Filter

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Filter. Filter is een van de 17348 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Filter nieuws

International 644 - Ik heb een vraag over nieuwe brandstoffilters International 644

26-05-2021 - 34 reacties Hallo iedereen,
Ik wil nieuwe brandstoffilters op mijn International 644 gaan zetten maar nu weet ik niet hoe ik dit moet doen en moet je dan ook de pomp ontluchten enz
Als iemand het weet laat het dan even weten via de reacties
Mvg dylan.


New Holland T6 Hydrauliek filter vervangen zonder aftappen olie

11-05-2021 - 5 reacties Kan het hydrauliek zuigfilter vervangen worden zonder de hydrauliek olie af te tappen?
Gaat om filter 87708150


Waar zit het hydrauliekfilter bij een ihc 423.

14-11-2020 - 9 reacties Wie kan mij vertellen waar het hydrauliekfilter zit bij een ihc 423.
Ik wil dit filter reinigen omdat de hef niet helemaal naar behoren werkt, maar ik weet niet waar dat ding zit.


John Deere 920 - Wie weet welk olie filter ik moet kopen johndeere 920 mann filter welk nummer

26-10-2020 - 2 reacties Wie weet welk olie filter ik kan gebruiken voor jd 920 wil er een mann filter op doen
Bedankt alvast


Hyrdrolische filter Deutz 8006

21-09-2020 - 4 reacties Ik zit met het volgende probleem;
Als ik met mijn deutz 8006 rond rij kan ik hem niet recht laten rijden, het stuur verspringt altijd, idem als ik niet rijd en ik draai aan het stuur verspringt deze precies in stukken/ verspringt deze.
Hierbij dacht ik aan te weinig oli op het servostuur, van waar komt deze oli? Waar zit het olipeil? Oli filter? Of heeft dit een andere reden? Alvast bedankt


Massey Ferguson 135 - Waar oude versie hydrauliekfilter kopen

20-08-2020 - 4 reacties Ik heb een MF 135 van het jaar 1965. Ik wil de hydrauliekfilter vervangen maar dit is een oude versie.
Ik vind enkel maar de nieuwe versie terug. Waar zou ik de oude versie kunnen kopen?
Of past de nieuwe ook?

huidige afm:
98mm lengte, 62mm breedte, 50mm binnenmaat.

Alvast bedankt,
Heleen


Fendt Farmer 2 - Onderhoud aan hydraulisch systeem

15-08-2020 - 3 reacties Is er bij een Farmer 2DE een hydrauliek filter of zeef filter gemonteerd?
Ik heb recent de olie vervangen maar kon geen filter vinden.


Hogere stofuitstoot sinterkoelers Tata

05-12-2019 - 0 reacties Uit onderzoek van Tata Steel is gebleken dat de uitstoot van stof door de sinterkoelers 1,5 tot 2 keer groter is dan vergund. De provincie Noord-Holland gaat onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

De sinterfabriek van Tata Steel in IJmuiden stoot 1,5 tot 2 keer zoveel stof uit dan volgens de vergunning was toegestaan. NH Nieuws meldt dat de provincie, die hier toezicht op moest houden, gaat onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ook wordt gekeken of dit bij andere fabrieken van het staalbedrijf het geval is.
De stof sinter komt vrij bij het maken van ruwijzer. Een gedeelte ervan komt direct in de buitenlucht en bevat een aantal ongezonde metalen zoals lood. In de huidige vergunning staat dat de uitstoot per sinterkoeler maximaal 1 kilo per uur mag zijn, maar nu blijkt dat er 1,5 tot 2 keer zoveel in de lucht terecht is gekomen.
Gedeputeerde Adnan Tekin (PvdA) betreurt dat de hogere uitstoot niet eerder is opgemerkt. Die kwam aan het licht na onderzoek van Tata Steel zelf.
Extra filter
"Veel inwoners van de IJmond maken zich grote zorgen over het effect van stof op hun gezondheid. Het minste dat ze van ons mogen verwachten is dat we goed in kaart hebben waar het om gaat", zegt Tekin in een verklaring.
De provincie heeft verder een groot onderzoek aangekondigd naar de werkelijke uitstoot van Tata Steel. Gedeputeerde Tekin heeft opdracht gegeven om vergunningen van Tata Steel-fabrieken te vergelijken met de werkelijke situatie. Het gaat hierbij, naast de sinterfabriek, om de pelletfabriek en beide hoogovens.
Tata Steel gaat een extra filter installeren die de uitstoot moet verminderen.

De geplande investeringen van de fossiele sector maken het onmogelijk de klimaatdoelen van Parijs nog te halen. Dat concluderen Milieudefensie en zestien internationale milieuorganisaties vandaag in een rapport. De komende vijf jaar pompen oliebedrijven als Shell, BP en Gazprom opgeteld nog 1,4 biljoen dollar in nieuwe olie- en gaswinning.


Ford 3000 - Hydrauliek filter los gebroken

23-09-2019 - 7 reacties Hoi!
Ik vond een los boutje aan de achterbrug. Heb het hefdeksel gelicht en nu blijkt de hydrauliekfilter afgebroken. Tenminste, de leiding is los gegaan en toe is hij afgebroken gok ik zo. Zie foto.

Is deze leiding nog ergens te krijgen? Tweedehands, want ze zijn nogal duur 😞

(Heb in ieder geval de LW gevraagd of deze misschien te lassen is.)


