Discriminatie

Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws over Discriminatie. Discriminatie is een van de 17346 onderwerpen op Nieuwsgrazer.

Discriminatie nieuws

'Grote voedselbedrijven komen beloftes onvoldoende na’

17-03-2021 - 0 reacties De grootste voedselproducerende bedrijven ter wereld doen te weinig om hun beloftes na te komen op het gebied van klimaatverandering, discriminatie van vrouwen en landroof. Dat zegt Oxfam Novib. Volgens de ontwikkelingsorganisatie moeten de grote voedselbedrijven ook hun grondstoffenleveranciers aanspreken op hun gedrag.


Twentse boeren betichten minister Schouten van dierenmishandeling en discriminatie en gaan aangifte doen

03-07-2020 - 1 reacties ENSCHEDE/HENGELO - Zo’n vijftig Twentse boeren doen vanmiddag in Hengelo aangifte van dierenmishandeling en discriminatie tegen Carola Schouten. Ze zijn ontstemd over de veevoermaatregel die de minister wil invoeren om het stikstofprobleem aan te pakken. „Een koe is een topatleet, die heeft eiwitten nodig.”


Werkgevers engageren zich voor meer diversiteit

20-02-2018 - 0 reacties Een reeks werkgeversorganisaties, waaronder ook Boerenbond, heeft de eerste fase gelanceerd van een actieplan voor meer diversiteit op de werkvloer. Het doel ervan is de ondernemingen te wijzen op "de positieve gevolgen van een voluntaristisch diversiteitsbeleid", zo klinkt het. “De werkgevers slaan de handen in elkaar om beter te doen, vanuit de stellige overtuiging dat discriminatie op de werkvloer, in welke vorm ook, uit den boze is." 


Minder discriminatie door meer kennis over de oorzaken van dikte

05-09-2017 - 0 reacties Niet alleen dokters, maar zelfs al heel jonge kinderen kijken afkeurend naar te dikke mensen en discrimineren hen. Wie snapt wat de oorzaken van dikte zijn, wordt hopelijk aardiger naar dikke medemensen.


Video: buschauffeur Arriva weigert vrouw met boerka mee te nemen

25-06-2015 - 0 reacties Video in de lees meer link


ILT controleert op inzet zzp?ers

28-04-2015 - 0 reacties De ILT controleert momenteel scherp bij vervoerders en onderweg op al dan niet oneigenlijke inzet van zzp?ers. Dit is een van de speerpunten voor de komende tijd en past volgens de ILT binnen de algemeen verscherpte aandacht voor het bestrijden van (vermeende) schijnconstructies. Dat meldt