleem met de verlichting. Linkerzijde van de traktor werkt de verlichting niet meer. Zekeringen zijn nog in orde. Iemand een idee of een schema ervan?


Zuivelindustrie kan blijven leveren

19-03-2020 - 0 reacties Voor de Nederlandse zuivelondernemingen is alles erop gericht klanten en consumenten blijvend te voorzien van zuivelproducten. Zuivelondernemingen volgen de algemene richtlijnen van het RIVM op en werken daarnaast al enkele weken volgens aangescherpte hygiëneprotocollen. Op dit moment kan de melkverwerking normaal doorgang vinden en worden klanten beleverd volgens schema. Een tekort van zuivelproducten op het schap is veelal het gevolg van extreme uitschieters in de korte termijn vraag naar specifieke producten. Echter, ook die proberen de ondernemingen door aangepaste bedrijfsprocessen goed in te vullen.


International 856 XL - Elektrisch schema international online

23-02-2020 - 3 reacties Is er mischien een elektrisch schema van een international 856xl online?


Agrarisch Keurmerk Flexwonen geaccrediteerd

03-02-2020 - 0 reacties Het Agrarisch Keurmerk Flexwonen heeft van de Raad van Accreditatie het goede nieuws ontvangen dat het schema onder accreditatie kan worden toegepast. Het keurmerk waarborgt de kwaliteit en veiligheid van tijdelijke huisvesting voor medewerkers op land- en tuinbouwbedrijven. “Met het Agrarisch Keurmerk…


Veehouderijsector zat in derde kwartaal 2019 op schema met fosfaat- en stikstofexcretie

21-11-2019 - 0 reacties Alle veehouderijsectoren zitten onder de stikstof- en fosfaatplafonds. Dat blijkt uit de derde kwartaalrapportage fosfaat- en stikstofproductie 2019 van het CBS, die minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Schouten waarschuwt dat het het nog om voorlopige cijfers gaat, maar voorlopig is er geen sprake van een dreigende overschrijding van het nationale productieplafond.


Heeft iemand een leesbaar schema voor een contactslot/schakelaar merk bosch

26-10-2019 - 1 reacties Heeft iemand een leesbaar schema voor een contactslot/schakelaar merk bosch
type 342201006 met 3 standen


Cichoreicampagne loopt volgens schema: inulinegetal 17

17-10-2019 - 0 reacties De cichoreicampagne verloopt volgens schema. Verwerker Sensus is tevreden met het inulinegetal van 17 en cichoreiopbrengsten van gemiddeld circa 45 ton. Wel zijn er nog steeds grote verschillen meetbaar tussen de regio’s.


Landbouw en industrie beste op schema broeikasgasreductie taakstelling

16-09-2019 - 0 reacties De landbouw en de industrie realiseerden in 2018 respectievelijk 56 en 58 procent van hun broeikasgasreductie taakstelling voor 2030. Daarmee scoren deze twee sectoren fors beter dan Verkeer & Vervoer en Energiebedrijven.


Landbouw en industrie beste op schema broeikasgasreductie taakstelling

13-09-2019 - 0 reacties De landbouw en de industrie realiseerden in 2018 respectievelijk 56 en 58 procent van hun broeikasgasreductie taakstelling voor 2030. Daarmee scoren deze twee sectoren fors beter dan Verkeer & Vervoer en Energiebedrijven.


Landbouw en industrie beste op schema broeikasgasreductie taakstelling

13-09-2019 - 0 reacties De landbouw en de industrie realiseerden in 2018 respectievelijk 56 en 58 procent van hun broeikasgasreductie taakstelling voor 2030. Daarmee scoren deze twee sectoren fors beter dan Verkeer & Vervoer en Energiebedrijven.


Afschot wilde zwijnen op Veluwe ligt op schema

30-07-2019 - 0 reacties Het afschot van wilde zwijnen op de Veluwe ligt op schema. In tegenstelling tot vorig jaar zijn de gevolgen van de hitte en droogte minder extreem en zijn meer jongen geboren. Dat zegt secretaris Erik Koffeman van de Faunabeheereenheid Gelderland.


