Film

Film is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Film en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Film nieuws

'Loop altijd mee met NVWA-controleur en film controle desnoods'

05-04-2019 - 0 reacties Pluimveehouders doen er goed aan om mee te lopen met een NVWA-controleur. Zij moeten meteen in actie komen als zij een waarschuwing, vooraankondiging en/of last onder dwangsom ontvangen van de NVWA of RVO.


​Reactie SBK op film Animal Rights

03-04-2019 - 0 reacties Animal Rights heeft een film op haar website geplaatst over het bloedtappen bij kalveren en spreekt van een ruwe behandeling. Op de beelden is te zien hoe bloed wordt getapt bij kalveren. Stichting Brancheorganisatie Kalversector (SBK) wijst er op da


Waar gaat het mis bij LTO Nederland? - Opinie Kees Maas

02-04-2019 - 85 reacties Bij LTO Nederland heb ik soms het gevoel dat we naar de film 'Titanic' zitten te kijken: eens het trotse moederschip dat de belangen van de boer met verve verdedigde, maar nu oogt als dobberend bootje zonder duidelijke koers.


Waar gaat er mis bij LTO Nederland?

02-04-2019 - 0 reacties Bij LTO Nederland heb ik soms het gevoel dat we naar de film 'Titanic' zitten te kijken: eens het trotse moederschip dat de belangen van de boer met verve verdedigde, maar nu oogt als dobberend bootje zonder duidelijke koers.


Waar gaat het mis bij LTO Nederland?

02-04-2019 - 0 reacties Bij LTO Nederland heb ik soms het gevoel dat we naar de film 'Titanic' zitten te kijken: eens het trotse moederschip dat de belangen van de boer met verve verdedigde, maar nu oogt als dobberend bootje zonder duidelijke koers.


De Wandeling met de directeur van Natuurmonumenten

09-03-2019 - 22 reacties Beste Frans.

Wat heb je nu de coop binnengehaald? Een verbond aangaan met Marc van den Tweel die niet te beroerd is om onwaarheden te vertellen.
- Nederland voldoet niet aan de waterkwaliteit door te veel mest
- water komt nederland schoner in en gaat er vuiler uit.

Beide zijn grove leugens. Deze man heeft plannen met onze coop. De uitdrukking ''het paard van Troye" is hier passend. De natuur robuuster maken heeft hij het over. Waarom zou dit filmpje nu zo gepresenteerd worden? Ik wil graag een antwoord, of ben je te druk om zelf een film met deze Marc op te nemen?

Gr, Christo!


[video] Ford Ranger shows how to tow 15 caravans

22-02-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Summer drivers might have to wait patiently behind one or two caravans before they can overtake. But 15 in a row – all pulled by a single vehicle? Don’t worry. It’s not a situation you are likely to encounter any time soon. The caravan of caravans was created by Ford for a new film that demonstrates the remarkable pulling power of the new Ranger pick-up. The film shows the Ford Ranger effortlessly towing its 20-tonne convoy when the driver notices a car behind, anxious to overtake, and waves the other driver past. It is only then that the number of


#Powerplant van PvdD voor meer plant power

07-02-2019 - 0 reacties Vanavond gaat #Powerplant in première. Met deze activistische documentaire wil de Partij voor de Dieren (PvdD) het publiek aanzetten tot het overstappen op een plantaardig dieet. Mes en vork zijn voor individuen het sterkste wapen tegen klimaatverandering, klinkt het in de film.


Winnende film over een varkensleven online te bekijken

04-02-2019 - 0 reacties


Akkerbouwer legt in film uit hoe je faunaschade moet melden

23-01-2019 - 0 reacties Akkerbouwer Maarten Janse uit het Zeeuwse Wolphaartsdijk heeft een filmpje gemaakt om het voor boeren makkelijker te maken om faunaschade te melden.


