Foodtruck

Volg al het nieuws over Foodtruck, een van de 16283 onderwerpen op Nieuwsgrazer. Word ook lid van de dagelijkse Foodtruck nieuwsbrief.

Foodtruck nieuws

Festivals: alleen foodtrucks neerzetten is niet meer genoeg

27-07-2019 - 0 reacties Foodstock blaast vijf foodtruckfestivals af in Brabant en Flevoland. Andere foodtruckfestivals gingen failliet. Is de foodtruck op z’n retour? "Je trekt geen publiek meer met twintig voedselwagentjes op een rij en een draaimolen ernaast. Je hebt aanvullende programmering nodig."


100-jarige historie New Holland Legendary Days 2019

04-07-2019 - 0 reacties De Legendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je zeker niet missen. Een meerdaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke festivalsfeer. Met een heritage VIP-event, doorlopend demo’s, productpresentaties, animatie, kinderanimatie op zaterdag, partnerstands, braderie en een lekker foodtruck festival. Meer info op de website: www.nhlegendarydays.com/nl Vrijdag…


Heritage VIP-feestavond tijdens de New Holland Legendary Days

04-07-2019 - 0 reacties De Legendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je zeker niet missen. Een meerdaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke festivalsfeer. Met een heritage VIP-event, doorlopend demo’s, productpresentaties, animatie, kinderanimatie op zaterdag, partnerstands, braderie en een lekker foodtruck festival. Meer info op de website: www.nhlegendarydays.com/nl Vrijdag…


Met Kort op transport naar NH Legendary Days

02-07-2019 - 0 reacties Vandaag heeft Kort mechanisatie uit Zwiggelte de trekkers gebracht naar Biddinghuizen voor de New Holland Legendary days DeLegendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je zeker niet missen! Een meerdaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke festivalsfeer, met een heritage VIP-event, doorlopend demo’s, productpresentaties, animatie, kinderanimatie op zaterdag, partnerstands, braderie en een lekker foodtruck festival.Meer info op de website: 


Ford 4600 en Fiat 60-90 hooi persen

29-06-2019 - 0 reacties Met de Frontacrobaat de zwaden maken en dan met de New Holland 276 Super Hayliner persen. De Ford 4600 en de Fiat 60-90 nog volop in actie om het werk klaar te maken, voordat ze volgende week op de New Holland Legendary Days zullen staan. De Legendary Days op de terreinen van Dorhout Mees in Biddinghuizen mag je zeker niet missen. Een tweedaags spektakel boordevol verrassingen in een feestelijke festivalsfeer, met doorlopend demo’s, animatie, kinderanimatie op zaterdag, partnerstands, braderie en een lekker foodtruck festival. Voor meer informatie ga naar


'De Melkbus' beste foodtruck van 2018

22-08-2018 - 0 reacties Boerenzonen Robert Geessink en Wout Leerink uit Eibergen mogen een jaar lang zeggen dat zij de beste foodtruck van Nederland hebben. 'De Melkbus' won een wedstrijd van tv-zender 24Kitchen.


Showmakers foodtruck op pad

24-07-2018 - 0 reacties Kwekerij Montis en WPK House & Garden zijn deze maand op pad met de Showmakers foodtruck. Diverse klanten worden bezocht met feestelijke cupcakes en Asters in een uitgebreid kleurenpallet in blauw-violette tinten. De Asters van veredelaar Royal Van Zanten vallen op door de grote en gevulde bloemen, de natuurlijke compacte groei en het contrasterend donkere blad.


Noord-Brabant keert diabetes om met een foodtruck

05-05-2018 - 0 reacties In de maand mei kunnen Noord-Brabanders met diabetes tijdens de EetJeBeter-foodtrucktour lekker leren koken. De foodtrucktour is een initiatief van het Brabantse We Are Food.


Zo groeit Yoghurt Barn met sexy yoghurt naar 40 locaties

05-02-2018 - 0 reacties Niet kunnen koken en toch een nieuw, succesvol horeca-concept neerzetten. Wouter Staal is het gelukt: vijf jaar geleden opende hij zijn eerste Yoghurt Barn. Inmiddels heeft hij dertien winkels en staat hij met een hippe foodtruck op diverse festivals.


Voedingscentrum op pad met de Vaker Vega-foodtruck

01-11-2017 - 0 reacties Actie - Het Voedingscentrum gaat op pad met een foodtruck om vegetarisch eten te promoten. De ‘Vaker Vega’-truck doet zes plaatsen aan. De aftrap was in Amersfoort.

Het Voedingscentrum wil met de actie laten zien hoe eenvoudig het is om meer plantaardig te eten en minder vlees. Volgens het Voedingscentrum is vaker vegetarisch eten beter voor de gezondheid en ook beter voor het milieu.


Het Voedingscentrum komt naar je toe met een foodtruck en ‘Vaker Vega.’

31-10-2017 - 0 reacties


Wereldeidag: "Eieren kunnen de wereld voeden"

12-10-2017 - 0 reacties Elke tweede vrijdag van oktober wordt sinds 1996 Wereldeidag gevierd. Meer dan 40 landen zetten die dag de nutritionele voordelen van het eten van eieren in de verf. “Eieren hebben het potentieel om de wereld te voeden”, klinkt het bij de World Egg Organisation (WEO). In Gent voert VLAM dit jaar actie met een foodtruck op het Woodrow Wilson-plein. De Ladies with l’eggs serveren er eiwraps en een woordje uitleg aan voorbijgangers.


Foodtruck promoot Belgisch rundvlees in eigen land

19-09-2017 - 0 reacties VLAM en diens Waalse tegenhanger APAQ-W voeren samen actie om Belgisch rundvlees te promoten in eigen land. Ze zullen daarvoor gebruikmaken van de tegenwoordig zo populaire foodtruck. De foodtruck doet eerst de Waalse studentensteden aan. Bij de start van het nieuwe academiejaar, afgelopen maandag, werden de studenten uit Mons getrakteerd op een steak sandwich en een wrap steak.


Renault and DJ BBQ cook up the ultimate in 'Catertainment'

18-07-2016 - 0 reacties Renault has teamed up with outdoor cooking guru DJ BBQ to offer festivalgoers a feast of ?catertainment?.

The new partnership will see DJ BBQ, aka Christian Stevenson, visit some of this summer?s essential festivals in a completely one-off Renault Master, where he will serve up his trademark signature dishes to the backdrop of thumping beats and shooting flames!


Ford Transit omgebouwd naar keuken voor het Leger des Heils

14-10-2015 - 0 reacties Over foodtrucks hangt wel eens een zweem dat ze voor harige ongewassen types zijn, hipsters, mensen die er uit zien als een zwerver maar wel goed geld hebben. Nu is er een Ford Transit foodtruck voor mensen die er niet alleen uit zien als een zwerver, maar dat ook daadwerkelijk zijn. In de lees meer link het persbericht.