Kleur

Al het Kleur nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Kleur nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Kleur nieuws

Massey Ferguson 3050 - Kleur van MF 3050. Weet iemand welke kleur de MF 3050 is?

17-07-2020 - 3 reacties Weet iemand wat de kleur is van de MF 3050? Ik ben namelijk van plan om hem opnieuw te gaan spuiten. Volgensmij is de kleur super red maar weet het niet helemaal zeker.


Universal 445 - Welke rode kleur verf heb ik nodig

11-07-2020 - 3 reacties Waar kan ik de rode kleur aankomen voor een Universal (UTB) 445. Of weet iemand een ral kleur?


International 533 - Ral international 533 smalspoor.

08-06-2020 - 3 reacties Hallo

Wie weet het ral nummer van mijn international?

Gr


Olifantsgras, een streekproduct uit Nederland

24-03-2020 - 0 reacties Tholen - Karton lijkt het helemaal te worden in de komende jaren als het gaat om verpakkingen. Het heeft de naam om duurzaam te zijn en tegelijkertijd straalt het exclusiviteit uit op AGF-verpakkingen. Vooral de kleur van het onbewerkte karton lijkt het goed te doen in de sector.
De tomatenbakjes van Olifantsgras…


Nieuwe rode roos heeft minder licht en gewasbescherming nodig

13-02-2020 - 0 reacties Rood is een belangrijke kleur bij snijrozen en daarom is de belangstelling voor nieuwe of verbeterde rassen groot. Dit geldt ook voor de nieuwe rode rozenvariëteit Kordes Rosen. Deze werd geïntroduceerd in 2018 en wordt nu echt opgepikt door de markt. Na een aantal jaren op een Nederlandse kwekerij te…


Fica studenten zorgen voor doorbraak in gesuikerde bloemen

06-02-2020 - 0 reacties Studenten van Fica hebben het juiste receptuur en de juiste methode ontwikkeld voor productie van gesuikerde bloemen. Gesuikerde bloemen bestonden al, maar de bloemen waren nauwelijks nog te zien door het vele suiker. Met deze verhouding en receptuur behoudt de bloem zijn eigen vorm en kleur. Bovendien…


Melkpoedermarkt verschiet van kleur door Coronavirus

05-02-2020 - 0 reacties Het Coronavirus laat zich gelden op de melkpoedermarkt. De opwaartse lijn van de afgelopen maanden heeft plaats gemaakt voor een negatieve tendens. Marktexpert Wouter Baan praat u in 60 seconden bij.


Ford 4000 - Welke Ral kleur voor de velgen

28-01-2020 - 10 reacties Welke ral kleur benaderd het beste het ford wit voor het spuiten van de velgen


Landschapselementen aangelegd in Vessem: 'Hier gaan ecologie en economie hand-in-hand'

19-01-2020 - 0 reacties VESSEM - De goudgele kleur van de brem zal de passant van het Meerven dit voorjaar niet ontgaan. Op initiatief van Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze zijn er zaterdag landschapselementen aangelegd.


Kemper Rotor Heuer - Welke kleurcode rood en hoe aan stickers komen

11-12-2019 - 5 reacties Hallo mensen
ik heb een kemper trommelschudder
nou wil ik hem opnieuw spuiten maar weet iemand de kleurcode van het rood
en hoe kom ik aan stickers


Skimmia, Ilex en Leucothoe tuinplanten van de maand november 2019

08-10-2019 - 0 reacties Rode Tuinplanten als Ilex (hulst), Skimmia en Leucothoe (druifheide) zijn de tuinplanten van de maand november 2019. Ze zorgen voor kleur en leven in de tuin juist in de korte dagen voor december, wanneer de tuin langzaam in winterslaap gaat. Met de toevoeging van rode tuinplanten valt er dan toch nog van alles te zien en te beleven voor wie naar buiten kijkt.


