Samson

Volg al het nieuws over Samson, een van de 17346 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Samson nieuwsbrief.

Samson nieuws

"Hoe groter het totale areaal biologische landbouw, hoe makkelijker het dilemma op te lossen valt"

26-03-2021 - 0 reacties Tholen - Bewust of niet, het webinar 'Biologische grondstoffen' dat Van Traa Advocaten gisterenmiddag organiseerde, was perfect getimed. Enkele uren nadat de Europese Commissie het Organic Action Plan presenteerde, schoof Diederik Samson, kabinetschef van Frans Timmermans, digitaal aan om het plan nog…


Samson introduceert nieuwe meststrooier

11-11-2019 - 0 reacties Samson toont op de Agritechnica de US 235; een meststrooier met brede bak.


Deense Samson neemt Pichon over

04-01-2019 - 0 reacties Het Deense Samson bevestigde vandaag de overname van het failliete Franse Pichon. 

Pichon werd in november 2018 failliet verklaard. Verschillende ...


Marina van Damme Fonds Wageningen kent 9000 euro toe aan Julia Samson

04-09-2018 - 0 reacties Het Marina van Damme Fonds heeft haar eerste beurs toegekend aan de Wageningse alumna dr.ir. Julia E. Samson. Zij ontvangt een bedrag van 9000 euro. Deze fondsmiddelen zijn bedoeld om de carrière van vrouwelijke ingenieurs een verdieping of verbreding te geven met kennis of een internationale oriëntatie in de vorm van een studie of project. Julia Samson besteedt de middelen voor een extra studie in de Verenigde Staten. De beurs werd uitgereikt op 3 september bij de opening van het Academisch Jaar aan Wageningen University & Research dat in 2018 honderd jaar bestaat.


Heuse boerenbruiloft in Silvolde: 'Lijk wel op burgemeester van Samson en Gert'

26-08-2018 - 0 reacties SILVOLDE - Een echte huwelijksplechtigheid is het niet, benadrukt burgemeester en bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand Otwin van Dijk zaterdag. ,,Ik ga jullie in de onecht verbinden’’, aldus de eerste burger van Oude IJsselstreek, getooid met een hoge zwarte hoed en gestoken in gepaste kledij. Even later geven André Driever en Ingrid Schwarz elkaar het jawoord tijdens een heuse boerenbruiloft.


Greenpeace klaagt charcuterie met kinderidolen aan

03-05-2018 - 0 reacties Greenpeace wil dat charcuterie niet langer met populaire figuurtjes wordt aangeprezen. De milieuorganisatie liet bekende vleeswaren met onder meer Samson en De Smurfen testen in een onafhankelijk labo en analyseren door twee kinderdiëtisten. "Charcuterie met kinderidolen blijkt even ongezond als andere charcuterie in de supermarkt", luidt het. Greenpeace roept de bedrijven achter de merknamen op om gezonde alternatieven in de verf te zetten. "Er is geen sprake van foute etikettering", aldus Fenavian-directeur Anneleen Vandewynckel. 


Video: Druk met mest uitrijden op bouwland

26-04-2018 - 0 reacties Medewerker Hendrik Jan Tiers van loonbedrijf Pomper rijdt rundveedrijfmest uit op een perceel bij Smilde (DR). Het zijn drukke tijden voor de loonwerker. ‘Het gaat bijna 24 uur per dag door met de mest’, zegt eigenaar Jakko Pomper. De combinatie van Fendt 930 Vario en Samson PG 18, met een tankinhoud van 18 kuub, kan ongeveer 100 kuub per uur uitrijden.


Demo van Wasse uit Hijken met Samson PG II 20 icm met een Samson SD 500 bouwlandbemester

31-08-2017 - 0 reacties Demo van Wasse uit Hijken met Samson PG II 20 icm met een Samson SD 500 bouwlandbemester  De PG II slurry tankers hebben een zeer eenvoudige maar robuuste constructie. Een optionele extra is een hydraulische ophanging op de trekker die de schokken kan opnemen die zich op de tank van de trekker verdelen. De tank wordt horizontaal geplaatst op twee doorlopende sterke profielen. Dit type constructie geeft een zeer sterke en stabiele tanker die een snellere aandrijving in het veld en op de weg mogelijk maakt en op deze manier de toepassing van drijfmestmakkelijker en sneller maakt.


30 Augustus SAMSON “mest-tanken” demo Van Wasse BV

22-08-2017 - 0 reacties 30 Augustus SAMSON “mest-tanken” demo Van Wasse BV Laat u informeren over welke mogelijkheden Samson voor u heeft! Doorlopend wordt er gedemonstreerd met een Samson PG II 20 icm met een Samson SD 500 bouwlandbemester  SAMSON “mest-tanken” DEMO                                       Wanneer   30 augustus 2017                                   Waar         Hooghalen   Adres: Hijkerweg 7 en 9                           Hoe laat    Tijd: 14:00 – 21:00 uur Meer info  wasse.nl /;