Politiek brexit drama levert nog steeds geen duidelijkheid

17-01-2019 - 0 reacties Als er over de brexit een film gemaakt wordt, hoeft er niets meer aan het script toegevoegd te worden.


Mechanisch onkruid bestrijden in elke gewenste breedte

16-01-2019 - 0 reacties De JBM Mulcher is een zeer ondiep (2 centimeter) werkend apparaat en hiermee zeer geschikt voor de mechanische onkruidbestrijding.Het onkruid wordt van de wortel geslagen, zonder dat daarbij de bodemstructuur en de in de bodem aanwezige chimmels en andere nuttige organismen worden beschadigd. De machine is prima bruikbaar in gangbare teelten, in gevallen waar de chemische onkruidbestrijding door de krapte aan middelen of door de onkruidsamenstelling steeds lastiger wordt. De machine in de film is een aanbouwmachine heeft een werkbreedte van 1,80 meter, met twee mechanisch aangedreven…


Leghennenhouder: Met knip- en plakwerk wordt de sector kapotgemaakt

11-01-2019 - 0 reacties „Er is in de film geknipt want er worden dooie kippen getoond die absoluut niet hier gefilmd kunnen zijn. Dat vind ik heel kwalijk.”


Robots knippen en plukken wat af, maar het blijft mensenwerk

07-12-2018 - 0 reacties Tholen - Tot voor kort kon het alleen in de film, maar inmiddels zien we het steeds vaker: robots d


Grondig Boeren voor Water Rol Precisielandbouw

05-12-2018 - 0 reacties In het kader van Grondig Boeren voor Water in Drenthe was dat de vraag bij een pilotproject met deze naam de afgelopen maanden in Drenthe. In onderstaande de film (gemaakt door Bianca Domhof van Projecten LTO Noord tijdens dronevluchten en een veldbijeenkomst in september van dit jaar) geven Albert Jan Bos van DLV Advies, Christel Tijssen (loonwerker en lid van de Dronewerkers) en Gert-Jan Noij van Wageningen UR antwoord op deze vraag.


All you need is #love en rode rozen

28-11-2018 - 0 reacties Liefde en rode rozen…de perfecte combinatie! Rode rozen dan ook niet ontbreken op de première van de film All you need is Love in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Maandagavond 26 november was de gouden loper uitgerold voor de première van de film rondom Dr.Love.


Fabriek AR Groep decor in nieuwe bedrijfsfilm EMG

14-11-2018 - 0 reacties De Eisma Media Groep, uitgever van onder andere vakblad De Molenaar, heeft een nieuwe bedrijfsfilm. Voor de film werden onder andere opnames gemaakt bij de AR Groep in Didam.


Wisdom & Wonder Movie Talks: We kunnen van China leren hoe om te gaan met snelle transities

19-10-2018 - 0 reacties Persoonlijke aanpassingen aan een snel veranderende omgeving, dat is wat Prof. dr. ing. Arthur Mol liet zien aan de hand van de film ‘Beijing Taxi’ tijdens de Wisdom & Wonder movie talk op 16 oktober j.l. in het Heerenstraattheather.


Nieuwe film moet werken in varkenshouderij aantrekkelijk maken

12-10-2018 - 0 reacties Stichting Kennis Platform Varkenshouderij (KPV) heeft een filmpje, met de titel ‘Werken in de varkenshouderij’, gepresenteerd. Zoals de titel reeds aangeeft moet dit filmpje de interesse voor een baan in de varkenshouderij stimuleren.


Wisdom & Wonder Movie Talks: “Eten in een film heeft altijd betekenis”

28-09-2018 - 0 reacties “Kijk voortaan nooit meer naar een film zonder je af te vragen wat de rol van eten in het verhaal is”. Dat was de boodschap die Louise Fresco, voorzitter raad van bestuur, meegaf aan de bezoekers van de eerste Wisdom & Wonder movie talk op 26 september j.l. in het Heerenstraattheater.