Nederlandse arrangeurs met boodschap op Fleuramour

26-09-2019 - 0 reacties Met een kunstwerk van 10.000 petflesjes en 30.000 bloemen, die omgetoverd zijn tot een oogverblindend samenspel van kleur en licht, beogen bloemkunstenaars Frank Timmerman en Peter Boeijkens tijdens de 24e editie van de internationale bloemenshow Fleuramour, meer te doen dan een mooi plaatje te creëren.


Chrysant in oktober op bloemenagenda

19-09-2019 - 0 reacties Sprankelende vormen, trendy tinten en haar bijna legendarische uithoudingsvermogen: we hebben het natuurlijk over... de chrysant! Geen andere snijbloem biedt zoveel keuze aan bloemvorm, kleur en bloemgrootte.


Pelsdierteller uit Gemert: Fiod-inval is ‘woest aangezet’

16-09-2019 - 0 reacties GEMERT - De inval door fiscale opsporingsdienst Fiod in zijn bedrijf is vorige week ‘heel woest aangezet’. Dat is de eerste reactie van eigenaar Pieter Schoone van de Inlevercentrale. Zijn onderneming die bontvellen telt, sorteert en controleert op kwaliteit en kleur is mogelijk betrokken bij grootschalige belastingontduiking door nertsenfokkers. Schoone zwakt het gebeurde af, zonder dieper in te gaan op de inhoud van de zaak ,,Het is niet zo schokkend als het nu lijkt.”


Geurbeleving in bloemenwinkels met Freesia

09-09-2019 - 0 reacties Doorgaans kiezen klanten bloemen uit op kleur en vorm, omdat deze eigenschappen nu eenmaal het meest in het oog springen. Maar geur is misschien wel de meest bijzondere eigenschap van bloemen. Freesia is een mooi voorbeeld van een bloem om geur mee te etaleren.


Aflevering Claas Lexion combines bij Tingleys

14-08-2019 - 0 reacties Aflevering van in totaal enkele tientallen Claas Lexion combines bij Reesink dochter Tingley's in Canada.Dit is de laatste lichting gele Lexions, vanaf volgend jaar wordt de onlangs geïntroduceerde nieuwe generatie Lexions geleverd, in de voor Claas vertrouwde groene kleur. 


Natuurhooi persen met VITO UNI als perstouw

18-07-2019 - 1 reacties Jan Wildeboer van Wildeboer Fourage uit Staphorst is erg tevreden over Vito UNI: 'de combinatie van lengte en kracht is uniek. Het past ons geweldig. Met het persen van grote pakken komt veel kracht op het touw te staan. Met Vito UNI heb ik hier geen problemen mee. Ook het knopen gaat super'. Vito UNIek perstouw Lengte van 150 m/kg Kracht van 130 m/kg Zacht touw voor een goede knoop Geschikt voor alle machines Hogere efficiëntie in het veld Rode kleur die goed opvalt Maak nu gebruik van de niet-goed-geld-terug…


Veel nagekomen data geven export uien extra kleur

11-07-2019 - 0 reacties De afzet van uien in week 25 is vooral een Europese aangelegenheid. Het tempo zakt nu het einde van het exportseizoen nadert. Nagekomen data heeft wel een duidelijke invloed op de uiteindelijk exportcijfers.


Originele kleur van Mc Cormick maaibalk

08-07-2019 - 6 reacties Ik ben van plan om de DE 22VH maaibalk van mijn Mc Cormick D439 een nieuw laagje verf te geven. Op TF vind ik zowel foto's van maaibalken in zwarte kleur als donkerblauwe kleur. Het zwadbord is zowel geel als wit. In welke kleur werden de maaibalken vroeger origineel geleverd?


Drie kroppen sla in één, geteeld op water

02-07-2019 - 1 reacties SalaJoe-sla is een slatrio – drie kroppen sla in één, ofwel van dezelfde kleur ofwel als tricolore – met de wortels er nog aan. Dankzij de volledig automatische teelt op water en een geoptimaliseerd oppervlaktegebruik is er vergeleken bij gebruikelijke teelt de helft aan energie, water en…