Opvolger

Volg al het nieuws over Opvolger, een van de 18505 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Opvolger nieuwsbrief.

Opvolger nieuws

Dat omikron mild is, zegt niets over volgende coronavarianten

17-01-2022 - 0 reacties Experts voorspellen dat door de grootschalige verspreiding van omikron een groot risico ontstaat op nieuwe en succesvollere coronavirusvarianten. Daarbij bestaat de kans dat de opvolger van omikron ziekmakender is, zeggen ze tegen AP News.


Snijgroenkwekers op zoek naar opvolger

17-01-2022 - 0 reacties Kwekers en campingeigenaren Wim Steman en Peter van de Rijdt zijn op zoek naar een opvolger voor hun snijgroenkwekerij Andromeda. Als het even kan een gay-man, vertellen de twee aan NH Nieuws.
Wim en Peter runnen in Loosdrecht een gay-camping pal naast hun kwekerij. Het valt de twee steeds zwaarder om zowel de camping als de kwekerij goed te blijven runnen. Ze willen meer tijd gaan steken in de camping, maar de kwekerij daarbij niet verwaarlozen. Daarom zijn de twee nu op zoek naar een opvolger voor de kwekerij.


Wethouder Hamster volgt Staghouwer op als landbouwgedeputeerde Groningen

12-01-2022 - 0 reacties De Groningse fractie van de ChristenUnie heeft in Johan Hamster een opvolger van de vertrokken landbouwgedeputeerde Henk Staghouwer gevonden. De 39-jarige Hamster was 12 jaar lang wethouder in Stadskanaal.


Video | Opvolger Jan Megens: ‘Het is hier veel secuurder’

09-01-2022 - 0 reacties Jan Megens loopt stage bij de varkens research faciliteit van Trouw Nutrition in Sint Anthonis.


Video | Opvolger Liza Roording: ‘Ik vind een melkrobot wel interessant’

04-01-2022 - 0 reacties Liza Roording volgt de opleiding Melkveehouderij aan het Yuverta College en loopt nu stage.


Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) wordt minister van Landbouw

30-12-2021 - 12 reacties Henk Staghouwer minister van Landbouw

Quote:
Henk Staghouwer (ChristenUnie) wordt in het vierde kabinet-Rutte minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hij is de opvolger van partijgenoot Carola Schouten, die opnieuw vicepremier wordt.


Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) wordt minister van Landbouw

30-12-2021 - 0 reacties Henk Staghouwer minister van Landbouw

Quote:
Henk Staghouwer (ChristenUnie) wordt in het vierde kabinet-Rutte minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Hij is de opvolger van partijgenoot Carola Schouten, die opnieuw vicepremier wordt.


Vernooij legt voorzittershamer POV Gelderland neer

22-12-2021 - 0 reacties Theo Vernooij stopt als voorzitter van de POV regio Gelderland. Het regionale bestuur start een zoektocht naar een waardige opvolger.


Vertrekkende Meulenbroeks: 'Sector is in staat om duurzaam door te ontwikkelen'

18-12-2021 - 24 reacties De LTO-vakgroep Melkveehouderij heeft het afgelopen jaar een duidelijke koers uitgestippeld, zegt voorzitter Wil Meulenbroeks. 'Leden weten waar we voor staan.' Voor Meulenbroeks zelf reden om de melkveedossiers met een gerust hart aan een opvolger over te dragen. Hij gaat er komend jaar mee stoppen.


Afromingspercentage fosfaat blijft 20 procent

08-12-2021 - 20 reacties Het afromingspercentage bij transacties van fosfaatrechten blijft voorlopig 20 procent. Dat schrijft demissionair landbouwminister Carola Schouten in reactie op Kamervragen van de SGP. Een beslissing over een verlaging naar de oorspronkelijke 10 procent afroming laat ze over aan haar opvolger.


Afromingspercentage fosfaat blijft op 20 procent

08-12-2021 - 0 reacties Het afromingspercentage bij transacties van fosfaatrechten blijft voorlopig 20 procent. Dat schrijft demissionair landbouwminister Carola Schouten in reactie op Kamervragen van de SGP. Een beslissing over een verlaging naar de oorspronkelijke 10 procent afroming laat ze over aan haar opvolger.


