Koeling

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Koeling. Koeling is een van de 16204 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Koeling nieuws

‘Hoe werkt de verwarming in een elektrische auto?’

08-03-2020 - 0 reacties ,,Hoe werken de verwarming en koeling in een elektrische auto en wat is de invloed op het rijbereik?”, vraagt lezer Benno Kock zich af.


John Deere 2250 - Turbo op een john deere 2250?

04-02-2020 - 27 reacties Hallo allemaal
ik heb een John Deere 2250 zou hier ook een tubo op kunnen?
MVG Julian


Video: Totaal systeem voor klimaatbeheersing

03-09-2019 - 0 reacties Vencomatic ontwikkelde een totaal systeem voor klimaatbeheersing met warmtewisselaar, koeling en filtering. De Eco Unit zorgt voor een optimaal en constant klimaat in de stal, waarbij forse emissiereductie plaatsvindt.


'Tuinbouwsproeiers buiten de stal goede optie koeling leghennenstal'

27-08-2019 - 0 reacties Het monteren van tuinbouwsproeiers aan de buitenzijde van de stal vlak voor de luchtinlaatventielen is een goede en goedkope manier om binnenkomende lucht in leghennenstallen te koelen en staltemperatuur te verlagen op hete dagen.


Fendt 942 Vario Gen 6 aan de Lemken-tand gevoeld

13-08-2019 - 0 reacties Deze week is er bij Selles Agrotechniek uit Smilde voor klanten een Fendt 942 Vario Gen 6 demo-trekker om te testen. Hier is te zien dat de Fendt 942 een stoppelbewerking uitvoert met de Lemken Kristall 9 met vijf meter werkbreedte. Dit alles met een snelheid van 13 km/h bij 1050 toeren per minuut. Fendt is de eerste gebruiker in de landbouw van deze nieuwe MAN-motor. Overigens ligt in de 1000-serie een grotere versie van deze motor, namelijk een met 12,4 liter inhoud. Die heeft een geforceerde koeling, waarbij de lucht door de koelers wordt…


'Installeer koeling in een nieuwe vleeskuikenouderdierenstal'

07-08-2019 - 0 reacties Installeer een geschikt koelsysteem indien je een nieuwe stal bouwt voor vleeskuikenouderdieren. Dat adviseert Dirk Mertens sectorvoorzitter opfok en vermeerdering van de Vlaamse belangenbehartiger Landsbond vleeskuikenouderdierenhouders.


Transporteur dekt niet alle schade bij een incident

27-05-2019 - 0 reacties De koeling van de trailer gaat kapot tijdens de rit met bloemen naar Italië. Een pallet valt van de laadklep op de grond tijdens het laden en lossen met de heftruck. Een bende steelt op een parkeerplaats een kostbare lading tablets.


De M5001 tractoren van Kubota

15-04-2019 - 0 reacties De M5001-serie maakt indruk met zijn functies en een hoog rendement, dankzij de Kubota's toonaangevende dieseltechnologie. Kubota is de eerste fabrikant die een CRS (Common Rail System) uitgerust met een ureum katalysator (SCR), een systeem om de uitlaatgassen recirculeren met water koeling (EGR), een roetfilter (DPF) en op te nemen een diesel oxidatiekatalysator (DOC). De combinatie van deze technologieën optimaliseert de individuele werking van elk van hen en vermindert het stroomverbruik. Daarnaast voldoet deze 16-kleppen motor voldoet aan de strenge emissie-eisen door Europa opgelegd in…


John Deere 3050 - Motor komt warm bij zwaarder werk.

09-04-2019 - 13 reacties De motor van mijn John Deere 3050 komt na een tijdje te warm als hij zwaarder werk moet doen. Hoe kan ik weten of hij effectief te warm komt en wat kunnen de problemen zijn.


‘Voorkeur voor Nederlands varkensvlees in plaats van Belgisch?’

13-02-2019 - 0 reacties Leggen Belgische supermarkten in toenemende mate Nederlandse varkensvleesproducten in hun koeling ten faveure van Belgische? Die vraag stelt het Vlaams parlementslid Francesco Vanderjeugd in een brief aan de Belgische supermarktketens.


Zetor 5341 - Hoe weet ik of deKoeling/waterpomp het nog doet?

27-12-2018 - 12 reacties Onze zetor 5341 bleef zijn water eruit gooien, nu is dit probleem verholpen(veer in de dop was verrot endus gooide hij alles bij de overdruk? Eruit) maar nu wil ik weten of hij nog wel zijn water rond pompt. Ik heb een slang die boven aan de radiateur zit losgehaald maar daar komt niks uit als de trekker draait. Is de pomp stuk of moet ik verder zoeken(zoja waar?).
Tevens gaat de meter van de temperatuur helemaal niet meer omhoog. Waar wordt de temperatuur gemeten en komt dit dan ook doordat er geen water rond pompt?


Fordson Major - Thermostaat plaatsen of niet

19-12-2018 - 4 reacties Hallo, ik heb een Fordson super major die ik heb gereviseerd. Wat me op viel dat er geen thermostaat in de kop zat. Deze is er waarschijnlijk een keer uit gehaald omdat hij defect was. Ik heb een nieuwe liggen. Weet iemand of dit een probleem is van een major? Moet deze er uit blijven of zal ik de nieuwe gewoon weer plaatsen. Persoonlijk zet ik hem er liever weer in omdat de motor dan veel sneller op temperatuur is.


Fre-heater

21-10-2018 - 48 reacties Zijn er nog meer merken freeheaters voor melkkoeltanks dan de bekende van Mueller, wat zijn daar de ervaringen mee