Hydrostaat

Al het Hydrostaat nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Klik voor een volledig overzicht met Hydrostaat nieuws of word lid van de dagelijkse nieuwsbrief.

Hydrostaat nieuws

MTD Zitmaaier - Verlies snelheid en kracht in koppeling

25-03-2020 - 5 reacties Hallo iedereen,

Ik rij al een tijdje gras af met een MTD zitmaaier, model SL-H 1152.

De laatste tijd merk ik echter duidelijk dat hij minder snelheid maakt dan vroeger. Als ik nu in 5de (dit is de hoogste) versnelling rij, dan maak ik veel minder snelheid dan vroeger.

Heeft er iemand een idee waaraan dit kan liggen? Voor alle duidelijkheid: de motor werkt als vanouds, probleem lijkt hem in overbrenging te zitten.

Alvast bedankt,
Floris


Antonio Carraro - Compact en speciaal tractoren

15-10-2019 - 1 reacties Het Italiaanse Antonio Carraro is marktleider op het gebied van multifunctionele compact en speciaal tractoren voor groenonderhoud, werken in de kassen, tuinbouw, fruitteelt en het onderhoud van terreinen en wegen. Eén van de doelstellingen van het bedrijf is, om de beste oplossing aan zijn klanten aan te bieden door het vervaardigen van speciale producten, zoals bijvoorbeeld omkeerbare tractoren met hydrostaat of knikgestuurde rupstractoren.


Antonio Carraro komt met nieuwe tractoren

06-12-2018 - 0 reacties Antonio Carraro heeft enkele nieuwe tractoren  ontwikkeld en toegevoegd aan het leveringsprogramma. De Antonio Carraro SR 7600 Infinity is een nieuwe knikgestuurde trekker met hydrostaat, die als vervanger kan worden gezien voor de al bekende SRH 9800 tractoren.   De nieuwe SR 7600 Infinity is voorzien van een 75 pk sterke motor (Stage IIIB) en een volledig traploze hydrostatische transmissie. De knikbesturing met het gepatenteerde ACTIO systeem zorgt voor een unieke wendbaarheid en stabiliteit. De trekker is vooral interessant voor werkzaamheden in het openbaar groen en de fruitteelt.…


Kubota B7100 - HST of met versnellingen?

05-04-2018 - 6 reacties Ik ben van plan om een eerste tractor te kopen (tweede hands), en ben op een Kubota B7100 uitgekomen. Nu is deze er in de uitvoering met hydrostaat of gewoon met versnellingen. Ik heb wel begrepen dat een hydrostatische aandrijving gebruiksvriendelijk is, maar heeft het ook nog nadelen? Wat is betrouwbaarder?

Kortom, waar doe ik het beste aan?


JCB Loadall Agri Pro: dubbele transmissie is belangrijke troef

26-01-2017 - 0 reacties

Na 6 jaar ontwikkeling introduceerde JCB medio 2016 de ‘dubbele’ Dual Tech VT transmissie in de nieuwe Agri Pro verreikers. De combinatie van hydrostaat en powershift is specifiek ontwikkeld voor de toenemende eisen van de agrarische sector. Inmiddels hebben de eerste klanten er ervaring mee opgedaan.


Schaffer 2026 - Rijmotoren krijgen te weinig olie tijdens het achteruit rijden.

31-12-2016 - 5 reacties Onze mini shovel rijd echt slecht achteruit. Het is net alsof de rijmotoren te weinig olie krijgen wan die maken verschrikkelijk veel lawaai wanneer je achteruit rijd. Ook trilt er 1 van de 2 olieleidingen die naar de rijmotoren lopen. het vooruit rijden gaat perfect. Nu is mijn vraag hoe ik die hydrostaatpomp moet regelen. of moet zo een pomp ontlucht worden? want er zit een dekseltje op die net op een ontluchting lijkt. het gaat om een pomp zoals op de hieronder.

edutechparts.nl/product/…

alvast bedankt en aan iedereen nog een goed eindejaar ;p


Hako onbekend - Hako hydrostaat kapot HULP GEZOCHT

30-10-2016 - 5 reacties Hallo iedereen, vraagje, ik heb een minitrekker 'Hakotrac 3800D hydrostaat'. Motor werkt perfect etc maar als ik het gaspedaal induw, komt die niet vanzelf terug, of toch heeeeel traag, zoals ik al zei is het dus een hydrostaat. Dit is redelijk ambetant want hierdoor werkt de rem ook niet aangezien hij vanzelf gas blijft geven, de enige manier om te stoppen is om de pedaal handmatig achteruit te trekken, weet iemand wat dit is? Of iemand die mij kan helpen?

Alvast Bedankt & Met vriendelijke groet

Sam