Demo

Demo is vaak in het nieuws. Nieuwsgrazer verzamelt al het nieuws omtrent Demo en biedt dit aan via de website en de dagelijkse nieuwsbrief.

Demo nieuws

Demonstraties op landbouwbedrijven: maak een topevenement

22-07-2021 - 0 reacties Na anderhalf jaar keren fysieke bijeenkomsten met meer mensen terug. Dat betekent groen licht voor demonstratie-activiteiten op landbouwbedrijven. Maar hoe haal je als organisatie alles uit zo’n evenement? Een ontwerpgids van Farm Demo neemt initiatiefnemers mee langs zes stappen van het organiseren van een topevenement. In de gids staan alle stappen helder verwoord, voorzien van handreikingen, vragen en tips.


Eiwit uit bietenblad voor voedingsindustrie

22-10-2019 - 0 reacties Suiker Unie heeft haar Green Protein Demo Plant in Dinteloord op 10 oktober officieel in gebruik genomen. Daarin is gestart met de productie van eiwit uit bietenblad. De eerste 100 kilo product komt nog dit jaar beschikbaar.


Claas Jaguar 960 Terra Trac mais hakselen

20-10-2019 - 0 reacties Onlangs was deze Claas Jaguar 960 Terra Trac even op demo in nederland bij loonbedrijf Gerritsen uit zwinderen Met Terra Trac maakt u de verplaatsingstijd kort, gemakkelijk en efficiënt. U rijdt op de weg tot 40 km/u en bespaart met gereduceerd motortoerental brandstof. Dankzij de toelating als rupsbandvoertuig staat u voor het rijden conform de wetgeving met zware voorzetstukken niets in de weg. Ontziet de kopakker Bij het keren op de kopakker of bij krappe bochten op grasland vermindert de Jaguar Terra Trac automatisch het contactoppervlak…


Suiker Unie gaat eiwit uit bietenblad winnen

11-10-2019 - 0 reacties Eiwit - Suiker Unie heeft donderdag 10 oktober haar Green Protein Demo Plant officieel in gebruik genomen. In deze nieuwe fabriek wordt eiwit uit bietenblad gewonnen. Dit gebeurt met een unieke, methode, waarvoor het bedrijf een licentie heeft. De eerste 100 kg uit dit procedé komt nog dit jaar beschikbaar.


Eiwit uit bietenblad als voedingsingrediënt

11-10-2019 - 0 reacties Suiker Unie gaat plantaardige eiwitten uit bietenblad te winnen. Het bedrijf opende daarvoor donderdag een innovatieve demofabriek, de Green Protein Demo Plant in Dinteloord.


Fendt Katana 65 op demo

09-10-2019 - 0 reacties Bij Roeters landbouwmechanisatie uit Een rijden ze op dit moment demo met een Fendt Katana 65 maishakselaar hier wat beelden van deze machine voor meer informatie roetersbv.nl/


Amazone Cataya zaaimachine opgebouwd op een Combi disc

30-09-2019 - 0 reacties De nieuwe nauwkeurige en comfortabele zaaimachine – de Cataya De Cataya is in de basis op een aantal essentiële punten gewijzigd, zo beschikt deze machine over een nieuw doseersysteem. Dit Precis doseersysteem zorgt voor een nauwkeurige dosering bij grof en fijn zaadgoed en is door zijn vorm bijzonder gebruikersvriendelijk. Daarnaast kan de gebruiker de machine eenvoudig instellen aan de linkerzijde van de machine bij het SmartCenter. Iedere doseerinstelling is samengebracht in dit Center en zorgt voor eenvoud en duidelijkheid. Meer informatie en of voor demo machine neem contact op…


HyCare gaat zich ook bewijzen in pluimveehouderij

30-09-2019 - 0 reacties Op 19, 20 en 21 september gingen de deuren van een gloednieuw HyCare Demo & Research Facility open. Tijdens deze drie dagen stond HyCare bij vleeskuikens centraal.


HyCare Poultry Demo & Research Center geopend

28-09-2019 - 0 reacties Door het aanpassen van het hygiënemanagement zijn de technische resultaten in de hele vleespluimveekolom, de voorspelbaarheid en de voedselveiligheid te verbeteren. Dat gaat MS Schippers bewijzen in het nieuwe HyCare Poultry Demo & Research Center in het Brabantse Hapert.


