Jerrycan

Al het Jerrycan nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Jerrycan nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Jerrycan nieuws

Vrachtwagen en tractor in brand in Oldenzaal; politie onderzoekt brandstichting

16-04-2017 - 1 reacties De brandweer is kort na middernacht gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op het industrieterrein aan de Kleibultweg in Oldenzaal.

Bij aankomst sloegen de vlammen al uit de vrachtwagen. De brand sloeg over naar een tractor die voor de vrachtwagen stond.

Een andere vrachtwagen, die ernaast stond geparkeerd, liep forse schade op.

Mogelijk brandstichting

De brandweer had de brand na ongeveer 30 minuten onder controle en was nog geruime tijd bezig met nablus-werkzaamheden. De oorzaak van de brand is op dit moment onduidelijk, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie is een onderzoek gestart

De politie heeft een sterk vermoeden dat de brand afgelopen nacht aan de Kleibultweg is aangestoken. Er is een getuige die een man met een jerrycan zag weglopen bij de brand die een vrachtwagen en een tractor verwoestte.

Een andere vrachtwagen die naast de uitgebrande voertuigen stond liep forse schade op. De brand ontstond kort na middernacht.

Vandaag (16-04-2017) doet de forensische opsporing van de politie uitgebreid sporenonderzoek in en om de zwartgeblakerde wrakken van de tractor en de vrachtwagen. Of de jerrycan die de onbekende man volgens de getuige met zich meedroeg al is teruggevonden, is nog niet bekend

Zie filmpje 01: rtvoost.nl/nieuws/default.aspx/…

Zie filmpje 02: rtvoost.nl/nieuws/default.aspx/…