Remmen

Volg al het nieuws over Remmen, een van de 16287 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Remmen nieuwsbrief.

Remmen nieuws

Slachtafval op de weg, vrachtwagen verliest lading

25-04-2020 - 0 reacties Er is zaterdagmiddag slachtafval op de N18 terechtgekomen. Een vrachtwagen, met daarin het afval, moest hard remmen voor een stoplicht. Daarbij verloor de truck een deel van de lading.


Ford 2000 - Remmen ford 2000

26-03-2020 - 10 reacties Goeiedag

Ik heb een vraag over de remmen van mijn ford 2000 ik wou de remtrommel eraf halen maar ik weet niet hoe dit zou moeten. Gewoon eraf slaan?

Bij de dexta zaten er 2 bouten aan de voorzijde die ik eruit moest draaien maar zitten hier niet in


Deutz-Fahr Agrostar 6.38 - Remmen ontluchten lukt niet

21-03-2020 - 15 reacties Tractorfans,

Sinds de reparatie van de rechter achterrem van mijn Deutz Fahr Agrostar 6.38, krijg ik de remmen niet goed ontlucht. Alle ontluchtingnippels bijlangs geweest, alsook de nippels van het remventiel en onder de remschakelaar. Toch blijft de rem sponzig, heeft iemand een idee waar nog een bel lucht kan zitten?

Alvast Bedankt!


Boeren gaan nu wél protesteren: 19 februari ‘alle remmen los’ in Den Haag

12-02-2020 - 30 reacties Den Haag kan zich opmaken voor een nieuwe protestactie van boerenactiegroepen. Farmers Defence Force (FDF) bevestigt dat 19 februari een grote groep boeren naar Zuid-Holland zal trekken. In een afbeelding die onder boeren rondgaat, staat dat daar ‘alle remmen los’ gaan.


Fendt 309 - Achterremmen regelen hoe afstellen

13-01-2020 - 2 reacties Beste tf ers,
Hoe regel je de achterremmen van onze fendt 309.
Ik weet dat ik achteraan de zwarte cups moet verwijderen, maar hoeveel moet ik de moer draaien die er achter zit.
Graag hoor ik jullie ervaringen.


'Latente ruimte in vergunningen voor Wet op natuurbescherming zal niet snel worden opgevuld'

08-11-2019 - 0 reacties De latente ruimte in milieuvergunningen en –meldingen van veehouderijen rond het Natura 2000-gebied De Peelvenen is al jaren een vrijwel stabiel gegeven. Er zijn ook andere factoren, zoals dier- en fosfaatrechten, eisen en kosten voor mestverwerking, milieuregelgeving en financiële en economische belemmeringen, die een toename van het aantal gehouden dieren remmen. Het is daarom niet aannemelijk dat de latente ruimte in vergunningen voor een belangrijk deel wordt opgevuld. Dat stellen onderzoekers van Pouderoyen Compagnons en Wageningen University & Research in een onderzoeksrapport in opdracht van BIJ12.


Alle remmen zijn los op de kaasmarkt

17-10-2019 - 0 reacties De DCA-foliekaasnoteringen voor Gouda en Edam zetten deze week opnieuw een stap naar boven en passeren makkelijk de psychologische grens van €3 per kilo.


Steyr 8090 - Remdruk blijft bij werken op de akker

05-10-2019 - 0 reacties Hallo, ik heb begin deze zomer de remblokken en rempomp vervangen van een steyr 8090. Nu, een paar maand later krijg ik bericht van de man waarvoor ik dit deed, dat de linkerrem de druk op houdt bij werken op de akker met olieverlies tot gevolg. Voordien bij het rijden op straat geen problemen. Ik weet het niet meer....iemand die het wel weet?
Bedankt


Britten en Ieren remmen melkproductie af

01-10-2019 - 0 reacties Melkveehouders in het Verenigd Koninkrijk en Ierland hebben in augustus minder melk geproduceerd dan in de voorgaande maanden. Dit zorgt ervoor dat de melkaanvoer weer meer in de buurt van vorig jaar en het 5-jarig gemiddelde beweegt, zo blijkt uit cijfers van de Europese Commissie.


Vrachtwagen lekt vloeibaar diervoeder

12-09-2019 - 0 reacties LINDEN - Donderdagochtend rond 8.00 uur is een vrachtwagen een deel van zijn lading verloren op de A73 in Linden.De vrachtwagenchauffeur merkte het lek op toen hij bij de afslag Cuijk moest remmen. De vloeibare ladi...Lees meer


Fendt 610S - Krijg mijn remmen niet ontlucht van mijn fendt 610s

09-07-2019 - 14 reacties Hallo.

