Deutsche Bank

Deutsche Bank nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Deutsche Bank nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Deutsche Bank nieuws

Greenery tekent overeenkomst met ABN AMRO en Deutsche Bank voor vijfjarige financiering

19-01-2021 - 0 reacties The Greenery heeft een overeenkomst voor financiering voor de komende vijf jaar getekend met ABN AMRO en Deutsche Bank.Belangrijk bij deze financiering zijn een aantal duurzaamheidstargets die alle partijen zijn overeengekomen. Voorbeelden hiervan zijn CO2 reductie, duurzame teelt en het gebruik van…


Euribor-handelaren veroordeeld tot 13 jaar cel

19-07-2018 - 0 reacties Handelaren van de Deutsche Bank en Barclays zijn veroordeeld tot gezamenlijk 13 jaar cel, omdat zij de Euribor-rente manipuleerden voor eigen gewin. Dat meldt De Telegraaf donderdag 19 juli.


Fruitteler hoeft boete aan Deutsche Bank niet te betalen

05-01-2018 - 0 reacties Een fruitteler hoeft geen aflossingsvergoeding van ruim 320.000 euro te betalen voor het overstappen met een krediet van Deutsche Bank naar ABN Amro. Dat heeft het gerechtshof Amsterdam bepaald.


Gerechtshof schrapt aflosboete voor afgewezen klant Deutsche Bank

20-07-2016 - 5 reacties Een fruitteler die een rekening van ruim drie ton kreeg van Deutsche Bank omdat hij naar een concurrent stapte, heeft een overwinning geboekt bij het Gerechtshof Amsterdam. Het hof noemt het in een dinsdag gepubliceerd arrest 'onaanvaardbaar' dat Deutsche een aflosboete eist, terwijl deze bank zelf aan de klant had verteld dat hij op zoek moest naar een ander

Zie verder het FD van vanmorgen
fd.nl/ondernemen/1160696/…
---
Dit een zaak van 2012 of net erna, het betreft een fruitteler die geen uitbreiding van zijn crediet kon krijgen omdat Deutsche Bank zich grotendeels uit Nederland wenste terug te trekken.
Hij kon dus wel zijn bestaande lening voortzetten, maar aangezien de fruittelers flink wilde uitbreiden had hij daar niets aan, en was daarom inmiddels naar ABN-AMRo overgestapt.
Misschien zijn er melkveehouders met soortgelijke omstandigheden? Dan is er dus een kans voor ze


Grote doorbraak in renteswapaffaire, Rabobank en Deutsche Bank afzijdig

05-07-2016 - 0 reacties De Derivatencommissie onder leiding van het ministerie van financiën heeft overeenstemming bereikt met 4 banken en vertegenwoordigers van vele gedupeerde ondernemingen over de afhandeling van het derivatendossier. Zowel de Rabobank als de Deutsche Bank weigeren deelname aan de regeling.


Xander nieuws

12-02-2016 - 11 reacties KlaasB verwijst in zijn reactie over de Deutsche Bank naar Xander nieuws. Ik kende deze site niet. Nu heb ik de site eens bekeken en vind de berichtgeving tamelijk tendentieus. Erg betrouwbaar komt het allemaal niet over.


DEUTSCHE BANK !!!!!!!!!!!

11-02-2016 - 66 reacties Staat de duitse bankl op instorten, diezel/arie j kom erisin
.


ABN Amro wil boeren meer krediet verlenen

08-04-2014 - 8 reacties Eerst alle agrarische klanten verbannen naar Duitsland en nu mogen ze weer terug komen?:

AMSTERDAM - ABN Amro wil een groter deel van de taart bij de financiering van boerenbedrijven. Dat laat Pierre Berntsen, directeur agrarische bedrijven van de bank, weten in een gesprek op het hoofdkantoor. Er is ambitie om terrein te winnen.

Meer: telegraaf.nl/feed/krantart/…


Klachten Deutsche Bank blijven binnendruppelen

07-08-2013 - 0 reacties De stroom met klachten over de Deutsche bank vanuit de agrarische hoek is dan wel afgenomen. Verdwenen is deze niet. Ook bij belangenbehartiger LTO komen nog altijd klachten binnen. 'Nog niet alles gaat goed', aldus Albert Jan Maat. 


Nog vrijwel niemand weg bij Deutsche Bank

02-08-2013 - 0 reacties Het is stil geworden rondom de Deutsche Bank, maar dit is niet het gevolg van problemen die opgelost zijn. De bank wil niet prijsgeven hoeveel boeren er ondertussen zijn overgestapt, maar uit een belronde blijkt dat in de praktijk niemand iemand weet die overgestapt is. Grootste klacht is de slechte communicatie vanuit de bank.


