Gm

Gm nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Gm nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Gm nieuws

General Motors schroeft investeringen in elektrisch rijden verder op

20-11-2020 - 0 reacties General Motors (GM) wil de komende drie jaar 35 procent meer investeren in elektrische en zelfrijdende voertuigen, zo heeft CEO Mary Barra donderdag tijdens een persbijeenkomst gezegd. Het Amerikaanse autoconcern trekt tot en met 2023 ongeveer 23 miljard dollar (19,3 miljard euro) uit voor de plannen.


GM introduceert draadloos batterijmanagement

10-09-2020 - 0 reacties General Motors komt met een nieuw draadloos systeem om de batterijen in EV's te managen, dat maakt het concern bekend. Het 'Wireless Battery Management System' moet de levensduur van de batterijen verlengen en tegelijkertijd ontwikkelingskosten voor nieuwe elektrische modellen drukken.


Autofabrikanten Toyota, Tesla, Ford, GM en Jaguar Land Rover willen beademingsapparaten produceren

19-03-2020 - 0 reacties Verschillende autofabrikanten reageren positief op een oproep om beademingsapparatuur te gaan produceren in de strijd tegen het coronavirus. Het gaat onder meer om Ford, Tesla en General Motors (GM) in de VS en Jaguar Land Rover en Toyota in Groot-Brittannië.


Elektrische auto voor de massa - wint GM het van Tesla?

13-01-2015 - 0 reacties GM wil in 2017 de Chevrolet Bolt op de markt brengen. De betaalbare elektrische familieauto moet de concurrentie aangaan met Tesla.


Rabobank verkoopt investeringsbedrijf

30-08-2014 - 0 reacties Rabobank verkoopt de meerderheid van zijn investeringsmaatschappij Rabo Capital, inclusief de 15 middelgrote bedrijven in haar portefeuille, aan pensioenuitvoerder PGGM en het Haagse investeringsfonds CommonWealth, de investeringsmaatschappij van de familie Dreesmann.


Geen ggo maïs in Europa

20-12-2013 - 0 reacties De procedures voor de goedkeuring veroorzaken heel wat commotie, maar toch heeft de Europese Commissie voor deze ggo maïs 'Pioneer's GM maize 1507' beslist om over te gaan tot een schriftelijke proced