Wie kan mij helpen. Ik krijg mijn remmen denk ik niet ontlucht. Paar keer pompen en de remmen zijn hard vervolgens zakt mijn rempedaal heel langzaam. Het gaat om een fendt 610s. Wie weet of dit gewoon lucht in het systeem is? Er lekt voor de rest nergens remvloeistof.

Gr maarten


Regels en geld remmen kringlooplandbouw

14-06-2019 - 0 reacties De themadag Bodem & Kringloop in de Veenkoloniën trok woensdag vooral bodemadviseurs naar Valthermond. Die zien vooral kansen bij kringlooplandbouw. De boeren waren in de minderheid. Zij zien voordelen, maar ook problemen. Praktisch, financieel en qua regels.


International 1055 - Remmen defect geen remdruk

05-05-2019 - 3 reacties Hallo, na een paar dagen stilstaan is het potje van de remolie elke keer op. Als je het bijvult moet je hem weer ontluchten en dan remt die weer normaal. Iemand die hier verstand van heeft?


De varkensmarkt staat volop in bloei

23-03-2019 - 0 reacties Op de varkensmarkt zijn op het moment alle remmen los. De vraag naar slachtrijpe varkens is extreem goed, waardoor de DCA Beursprijs 2.0 opnieuw een grote stap naar boven zet.


Fendt 600 LS(A) - Remmen na kijken en Electronika nakijken

11-03-2019 - 11 reacties Ik wil bij mijn fendt de Electronika nakijken en nieuwe werklampen instaleren allen kom ik er niet zo goed uit waar waar moet angesloten worden omdat er door de vorige eigenaar wat geknutselt is.

En wat kost het ongeveer om de remmen na te kijken want het vloeistof reservoir is leeg en volgens mij zijn de schoenen ook versleten


Provincie start consultatie over bodemdaling veenweidegebieden

07-03-2019 - 0 reacties De provincie Noord-Holland gaat met agrariërs, belangenorganisaties, gemeenten en waterschappen in gesprek om te horen wat hun wensen, inbreng en randvoorwaarden zijn om de bodemdaling in veenweidegebieden af te remmen, te stoppen en zo mogelijk te herstellen.


Provincie start consultatie over bodemdaling veenweidegebieden

07-03-2019 - 0 reacties De provincie Noord-Holland gaat met agrariërs, belangenorganisaties, gemeenten en waterschappen in gesprek om te horen wat hun wensen, inbreng en randvoorwaarden zijn om de bodemdaling in veenweidegebieden af te remmen, te stoppen en zo mogelijk te herstellen.


Remmen MC Cormick D430

17-02-2019 - 3 reacties Beste allemaal,

Ik heb sinds kort een Farmall (Mc Cormick )D430 gekocht, nu heb ik de remtrommels losgehaald en blijkt aan een kant de keerring kapot te zijn.
De Flens waar de keerring achter zit krijg ik niet verder los dan 1 cm.
Weet iemand waar dit aan kan liggen?

Mvg Tom


Eind aan 'voedingsterrorisme': Turkse regering gaat groenten verkopen

11-02-2019 - 0 reacties De Turkse regering gaat groenten verkopen. In een poging de stijging van de prijzen van levensmiddelen af te remmen, zal de staat op tientallen verkooppunten goedkope groenten leveren aan de burgers.


International 1246 - Waarop te letten bij aanschaf?

06-02-2019 - 11 reacties Beste allemaal,
We (mijn vader en ik) zijn op zoek naar een in goede staat verkerende 1046 of 1246, liefst zo origineel mogelijk (geen brede wielen/trekkertrek of iets dergelijks). Prijzige hobby.. Nu staan er enkele aangeboden op internet voor prijzen rond de 9/10k. We willen enkelen bezichtigen, weet iemand waar we specifiek op moeten letten (bij deze serie?). Ik heb ergens gelezen dat de versnellingsbak van deze serie nog wel eens problemen wil opleveren.
We willen best nog wel wat investeren in de traktor na aanschaf om hem in mooie/originele staat te krijgen, aan welke kosten moeten we denken als er bijvoorbeeld de remmen vervangen moeten worden of er problemen zijn met de elektriciteit?
Alvast bedankt!
Groet Marc