Olie blijft het sterkst tegen virus in pootgoed

08-07-2019 - 0 reacties 'Een intensief schema met veel oliebespuitingen, eventueel in combinatie met een luizendoder, is het meest effectief voor de beheersing van Y-virus in pootgoed', concludeert Delphy-adviseur Niek Vedelaar.


“In suikerbieten kiezen we de sterkste preventieve start"

05-07-2019 - 0 reacties Vader en zoon Laurijsse uit De Heen hebben ervaren dat een preventief spuitschema tegen bladvlekkenziekten in suikerbieten het beste werkt. “En binnen dat schema kiezen we voor de eerste bespuiting uiteraard een breed werkend krachtig middel.”


Nu uien beschermen tegen valse meeldauw

17-06-2019 - 0 reacties In uien vraagt valse meeldauw elk jaar weer als eerste alle aandacht. Een effectieve bescherming kan worden verkregen door de juiste middelen tijdig preventief in een schema toe te passen. Het fungicide Acrobat DF werkt op meerdere manieren.


Ford 7000 - Een goed elektrisch schema

29-05-2019 - 1 reacties Beste leden,

momenteel ben ik bezig met de bedrading aan mn Ford 7000. Wat ik al heb: het schema waar vanuit dit forum al vaker naar verwezen is (volgens mij van een 5000 uit eind Jaren '60), een werkplaatshandleiding van de types t/m 5000 met supplement 7000 er in mer dus ook het elektrisch schema, een duits E-schema en een engelse gebruikershandleiding van de 2000 t/m de 5000. Nu is het zo er per land en uitvoering ook wat verschillen zijn geweest (gloeispiraal, verlichting) en daardoor alle schema's die ik heb voor modelen zonder knipperlicht zijn. Mij lukt het ook niet om online zo'n schema te vinden waar op een goede manier de bedrading van de zekeringkast/richtingaanwijzer en clignoteur te vinden zijn.
Ik heb in Ierland bij een bedrijfje een complete kabelboom gekocht voor uitvoering met knipperlichten, nummerplaatverlichting en stopcontact maar het is desondanks een lastige puzzel en met het bedrijfje wat de kabelboom heeft gemaakt is haast geen contact te krijgen. Het verbaast mijn gezien de grote hoeveelheid Ford 1000 series die er in omloop zijn dat er geen schema's te vinden zijn voor de uitvoering met knipperlichten, stopcontact en kentekenverlichting.
Wie heeft zo'n schema ter beschikking en is bereid dit in te scannen? Bij voorbaat is mijn dank groot.
Groetjes Sjors.


Optuigen KoeMonitor ligt op schema

28-05-2019 - 3 reacties De ontwikkeling van KoeMonitor verloopt volgens schema en is per 1 januari 2020 gereed. Het nieuwe systeem moet diergezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid in de melkveehouderij borgen. Over de toetsing van fysieke controles op melkvee bedrijven zijn twijfels.


Optuigen KoeMonitor ligt op schema

25-05-2019 - 8 reacties De ontwikkeling van KoeMonitor verloopt volgens schema en is per 1 januari 2020 gereed. Het nieuwe systeem moet diergezondheid, dierenwelzijn en voedselveiligheid in de melkveehouderij borgen. Over de toetsing van fysieke controles op melkvee bedrijven zijn twijfels.


'Waterwerken zijn nog steeds te hacken'

28-03-2019 - 0 reacties Het is nog altijd mogelijk om tunnels, bruggen, sluizen en waterkeringen te hacken. De beveiliging van Nederlandse waterwerken loopt achter op schema, stelt de Algemene Rekenkamer.


Video: Plantuien al voor 80 procent in de Zuid-Hollandse grond

01-03-2019 - 0 reacties Akkerbouw- en loonbedrijf Van der Sluijs en Van Zielst (SvZ) in Oude-Tonge (ZH) heeft in februari al ruim 80 procent van de plantuien in de grond zitten. In vergelijking met andere jaren ligt SvZ duidelijk voor op schema.


Video: Plantuien al voor 80 procent in de Zuid-Hollandse grond

01-03-2019 - 0 reacties Akkerbouw- en loonbedrijf Van der Sluijs en Van Zielst (SvZ) in Oude-Tonge (ZH) heeft in februari al ruim 80 procent van de plantuien in de grond zitten. In vergelijking met andere jaren ligt SvZ duidelijk voor op schema.