0
Melkvee
Varkens
Pluimvee
Akkerbouw
Mechanisatie
Tuinbouw
Platteland
Duurzaamheid
Inloggen
Inloggen
Aanmelden
0
Hart- en vaatziekten
Home
›
Kennisbank
›
Hart- en vaatziekten
Hart- en vaatziekten nieuws
0
Het probleem van zout zit vermoedelijk in de suikers
0
Als migrant anders gaat eten, stijgt het risico op aandoeningen
0
Door ongezonde leefstijl stagneert de levensverwachting, ook in Nederland
0
‘Melk is goed voor het hart én het milieu’
0
‘Melk is goed voor het hart én het milieu’
0
16 uur per dag niets eten, of twee dagen per week héél weinig: hoe (on)gezond is intermittent fasting?
0
Granola, drinkyoghurt en broodsalades: ultrabewerkt eten leidt tot ziektes
0
Brits onderzoek: verhoogd risico op beroertes en dementie door slechte luchtkwaliteit
0
Stress-eten is slecht voor hart en brein
0
Minder vlees, eieren en zuivel eten? ‘Zeker vijf keer per week rood vlees, zonder bemoeienis van wie ook’
0
Advies Gezondheidsraad: eet vaker paddenstoelen, minder biefstuk
0
Dublin Declaration of Scientists verklaart vlees gezond - Foodlog
0
De invloed van voeding: ‘Veel ziekten kunnen voorkomen worden door gezonder te eten’
0
Ultrafijnstof risico voor buren Schiphol: ‘Grotere kans op vroeggeboorten en hart- en vaatziekten’
0
“Obesitas behandelen begint met de erkenning als chronische ziekte”
GERELATEERD
diabetes
eten
zuivel
gezondheid
vlees
type
milieu
kaas
zout
volksgezondheid
amsterdam
voedsel
groente
gezond
studie
melk
peulvruchten
regelgeving
nederland
groenten
overheid
den haag
eiwitten
suikers
ziekte
eieren
omega
fruit
2014
rivm