Herman van Drie gaat met twee vermogende vrienden Feyenoord kopen

07-12-2021 - 8 reacties

Quote:
Herman van Drie is per direct de opvolger van Pim Blokland in de raad van commissarissen van Feyenoord. Blokland stapte in december ontevreden op en de vermogende Vrienden van Feyenoord, die 49 procent van de aandelen van de club in handen hebben, mochten volgens de statuten een vervanger aanwijzen.


‘Klaas Dijkhoff wordt geen premier’

06-04-2021 - 0 reacties Klaas Dijkhoff, de voormalig fractievoorzitter van de VVD, gaat Rutte niet opvolgen als premier, melden Haagse bronnen aan BNR. De VVD steunt leider Mark Rutte, maar zoekt intussen ook een mogelijke opvolger.


Elektrische Mercedes-Benz eCitan te zien

23-03-2021 - 0 reacties De Mercedes-Benz Citan krijgt een opvolger die zijn technische basis net als het huidige model met de Renault Kangoo deelt. Ditmaal krijgt ook de elektrische Kangoo Z.E. een broertje met een sterk op z'n neus. Mercedes-Benz komt namelijk met de eCitan, een auto waar nu nieuwe foto's van beschikbaar zijn.


FrieslandCampina: vertrekpremie voldoet wel aan code goed bestuur

08-03-2021 - 2 reacties AMERSFOORT (ANP) - De vertrekpremie voor de vertrekkend financieel directeur Jaska de Bakker van FrieslandCampina voldoet wel degelijk aan de code van goed bedrijfsbestuur. De in de jaarrekening genoemde uitkering van 1,1 miljoen euro bestaat uit meer dan alleen de vertrekpremie omdat zij haar opvolger nog inwerkt tot 1 oktober, meldt het zuivelconcern. Over de vergoeding ontstond ophef omdat FrieslandCampina vorige week ook bekendmaakte dat er voor de leden-melkveehouders geen winstdeling is.
Het bericht FrieslandCampina: vertrekpremie voldoet wel aan code goed bestuur verscheen eerst op Nieuws.nl.


Jeugd heeft weinig belangstelling voor glastuinbouwbedrijf ouders

13-01-2021 - 0 reacties Meer dan de helft (59 procent) van de Nederlandse agrarische ondernemingen met een bedrijfshoofd van 55 jaar of ouder had in 2020 geen bedrijfsopvolger. Vooral bij kleine en zeer kleine bedrijven was er vaak geen opvolger beschikbaar. Hoe groter het bedrijf, hoe groter de kans dat er een bedrijfsopvolger…


Geen opvolger op meer dan 16.000 boerderijen

13-01-2021 - 0 reacties DEN HAAG - Meer dan de helft van de boeren van 55 jaar of ouder hebben niemand klaarstaan die de leiding kan overnemen in hun bedrijf. Dit probleem speelt met name bij de kleinere bedrijven en vooral in de zuidelijke provincies, in Limburg nog erger dan in Brabant. Hoe groter het boerenbedrijf, hoe groter de kans dat er een opvolger is.


Remkes wenst opvolger Minas voor de landbouw

08-06-2020 - 6 reacties De commissie Remkes, die het kabinet adviseert over de stikstofreductie, pleit voor de invoering van een Afrekenbare Stoffenbalans. Deze opvolger van Minas moet het mineralengebruik in de landbouw weer in balans brengen. Remkes eist dat de depositie van stikstof in 2030 met 50% moet zijn teruggebracht, via gebiedsgerichte doelen.


Mechanisatiebedrijven dansen op de vulkaan

04-06-2020 - 0 reacties Net als agrarische bedrijven is ook de mechanisatiesector continu in beweging. Wie het nieuws volgt ziet maandelijks persberichten voorbijkomen van nieuwe overnames. Grote merkdealers groeien en kleintjes zonder opvolger verdwijnen. Onder de grond borrelt meer.


VW produceert E-Golf langer wegens problemen met opvolger

07-04-2020 - 0 reacties Volkswagen blijft de E-Golf langer produceren. De reden hiervoor zijn softwareproblemen met de nieuwste elektrische auto van het concern, de ID.3. Dat heeft Volkswagen laten weten.