Garantie

Garantie nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Garantie nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Garantie nieuws

‘Bedrijfswoning biedt geen garantie op betere monitoring dierenwelzijn’

09-09-2019 - 0 reacties ‘Een bedrijfswoning of woongedeelte bij een stallencomplex garandeert geen betere monitoring op het welzijn van dieren’, dat zegt Gedeputeerde Staten van Gelderland in reactie op Statenvragen van Partij van de Dieren.


Mechan Groep zoekt Service Manager

20-07-2019 - 0 reacties Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van afdeling Service & Garantie. Daartoe behoren taken als integrale bedrijfsvoering, strategie/ beleid tot uitvoering brengen. De afdeling service bestaat uit een technische helpdesk en een garantieafdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle technische trainingen voor de dealerorganisatie.  Bovendien ben jij de spil tussen de diverse buitenlandse leveranciers (AGCO), de dealerorganisatie én de interne afdelingen zoals o.a. verkoop en werkplaats. Je legt verantwoording af aan de Director Parts…


Beemsterkaas het duurzaamst omdat we er alles over mogen weten

12-07-2019 - 0 reacties Kaasmerk Beemster eindigt bovenaan in de Kaaswijzer van de transparantiemaker Questionmark. Opvallende conclusie: kaas met een keurmerk is geen garantie voor een duurzaam product. Beemster is wars van keurmerken, maar blijkt het duurzaamst.


Beperkt aanbod varkens is positief

06-07-2019 - 0 reacties De een zijn dood is de ander zijn brood, lijkt in varkensland geen garantie voor een gretige vraag naar vlees. Het is nog steeds wachten op meer vraag vanuit China. Wat doet dat met de DCA Beursprijs 2.0?


Ceat biedt zeven jaar lang garantie

18-06-2019 - 0 reacties Zeven jaar garantie op alle tractorradiaalbanden van Ceat Dekt alle defecten in materialen en fabricage die ertoe leiden dat de band onveilig, onbruikbaar of niet te repareren is  De bandenfabrikant Ceat Specialty, dat zijn assortiment banden voor landbouwtoepassingen voortdurend uitbreidt, heeft een garantie van zeven jaar aangekondigd. De garantie is van toepassing op het complete assortiment radiaalbanden voor tractors van het bedrijf. Alle banden zijn ontworpen met het oog op lage verdichting, hoge tractie en wegligging.  Het bedrijf biedt 100 procent…


Trending in food 2019: Transparantie in de keten

11-02-2019 - 0 reacties Arjan van Heerde, DNV GL: ‘Consumenten willen garantie dat data uit de keten kloppen’. DNV GL ziet dat de vraag naar betrouwbare digitale informatie uit de keten toeneemt. “Retailers en consumenten willen meer transparantie en ze willen de garantie dat de informatie die zij krijgen klopt”, zegt Hans Groothuis. “Als certificerende instantie zien wij blockchain als een van de middelen om dit te realiseren.”


Wat brengt het jaar van het varken?

09-02-2019 - 0 reacties De kans is (behoorlijk) groot dat China en de Verenigde Staten (VS) een akkoord bereiken voordat de wapenstilstand in de handelsoorlog op 1 maart 2019 afloopt. Al is het geen garantie voor een verdere opmars van de renminbi.


DGGF-garantie voor nieuwe generatie smartphones

22-01-2019 - 0 reactiesHet Dutch Good Growth Fund (DGGF) verstrekt een garantie voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie modulaire smartphones van de Nederlandse fabrikant Fairphone.


Ook By J Bloem en Design duurzaam bloemist

21-01-2019 - 0 reacties De Emmense Bloemenzaak BY J Bloem en Design biedt voortaan de garantie duurzaam te ondernemen. Met trots heeft eigenaar en bloemist José Luimes begin januari het certificaat Barometer Duurzaam Bloemist gepresenteerd.