Hersenkrakers door stappen Deutsche Bank

22-05-2013 - 0 reacties In december 2012 wakkerde Deutsche bank een storm van kritiek aan door bekend te maken de strategische focus 'aan te scherpen', maar verder geen tekst en uitleg te geven. Wel was duidelijk dat ze voor het grootste deel afwilde van de boeren. Nu komt er tekst en uitleg.


Hersenkrakers door nieuw beleid Deutsche Bank

22-05-2013 - 0 reacties In december 2012 wakkerde Deutsche bank een storm van kritiek aan door bekend te maken de strategische focus 'aan te scherpen', maar verder geen tekst en uitleg te geven. Wel was duidelijk dat ze voor het grootste deel afwilde van de boeren. Nu komt er tekst en uitleg.


LTO: Wel schot in kwestie Deutsche Bank

08-05-2013 - 0 reacties LTO Nederland zegt dat er wel degelijk schot zit in de kwestie met de Deutsche Bank. Hiermee reageert de belangenbehartiger op het nieuws over de oprichting van een stichting voor gedupeerde ondernemers door de agrarische vakbonden. LTO voorzitter Albert Jan Maat meent dat de infolijn en het meldpunt afdoende zijn. 


Stichting waakt over afloop Deutsche Bank

07-05-2013 - 0 reacties Vanwege de ongerustheid over een goede afloop van de koerswijziging van de Deutsche Bank overwegen de agrarische vakbonden om een stichting voor gedupeerde ondernemers in het leven te roepen. De stichting kan optreden als belangenbehartiger voor alle gedupeerde ondernemers, ook niet-leden. 


Stichting waakt over goede afloop Deutsche Bank

07-05-2013 - 0 reacties Vanwege de ongerustheid over een goede afloop van de koerswijziging van de Deutsche Bank overwegen de agrarische vakbonden om een stichting voor gedupeerde ondernemers in het leven te roepen. De stichting kan optreden als belangenbehartiger voor alle gedupeerde ondernemers, ook niet-leden. 


Deutsche Bankslachtoffers mogen Dijsselbloem bellen

25-04-2013 - 1 reacties Dat er veel fout is gegaan en dat er maatschappelijke druk voor nodig was om de relatie tussen de Deutsche Bank en de klanten te verbeteren werd door Dijsselbloem donderdag bevestigd. Gehoopt wordt dat de problemen nu rond juni opgelost zijn. Boeren, binnenvaartschippers en MKB'ers die alsnog problemen ondervinden mogen Dijsselbloem bellen.


NMV stoort zich aan deal LTO met Deutsche Bank

25-04-2013 - 1 reacties De positieve geluiden vanuit LTO maken dat het er op lijkt dat de problemen ontstaan door acties van de Deutsche Bank opgelost zijn. De Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) maakt echter duidelijk dat er nog niets opgelost is. 'De boeren hebben alleen een wollige brief gehad.'


Dijkgraaf komt op voor slachtoffers Deutsche Bank

25-04-2013 - 3 reacties Donderdag vindt er in de Kamer een debat plaats over de problemen bij de banken. Hierbij komt onder meer de Deutsche Bank aan bod. Dijkgraaf, van SGP, komt nu op voor de ondernemers die klem zitten en wil onder meer af van de boeterente.


Boeren kunnen toch kosteloos weg bij Deutsche Bank

20-04-2013 - 0 reacties Ben zeer benieuwd hoe passend die oplossing is:

ASSEN - Boeren die nu nog klant zijn bij Deutsche Bank, en daar weg moeten, kunnen rekenen op een passende oplossing.

Dat laat de bank weten naar aanleiding van de boze reactie van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond. Die zegt dat de gedwongen overstap naar een andere bank de boeren veel geld gaat kosten. De melkveehouders dreigen naar de rechter te stappen als de bank de extra kosten voor de boeren niet wil vergoeden.

Volgens de Deutsche Bank kunnen de boeren erop rekenen dat ze er geen geld op verliezen als ze naar een andere bank overstappen. De Deutsche Bank nam drie jaar geleden een groot aantal klanten over van ABN Amro. De bank wil nu alleen verder met de grote bedrijven die een miljoenenomzet hebben.

Bron: rtvdrenthe.nl/nieuws/…


ABN Amro aast op klanten Deutsche Bank

14-04-2013 - 0 reacties ABN Amro voert de komende weken een campagne gericht op boeren in Noordoost-Nederland die nu nog bij de Deutsche Bank (DB) zitten. Sinds 1 april mag dat weer want op die dag liep een beding af dat bij de overgang van deze clienten naar de DB werd afgesloten.