Lampje

Lampje nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Lampje nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Lampje nieuws

Het kampje blijfd branden van mijn case international 644

04-04-2021 - 21 reacties Hallo het Lampje op mijn dashboard blijfd branden nadat ik de tractor met de hogendrukreiniger heb gewassen kan dit kwaad en wat kan ik er aan doen eerst ging het lampje uit als je de tractor hebt gestard zo hoord het ook zie foto en als je iets weet reageer dan even
Met vriendelijke groeten dylan


Ford 2000 - Laad lampje ford 2000

30-03-2021 - 25 reacties Hallo,

Ik heb een ford 2000 en het laad lampje bleef constant branden heb hem toen bij een mechanisatie bedrijf (ford dealer) gehad en die hebben een nieuwe dynamo en spanningsregelaar erop gezet en dan is het weer even goed en na een tijdje brand hij weer bij de dealer weten ze ook niet hoe dat kan kabels zitten wel allemaal goed.

Ik lad ergens iets over spanningsregelaar electronisch maken? Hoe werkt dit? Ben een beetje einde raad iemand ideeën? Hoor graag van jullie


Deutz D15 - Groen lampje blijft branden

27-11-2020 - 8 reacties Er blijft een groen lampje branden op mijn d15, heb de olie vervangen maar weet niet hoe het komt dat het blijft branden


Deutz D15 - Groen lampje blijft branden

27-11-2020 - 1 reacties Er blijft een groen lampje branden op mijn d15, heb de olie vervangen maar weet niet hoe het komt dat het blijft branden


Yanmar 1810 Bliksem lampje licht op

21-09-2020 - 3 reacties Morgen iedereen,

Sinds gisteren rode waarschuwingslampje met de bliksem beginnen branden.
Tractor start zonder problemen en doet ook nog zijn werk.

Heb jammer genoeg geen handleiding dus weet ook niet echt wat het wil zeggen.

Iemand een idee wat de betekenis van dit lampje is en waar ik moet gaan kijken om dit opgelost te krijgen?

alvast bedankt.


“Er brand weer een lampje voor de vissers”

03-03-2020 - 0 reacties Het ziet er goed uit voor de Vlaamse visserijsector. Na enkele (graat)magere jaren staat een ongeziene vernieuwings- en investeringsoperatie in de stijgers, schrijft De Standaard. “We hebben het ergste achter de rug”, zegt reder Eddie Cattoor. “De prijzen van de vis zijn beter dan ­vroeger, de leningen zijn goedkoop, de brandstofprijzen vallen mee. Er brandt weer een lampje voor de vissers.”


Renault 551 - Gezocht achterlicht links Renault 551s

25-04-2017 - 5 reacties Hallo ik zoek voor mijn Renault het linker achterlicht alleen het plastic is als goed het lampje + glas is nog goed. Wie o wie helpt mij hieraan? Het betreft de gele versie


New Holland M 160 - Dieptecontrole problemen met elektronica

21-04-2017 - 7 reacties Het oranje lampje blijft branden op het hydrauliekbord , normaal hoort het groen lampje steeds op en neer te gaan bij het ploegen ! maar steeds komt na een tijdje het oranje lampje branden na enkele minuten , wie kent de oorzaak ?


Fiat F115 - Stuur orbitrol bijvullen.

15-04-2017 - 9 reacties Als ik de trekker start brand er kort een lampje dat ik stuurolie moet bijvullen. Als je rijd heb je soms dat die dan doordraaid. Waar kun je hem bijvullen en kun je hem ontluchten?


Fendt 308 - Waarschuwingslampje brand. Een glaasje met een soort druppel en 2 pijlen wijzend naar het glaasje. Dit lampje zit op dashboard linksboven.

07-04-2017 - 15 reacties .?


Fendt 614 - EHR reageert niet

06-04-2017 - 16 reacties Hallo,

Mijn EHR reageert niet meer als ik de bedieningskruk heen en weer beweeg. Het controlelampje van 'omhoog' blijft branden. Hij switched niet naar het 'omlaag' lampje....
De glas zekeringen zijn nog goed.
Toen ik heen ging om de trekker te bekijken voor aankoop deed hij het wel gewoon, ook doet de externe bediening het gewoon. Nadat hij een poosje stil heeft gestaan doet ie het niet meer.
Ook het wisselen tussen EHR en dubbelwerkende bediening werkt gewoon.

Wanneer ik de trekker uit zet, blijft hij dus nog op contact staan en dan hoor ik een 'klikkend' geluid vrij snel achter elkaar, dit komt onder de hydrauliekhendels vandaan bij de EHR-box volgens mij. Het lijkt mij het geluid van een relais.