Superdun filter moet CO2-uitstoot tot nul gaan terugdringen

31-07-2019 - 0 reacties In de strijd tegen de opwarming van de aarde hebben Zwitserse onderzoekers een wel heel dunne oplossing gevonden. Het is ze gelukt om een membraan te ontwikkelen dat tot wel zes keer meer CO2 kan afvangen als tot nu toe mogelijk was. De volgende stap is om die afgevangen CO2 weer om te zetten in een nieuwe brandstof, zegt hoogleraar Membraantechniek Kitty Nijmeijer van de Technische Universiteit Eindhoven.


Massey Ferguson 65 - Waar zit de hydrauliek filter

30-07-2019 - 2 reacties Beste mensen
Ik ben bezig mijn MF 65 aan het restaureren en weet niet waar de hydrauliek filter zit .
Weet iemand die zitten ?
Mijn MF is een mk 2 moest er verschil in zitten:-)

Mvg


Deutz D4006 - Hydrauliek filter retour

24-04-2019 - 2 reacties Beste

Ik heb een deutz 4006 van 1968 met een K35 hef, nu was het plastic deksel waar de hydrauliek filter (kort model) onder zit gescheurd.
Ze hebben bij het plaatselijke bedrijf een set mee gegeven waar er een verhoog stuk in zit met lange filter en een deksel.
Alles past alleen is er een plastic onderdeel (zie foto) bij, dat onderaan aan de aanzuig dient gemonteerd te worden waar de filter op moet, maar ik weet niet hoe. Kunnen jullie mij helpen?

mvg


Fendt 600 LS(A) - Hoe filter vervangen op brandsofpomp

22-02-2019 - 2 reacties Er zit in een glazen potje naast de brandstofpomp een filter hoe vervang je die


Deuzt Fahr agrostar 6.38 gescheurd oliefilter

16-11-2018 - 6 reacties Vanmorgen met koud weer is mijn oliefilter gescheurd. Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Zou kapotte turbo of kachel oorzaak kunnen zijn? Filter en nieuwe olie zitten er net een maand op.


International 1246 van boven...

31-10-2018 - 0 reacties Een prachtige machine om te zien en horen, de IHC 1246!! In deze video zijn de originele opnamen verwerkt en persoonlijk vind ik dit zelf mooier dan een filter... kijk en geniet van de 1246 van boven, namens een IHC fan


Iseki TX 1300 - Oliën voor iseki trekkertje

23-09-2018 - 7 reacties Hoi allemaal,

net een iseki tx 1300 trekkertje gekocht en nu mezelf er bekend mee aan het maken.
Zelf nog niet zoveel ervaring met motoren, maar ik leer graag.

Er is veel te veel olie in de motor gegooid en de olie is pikzwart, het lijkt me dus een goed idee om de olie te vervangen. Tot nog toe kan ik niets vinden in de gebruikershandleiding over het type olie dat voor de motor gebruikt moet worden. Heeft iemand hier tips voor?

Verder staat er in de handleiding dat je of SAE 80 of SAE 90 olie moet gebruiken voor een aantal overige onderdelen, maar dat je deze niet met elkaar mag mengen. Iemand een idee hoe je erachter kan komen wat in het verleden gebruikt is?

Tot slot ben ik nog opzoek naar een service manual voor deze trekker/motor...


Zitmaaiers John Deere - Zitmaaier krijgt te veel benzine

07-05-2018 - 26 reacties Ik heb een John Deere lt133 zitmaaier. De motor krijgt te veel benzine waardoor hij na een aantal minuten verzuipt en dan afslaat.

Het vlotterbakje hebben we al schoon gemaakt. Of zou dit door de benzine pomp kunnen komen? Ook is er ergens een klein pakkinkje lek. maar niet zo erg dat er plassen of druppels olie of benzine er onder liggen.

Iemand enig idee hoe je de brandstof toe voer kunt afstellen? Of kan dit ook komen door bijvoorbeeld een oudere brandstof filter of andere verouderde onderdelen?

Update (9-5-18) Iedereen bedankt voor de tips. tot nu toe doet hij het weer. vandaag de brandstoffilter vervangen en de bougie. hopelijk genoeg om weer een tijdje voor uit te kunnen.


Video: Stoffiltering met reiniging

04-05-2018 - 0 reacties Inno+ ontwikkelde een stoffilter met een automatisch reinigingssysteem op basis van perslucht. Het droge filter met een hoog luchtdoorlatend vermogen, wordt vóór de ventilatoren geplaatst. Fijnstofhoudende stallucht wordt zo door het filterpakket gezogen. Het reduceert 99 procent van alle fijnstof, 99 procent van alle endotoxinen en 39 procent van de geur.


International 744 - Hydrauliek filter

14-01-2018 - 4 reacties Beste mensen

iemand enig idee waar deze hydrauliek filter zit of zit het wel in een inter 744 ?

alvast bedankt


Zuiveringsplicht kan ook bij grondgebonden teelten gelden

28-12-2017 - 0 reacties De zuiveringsplicht voor de glastuinbouw geldt vanaf 1 januari 2018 bij het lozen van drainwater bij substraatteelten, drainagewater bij grondgebonden teelten en filterspoelwater als het filter wordt gespoeld met bemest water. Als bij een grondgebondenteelt geen drainagewater is, omdat er geen drainagesysteem aanwezig is, kan het niet verplicht worden om een drainagesysteem aan te leggen. Als in deze situaties het filter gespoeld wordt met schoon water of, beter nog, het filterspoelwater wordt hergebruikt, dan er is er geen lozing die gezuiverd moet worden. Om dat vast te leggen voor toekomstige controles is de aanpak nul-lozing te volgen.