Meerdere

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Meerdere. Meerdere is een van de 15231 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Meerdere nieuws

CEAT: het verleden en het heden

25-04-2019 - 0 reacties CEAT, dat dit jaar zijn 95e jubileum viert, vindt zijn oorsprong in Italië, waar het in 1924 werd opgericht als productiebedrijf met de naam Cavi Elettrici e Affini Torino (Electrical Cables and Allied Products of Turin). Hoewel CEAT een relatief nieuwe naam is in de landbouwsector, heeft het bedrijf een lange geschiedenis als toonaangevende, wereldwijde bandenproducent. De geschiedenis van dit bedrijf speelt zich niet alleen gedurende meerdere eeuwen af, maar ook op verschillende continenten. Het bedrijf zag het levenslicht in 1924, toen Virginio…


Gps-diefstal treft meerdere merken

24-04-2019 - 0 reacties Al sinds de start van de voorjaarswerkzaamheden worden de boeren en loonwerkers wederom getroffen door diefstal van gps-systemen. Vooral John Deere is populair, maar ook andere merken worden ontvreemd.


Roemenen stelen jerrycans met diesel uit een graafmachine in Nij Beets

18-04-2019 - 0 reacties Drie Roemenen zijn dinsdag aangehouden omdat ze meerdere jerrycans met diesel hadden gestolen in Nij Beets.


Japan: in gesprek met minister Sigrid Kaag

17-04-2019 - 0 reacties Bent u al actief in Japan of wilt u uw activiteiten uitbreiden op het gebied van logistiek of wind op zee? Neem dan op 10 juni in Tokio deel aan een of meerdere interactieve netwerkbijeenkomsten met Japanse gesprekspartners en Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse handel en Ontwikkelingssamenwerking.Verduurzaming en innovatie staan hierbij centraal. Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, sluit waarschijnlijk aan op deze dag.


Wat doet een incasso medewerker?

15-04-2019 - 0 reacties Incassobureaus worden door schuldeisers ingeschakeld voor het invorderen van vervallen onbetaalde facturen waarvoor ze zelf tevergeefs reeds meerdere malen geprobeerd hebben de schuldenaar tot betalen aan te zetten.


Dierenactivisten gearresteerd bij paardenshow Efteling: ‘Kinderen huilden op de tribunes’

14-04-2019 - 0 reacties Bij de paardenshow Raveleijn in de Efteling zijn zondagmiddag meerdere demonstranten opgepakt. Het gaat om dierenactivisten die de show wilden verstoren vanwege het gebruik van paarden. Op beelden is te zien hoe de Efteling-acteurs de activisten proberen te verjagen.


Voor Pasen rust en dan breekt de zon weer los

14-04-2019 - 0 reacties Na meerdere weken van forse prijsverhogingen wordt in de week voor Pasen de vaart van de stijgingen voor eventjes getemperd. Dat heeft niets te maken met een verminderde vraag naar varkensvlees; het aantal slachtdagen voor Pasen is minder.


Agrarische veiling Buitenpost

12-04-2019 - 0 reacties Deze nieuwe veilinglocatie is dit jaar in gebruik genomen door de Swieringa groep welke de veilingen organiseert. De organisator veilt hier machines uit eigen voorraad en voor derden die één of meerdere machines willen verkopen. Het uitgangspunt van Swieringa is voor de inbrengers om te ontzorgen, ze kunnen de kavels brengen en de Swieringa groep zorgt voor de rest.   Deze veiling met 306 kavels, welke bij Troostwijk auctions is ondergebracht, heeft voornamelijk een agrarisch karakter met o.a. 21 tractoren van groot tot klein, veehouderij- en akkerbouwmachines, maar…


Ongelukken door loslopende koeien op de A73

12-04-2019 - 0 reacties OIRLO (ANP) - Loslopende koeien hebben op de A73 voor meerdere ongelukken gezorgd. De beesten liepen op de weg ter hoogte van Oirlo in Limburg.
Het bericht Ongelukken door loslopende koeien op de A73 verscheen eerst op Nieuws.nl.

Loslopende koeien hebben op de A73 voor meerdere ongelukken gezorgd. De beesten liepen op de weg ter hoogte van Oirlo in Limburg.


Loslopende koeien zorgen voor ongelukken op A73

12-04-2019 - 6 reacties

Originele beschrijving

Loslopende koeien hebben op de A73 voor meerdere ongelukken gezorgd. De beesten liepen op de weg ter hoogte van Oirlo in Limburg.


'Pluimveehouders vragen om betrouwbare overheid en visie met perspectief'

10-04-2019 - 0 reacties „We hebben een betrouwbare overheid nodig, die haar afspraken nakomt en die een meerjarenvisie heeft die perspectief biedt.” Die boodschap gaven meerdere pluimveehouders maandagavond 8 april mee aan minister Carola Schouten van LNV.