Nou is de vraag heeft iemand zoiets ook wel eens gehad? Wat moet ik doen om het op te lossen? Voordat ik klakkeloos alles los trek wat misschien helemaal niet hoeft... 😉

Gr. Rob


International 844 - Koplampen of lampje ( ampul ) vervangen

28-03-2017 - 1 reacties Hallo hoe verwijder of vervang ik lampje ( ampul ) van kruislicht grootlicht van international 844 of moet je de volledige koplamp vervangen .
mvg Vester


Fendt 615 - Vierwielaandrijving blijft aanstaan is op lucht geschakeld

12-03-2017 - 69 reacties Beste mede tf'rs,

Gisteren starte ik mijn 615 en viel mij op dat het lampje van de 4wielaandrijving aanstond. Dus naar een keer verzetten geconstateerd dat de 4wielaandrijving ook daadwerkelijk aanbleef. Die aandrijving is op lucht geschakeld, daar heb ik weinig kaas van gegeten. Is er iemand hier die mij opweg kan helpen daarmee waar ik moet beginnen.

Alvast bedankt,

Gr matthew


Fordson Dexta - Moderne dynamo opbouwen, hoe?

10-03-2017 - 8 reacties Ik wil mijn dexta voorzien van een wat modernere dynamo met meer laadcapacteit. Kan iemand me vertellen welke wijzigingen ik moet doorvoeren? Ik heb bijvoorbeeld wel eens gehoord dat moderne dynamo's op een van de contacten even een stroompje moet hebben om het magnetisch veld te activeren. Er zijn hier vast mensen die het al eens eerder hebben gedaan. Alvast bedankt!


Case International 956 XL - Rood lampje op dashboard!!

03-03-2017 - 7 reacties Op het dashboard van mn 956xl brand soms een roodlampje.
In het lampje staat een tandwiel met aanbeide kanten een pijltje wijzend
naar het tandwiel. Ook staat er in het tandwiel een oliedrup.

Het lampje brand niet altijd

waarvan is dat lampje wat is de oorzaak hiervan en wat is hier aan te doen?

alvast bedankt,

gr.


International 423 - Richtingaanwijzer werkt niet volledig

11-02-2017 - 4 reacties Hallo iedereen, even een klein vraagje weet iemand wat het kan zijn dat links luider pinkt als rechts? Bij links hoor je echt heel zuiver het geknipper en rechts véél minder. De pinkers werken wel allemaal. Ook geeft het controle lampje in de klok enkel signaal bij links en niet bij rechts?
Wat ik ook heel vreemd vind is dat er massa zit op de draden i.p.v. stroom?

Ten slotte ben ik te weten gekomen dat een gloednieuwe Hella schakelaar op pool R kortsluiting geeft ik vind dat hier de pool vrij los zit t.o.v. L

Heeft iemand ervaring met mijn probleempje?


International 624 - Ombouwen naar LED verlichting

15-01-2017 - 9 reacties Hallo,

Ik heb de originele verlichting van mn werklamp kapot. Nu wil ik hier een LED lampje indoen. Iemand hier ervaring mee? En weet welke hier in moet?

Alvast bedankt!


Ford 4000 - Rook uit de spanningsregelaar.

10-01-2017 - 8 reacties Ik ben bezig om mijn vader zijn Ford 4000 op te knappen/na te lopen.
Het laadlampje op het dashbord brand dus heb ik het volgende al gedaan:

accupolen vastgezet
V-snaar opgespannen
stekkers van de dynamo vaster gezet

Na dat gedaan te hebben start ik de trekker weer, het lampje brand nu zwakjes. Maar ik zag rook bij de spanningsregelaar vandaan komen de rubber ring is al gesmolten.

Nu is mijn vraag wat er nu kapot kan zijn en wat de eventuele oplossing is.


Kubota L1-205 - Motor slaat direct af na starten

08-01-2017 - 13 reacties Hoi,

Ik heb een Kubota l1-205 trekker.

Laatst de trekker gestart en in zijn neutraal op het handgas laten lopen. Na ongeveer 10 minuten hoorde ik dat de trekker begon te stotteren. Ik ben er heen gelopen en toen ik er bijna was sloeg hij af. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met de trekker.

Ik heb hem 1x opnieuw proberen te starten. Hij pakte wel aan maar zodra ik de sleutel weer los laat slaat hij direct af.

Toen viel het mij op dat het lampje van de motorolie druk brandde op het desbord. Ik heb het oliepeil gecontroleerd en deze is helemaal in orde.

Nu is mijn vraag iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn?

Zou de kou een rol gespeeld kunnen hebben?

Ik wacht met smart op de reacties


Ford 4100 - Welk signaallampje is dit ?

03-01-2017 - 1 reacties Iemand een idee waarvoor dit signaal lampje dient (linksonderaan het stuur)..
Van de 3 draden zit er :
- 1 draad aangesloten (aan de massa),
- 1 draad hangt los,
- bij de derde aansluiting mankeert de draad.