Duurzame banden: Alliance Tire Group verlengt garantie tot 10 jaar

16-01-2019 - 0 reacties Gekenmerkt door hoog niveau van R&D en fabricage / Vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid / Nieuwe tienjarige garantie op de radiaalbanden met staalgordel voor landbouwtoepassingen/ Nieuwe zevenjarige garantie op alle andere landbouwbanden / Met onmiddellijke ingang Met ingang van 1 januari 2019 heeft Alliance Tire Group (ATG), eigendom van The Yokohama Rubber Co Ltd., voor specifieke radiaalbanden met staalgordel voor landbouwtoepassingen een nieuwe tienjarige garantie geïntroduceerd op materiaal- en fabricagefouten. Waar voor deze banden eerst een garantietermijn van vijf jaar…


Open dagen bij Mechan Next in Boxtel

08-01-2019 - 0 reacties Op 10 en 11 januari aanstaande organiseert het recent geopende tractor occasion centrum Mechan Next, in Boxtel langs de A2, haar open dagen. Kom ook kijken en profiteer van extra korting op uw ‘next’ trekker! Mechan Next is hét occasion center voor jonggebruikte tractoren in Nederland en België. Zowel online als op locatie in Boxtel heeft Mechan Next een ruim gevarieerd aanbod tegen een vaste scherpe prijs met garantie en omruilmogelijkheid. Voor alle tractoren kan Mechan Next een lease- of financieringsaanbod aanbieden.   In het center is een presentatieruimte,…


Een goed begin is het halve werk

20-12-2018 - 0 reacties Monitoren is het begin van een goede vogelmijtenbeheersing. ‘Een goed begin is het halve werk, maar zonder goede strategie geen garantie voor een goede finish.’


Trending in food 2019: Transparantie in de keten

19-12-2018 - 0 reacties Arjan van Heerde, DNV GL: ‘Consumenten willen garantie dat data uit de keten kloppen’. DNV GL ziet dat de vraag naar betrouwbare digitale informatie uit de keten toeneemt. “Retailers en consumenten willen meer transparantie en ze willen de garantie dat de informatie die zij krijgen klopt”, zegt Hans Groothuis. “Als certificerende instantie zien wij blockchain als een van de middelen om dit te realiseren.”


​Met schoonmaakprotocol minder kans op infecties

07-12-2018 - 0 reacties Schoonmaken en ontsmetten zijn geen garantie op gezondere dieren, maar je dekt wel de risico’s af: het aantal kiemen in de stal kan dalen met een factor honderdduizend, blijkt uit onderzoek van MS Schippers. Sommige kalverhouders twijfelen aan de n


Opening Mechan Next occasion center in Boxtel

01-12-2018 - 0 reacties Mechan Next is hèt occasion center voor jong gebruikte tractoren in Nederland en België. Zowel online als op locatie in Boxtel heeft Mechan Next een ruim gevarieerd aanbod tegen een vaste scherpe prijs met garantie en omruilmogelijkheid. Voor alle tractoren kan Mechan Next een lease of financieringsaanbod aanbieden.    In het center is een presentatieruimte, een horecagelegenheid en een shop gevestigd. Tevens kan een afspraak gecombineerd worden met een bezoek aan het ernaast gelegen museum voor klassieke auto’s. Meer informatie www.mechannext.nl


Rendement uit verleden is geen garantie in toekomst

17-11-2018 - 0 reacties Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik mij dat de kop boven dit artikel voor iedere ondernemer geldt en zeker voor boeren in 2018. Zaken als de droogte, de lage opbrengsten en fosfaatrechten houden boeren nu bezig en ook de rente is altijd onderwerp van gesprek.


‘Knal op de trend’ zitten geen garantie voor succes hippe horeca

25-10-2018 - 0 reacties


‘Hoog biosecurity niveau basis, maar geen garantie tegen insleep ziekten en virussen’

11-10-2018 - 0 reacties Een hoog biosecurity niveau vormt de basis ter voorkoming van de insleep van allerhande ziekten en virussen. „Maar het hoogste biosecurityniveau op je bedrijf biedt je geen 100 procent zekerheid.” Dat stelt dierenarts Sven Cooremans van DAP Lintjeshof.


Hoe de duin- en bollenstreek actief werkt aan een cluster

28-09-2018 - 0 reacties De Bollenstreek is wereldwijd bekend om haar bloemen. En zelfs tijdens de crisis bleef de bloemeneconomie groeien. Maar biedt dat garantie voor verder groei van de regio?


Lassie: ‘THT op rijst is ook een soort garantie als merkhouder’

09-08-2018 - 0 reacties De ‘tenminste houdbaar tot’ (THT) datum op rijst gaat vooral om smaak. Dit stelt Frank Dechering, commercieel directeur bij Lassie in een interview met de website Nederland Voedselland.