Wat is nodig om tarwe op 190 euro te krijgen?

09-04-2019 - 0 reacties De tarwenotering op de Matif in Parijs schurkt weer tegen de €190 per ton aan, en al meerdere malen was deze prijs op het bord te zien. De slotkoers eindigt vooralsnog steeds iets lager. Wat is er nodig om de koers 'een schwung' te geven, of blijft de druk te groot?


Ekosem-Agrar wordt binnenkort grootste melkproducent ter wereld

09-04-2019 - 0 reacties De Duitse onderneming Ekosem-Agrar is eigenaar van de Russische onderneming EkoNiva met meerdere melkveebedrijven in Rusland. EkoNiva produceert inmiddels 2 miljoen liter melk per dag. Met deze mijlpaal heeft de grootste melkproducent van Rusland zijn melkproductie in een tijdsbestek van 15 maanden verdubbeld. In 2019 zal Ekosem-Agrar 14 nieuwe bedrijven in gebruik nemen. Lees verder ❯


Drie dikke FAK-DAFs voor Van Groningen

04-04-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Van Groningen in Nieuw-Vennep heeft drie identieke DAF XF 530 FAK Super Space Cab motorwagens in gebruik genomen. Het familiebedrijf heeft al een decennialange relatie met het Nederlandse truckmerk. Zowel opa als vader Van Groningen kozen al voor het merk. Goede ervaringen met voorgaande modellen, maar zeker ook de wens van meerdere chauffeurs maakten dat Truckland deze drie van een haakarmsysteem voorziene zware voertuigen mocht leveren, als onderdeel van een grotere wagenparkverjonging. Het Haarlemmermeerse bedrijf houdt zich vooral bezig met ijzer- en metaalhandel, constructiesloop en het bijbehorende transport. Directeur William van Groningen over de keus voor DAF:. “Persoonlijk maakt het


Blooming Breeders voorlopig in stand-by stand

03-04-2019 - 0 reacties Blooming Breeders stopt voorlopig met de activiteiten als netwerkorganisatie. Dit meldt voorzitter van het bestuur, Berry Philippa. Volgens het bestuur van de stichting zijn sinds de oprichting in 2009 meerdere doelstellingen gerealiseerd en zijn veel speerpunten inmiddels geborgd in andere organisaties.


Landelijke open dagen met Tweede Paasdag

03-04-2019 - 0 reacties Op tweede paasdag, maandag 22 april, organiseren Kip.Kiplekker en Young Poultry People net als andere jaren landelijke open dagen bij meerdere vleeskuikenhouders op diverse plekken in Nederland.


Dode pony's, geiten, vogels en kalf aangetroffen in Gelderse loods

02-04-2019 - 0 reacties In een loods in het Gelderse Leuvenheim zijn vier dode pony's, vier dode geiten, een dood kalf en tientallen dode vogels aangetroffen. De politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vonden ook meerdere onverzorgde dieren op het terrein.


WUR kiest voor achtscharige Ovlac Eco Plus-ploeg

29-03-2019 - 0 reacties Koeckhoven.net heeft donderdag een achtscharige Ovlac Eco Plus-ploeg afgeleverd bij Wageningen University & Research (WUR). Frans Koeckhoven is trots dat zijn kleine bedrijf de ploeg mocht leveren.

'We hebben de Ovlac meerdere keren aan het werk gezien', zegt John van der Lippe van de WUR. 'Hij heeft een goede kerende werking, je kunt er makkelijk ondiep mee ploegen, hij breekt de grond mooi en heeft een goede werkbreedte.'


Wat krijgt akkerbouwer voor afnemen van mest?

29-03-2019 - 0 reacties Akkerbouwers ontvangen dit jaar minder voor de afname van mest dan in de voorgaande 2 jaren. Daarnaast verschillen de bijdragen sterk per regio, zo blijkt uit navraag bij meerdere mesthandelaren.


Voorlichtingsbijeenkomst Informatieplicht energiebesparing

28-03-2019 - 0 reacties Valt uw organisatie onder de informatieplicht energiebesparing en bestaat zij uit meerdere vestigingen? Neem dan deel aan de voorlichtingsbijeenkomst informatieplicht energiebesparing op 16 april 2019. In deze bijeenkomst leert u hoe u de rapportages van alle vestigingen in 1 keer kunt indienen in het eLoket.U krijgt tijdens de bijeenkomst informatie over het proces van indienen en de gegevensstructuur van de bulkupload. Na afloop weet u welke gegevens nodig zijn en in welk format u ze in het eLoket indient.