Forfarmers

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Forfarmers. Forfarmers is een van de 15944 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Forfarmers nieuws

ForFarmers wil Annemieke den Otter als commissaris

11-12-2019 - 0 reacties (ABM FN-Dow Jones)ForFarmers wil Annemiek den Otter benoemen tot lid van de raad van commissarissen. Dit maakte het veevoerbedrijf uit Lochem woensdag bekend.


Aanpassing van eiwitgehalte in diervoeders is technisch snel mogelijk

03-12-2019 - 0 reacties Het realiseren van de door het kabinet gewenste stikstofreductie via eiwitarmer veevoer is technisch al snel mogelijk. Het vereist echter maatwerk, waardoor de kosten lastig in te schatten zijn. Voordat de veehouders omschakelen moet er voor hen duidelijk zijn dat er voor hun bedrijf een toekomst is. Dat stellen woordvoerders van ForFarmers, Agrifirm en De Heus..


Lochemse veevoerdergigant wil boeren helpen bij stikstofproblematiek

22-11-2019 - 6 reacties LOCHEM - De Lochemse veevoedergigant ForFarmers krijgt als marktleider volop te maken met het Kabinetsplan om stikstofreductie via veevoer te realiseren. ForFarmers vindt dat de boer leidend is. "De boer blijft aan het roer", zegt een woordvoerder van het bedrijf. "Wij gaan ze niets opleggen. Pas als de boer dat wil schieten we te hulp. Bij ons zitten de kennis en het vermogen om dingen te meten."


ForFarmers in oog van stikstofstorm

31-10-2019 - 9 reacties (ABM FN-Dow Jones) ForFarmers zal zoals eerder aangegeven in het lopende jaar zijn winst onder druk zien staan. Op termijn vreest het veevoerbedrijf daarnaast ook voor een inkrimping van de veestapel. Dit stelde het bedrijf uit Lochem donderdag voorbeurs in een kwartaalupdate.


ForFarmers: ‘NutriPower+ verbetert vertering biggenvoer’

03-10-2019 - 0 reacties ForFarmers introduceert NutriPower+, een technologie waarmee opname en vertering bij biggen wordt bepaald en biggenvoeders worden geoptimaliseerd.


Nieuwe techniek voor betere voorspelbaarheid opname en vertering biggen

03-10-2019 - 0 reacties ForFarmers heeft een nieuwe technologie ontwikkeld waarmee zeer nauwkeurig wordt bepaald hoe de opname en vertering van voedingsstoffen bij biggen verloopt.


ForFarmers steunt ‘Agractie’ met bekostigen van communicatiebureau

19-09-2019 - 30 reacties Veevoederbedrijf ForFarmers heeft haar steun aangeboden aan de organisatie van de ‘Agractie’ op 1 oktober.


Reudink en SilFit breiden samenwerking uit

16-09-2019 - 0 reacties Reudink, onderdeel van ForFarmers Group en actief in biologische diervoeders, en SilFit breiden per 1 oktober 2019 hun samenwerking op het gebied van logistiek uit. SilFit is een dochteronderneming van Nijhof Wassink en verzorgt al een deel van de huidige transportactiviteiten. Per 1 oktober gaat


Hoe presteert de Deense broer van ForFarmers?

29-08-2019 - 0 reacties De Deense concurrent van Europa’s grootste veevoerbedrijf ForFarmers maakt zich geen zorgen om een krimpende Duitse veestapel. De laatste jaren realiseert de DLG groep stabiele winstcijfers. Beide ondernemingen hebben, naast hun omvang, gemeen dat ze een belangrijk deel van de omzet in Duitsland en Polen realiseren.


ForFarmers publishes half year results 2019

19-08-2019 - 0 reacties Feed company ForFarmers realised a growth in the total feed sales over the first half year of 2019. The volume total feed reached 5.1 million ton over this period.


Inkoopmisser kost ForFarmers vele miljoenen

19-08-2019 - 0 reacties Fouten bij de inkoop van grondstoffen hebben geleid tot een ongekend sterke winstdaling bij ForFarmers. De nettowinst daalde in het eerste half jaar van 2019 met bijna 75 procent, terwijl er in volume juist meer voer werd geproduceerd dan een jaar eerder.


Less is more bij ForFarmers en FrieslandCampina

17-08-2019 - 1 reacties FrieslandCampina en ForFarmers zijn verschillende bedrijven, maar 1 ding hebben ze gemeen. Minder volume leidt tot meer winst. Of omgekeerd.


Miljoenenstrop door inkoopfout bij veevoederbedrijf ForFarmers

16-08-2019 - 23 reacties Veevoederconcern ForFarmers heeft miljoenenschade geleden door een inkoopfout. In de eerste zes maanden van 2018 nam de winst met bijna 75 procent af ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat blijkt uit de donderdag gepubliceerde halfjaarcijfers van de beursgenoteerde multinational uit Lochem.

ForFarmers ging in de fout bij het aangaan van termijncontracten voor grondstoffen. Het bedrijf koopt in het binnen- en buitenland grondstoffen als graan en soja in om het veevoer te maken dat ForFarmers verkoopt aan boeren. Eind vorig jaar stegen de grondstofprijzen flink, onder meer door de droogte in de zomer van 2018 en speculatie over een exportstop vanuit Rusland


ForFarmers teert in op eigen vermogen

15-08-2019 - 0 reacties Door overnames en veel lagere winstmarges is het eigen vermogen van de beursgenoteerde veevoeronderneming ForFarmers ingeteerd met 4,4 procent van 50,4 naar 46 procent. Dat blijkt uit de halfjaarcijfers.


Krimp veestapel zorgt voor teleurstellende halfjaar cijfers ForFarmers

15-08-2019 - 0 reacties Het veevoerbedrijf For Farmers heeft een teleurstellend halfjaar achter de rug. De winst werd meer dan gehalveerd tot 11,9 miljoen euro.


ForFarmers ziet winst fors dalen

15-08-2019 - 0 reacties ForFarmers heeft in de eerste helft van dit jaar een flink lager bedrijfsresultaat behaald.


ForFarmers teleurgesteld over eerste halfjaar 2019

15-08-2019 - 0 reacties De ForFarmers-resultaten over de eerste helft van 2019 stellen teleur, ondanks een toename in het total feed volume van 5,2 procent. ForFarmers realiseerde daarmee een total feed volume van 5,1 miljoen ton over de afgelopen zes maanden. Algemeen directeur Yoram Knoop draaide er vandaag bij


Minder varkens zorgt voor daling mengvoeders ForFarmers

15-08-2019 - 0 reacties Steeds strengere overheidsmaatregelen gericht op de veehouderij raken ook ForFarmers direct. De snelheid en intensiteit van de introductie van deze maatregelen zijn voor ForFarmers aanleiding haar strategie voor de periode 2020 tot 2025 aan te passen.


ForFarmers ziet winst kelderen

15-08-2019 - 0 reacties ForFarmers heeft een moeizaam eerste halfjaar achter de rug. Het beursgenoteerde veevoerconcern heeft het voornamelijk moeilijk op de Nederlandse markt, waar het geconfronteerd wordt met krimpende dieraantallen. De winst pakt fors lager uit.


ForFarmers ziet winst kelderen

15-08-2019 - 0 reacties ForFarmers heeft een moeizaam half jaar achter de rug. Het beursgenoteerde veevoerconcern heeft het vooral moeilijk op de Nederlandse thuismarkt waar het wordt geconfronteerd met krimpende dieraantallen. De winst pakt fors lager uit.