HyCare-concept nu ook in pluimveehouderij

24-09-2019 - 0 reacties In het Noord-Brabantse Dalem (Hapert) is vorige week een gloednieuwe HyCare Demo & Research Facility geopend. Deze faciliteit is de derde, eigen boerderij die volgens HyCare werkt onder de vlag van MS Schippers. De boerderij bestaat uit een vijftal stallen met in totaal plek voor


Veel akkerbouwers zitten met de vraag welke spuittechniek ze moeten kiezen

12-09-2019 - 11 reacties Veel belangstelling voor spuitdemo tijdens open dag onderzoekslocatie Delphy Akkerbouw Noord-Oost Veel akkerbouwers zitten met de vraag welke spuittechniek ze moeten kiezen om te voldoen aan de wettelijke voorwaarden van driftvermindering in 2020 van daar deze middag,ook volgende week is er nog een demo van Delphy te bezoeken Landelijke demodag op donderdag 19 september 2019 Op deze dag krijgt u alle actuele informatie om gericht te investeren in de juiste spuittechniek. Er is aandacht voor: * Demonstratie van alle driftreducerende technieken* Indringing, bedekking…


HyCare Poultry demo & research center klaar voor gebruik

05-09-2019 - 0 reacties Door het succes in de varkens- en melkveehouderij komt MS Schippers ook met een HyCare oplossing voor pluimveebedrijven. Het HyCare Poultry demo & research center opent medio september in het Noord-Brabantse Hapert haar deuren.


Krone demo te Hoogeloon

04-09-2019 - 0 reacties De gehele serie Krone producten stond mooi opgesteld voor de demo. Vanaf 19.00 uur tot in de donkerte 21.00 uur kon men in 2 uur tijd zien maaien, schudden, harken, oprapen, persen en hakselen van het gras. Waarbij van elke gedemonstreerde machine apart uitleg werd gegeven. Een goed geoliede demo.


Meer capaciteit, minder inspanning en brandstof

03-09-2019 - 1 reacties Uitleg Claas Lexion 670(0) model 2020 Half juli stelde Claas in Frankrijk zijn nieuwe Lexion-maaidorsers officieel voor. Trekkerweb was daarbij, maar was later ook in de gelegenheid een van de nieuwe machines nader te bekijken. De Duitse dealer Agravis hadeen Lexion 6700 op demo, weliswaar nog met de sticker van een Lexion 670, maar dat scheelt maar één nulletje. Lees meer hierover in het septembernumner van het vakblad Trekkerweb wat vandaag is verschenen. Maak voordelig kennis met het vakblad Trekkerweb. 


Loonbedrijf Peters Haps aan het gras hakselen

31-08-2019 - 0 reacties Een Claas Jaguar 960 en een Deutz Agrotron 7250 TTV Warrior met een Agroliner op demo.


De mogelijkheden van een Valtra Twintrac

24-08-2019 - 0 reacties Gisteren werd er een demo gehouden van Offringa BV, waar de mogelijkheden van de Valtra Twintrac werden getoond. Dit in combinatie met een Tjalma-achterlader, een Elho-maaimachine en een Valtra met houtchippercombinatie.


Geslaagde Krone-demo in Dronten

23-08-2019 - 1 reacties Gisteren was de eerste demo van Krone in Nederland. Het publiek was massaal aanwezig en kon genieten van alle machines die voorbij kwamen.


Vredo VT-4556 op demo

12-08-2019 - 0 reacties Deze Vredo-demomachine was onlangs bij Loonbedrijf Greefs op het bedrijf in Essen om er uitvoerig te testen.


Test autonome Agrobotix combine Huizing Harvest

28-07-2019 - 0 reacties Hoe moeilijk kan het zijn om een combine autonoom te laten dorsen, er is maar één manier om erachter te komen ... Door het te doen, dachten ze bij HuizingHarvest. Afgelopen vrijdag was de eerste veldtest op weg naar de autonome maaidorser. HuizingHarvest viert zijn 10e verjaardag. Om dit samen te vieren, nodigen zij je graag uit om deel te nemen aan de HHX Agrobotix demo op 13 september 2019. Meer informatie over de agrobotix.nl


Bezoekers tweede Pootaardappelvelddag gaan voor de inhoud

10-07-2019 - 0 reacties Op 3 juli vond de Pootaardappelvelddag plaats in Swifterbant, georganiseerd door Delphy en vakblad ‘v/d Grond’. Een belangrijk thema op de tweede Pootaardappelvelddag was loofdoding. Op het proefperceel was een demo aangelegd waarin alternatieve middelen en methoden werden getoond ten opzichte van het volgend jaar niet meer toegelaten Reglone. Onder andere met een zuur product werden goede resultaten bereikt. In het onderzoek wat Delphy binnenkort aanlegt in opdracht van de brancheorganisatie Akkerbouw worden diverse spuitschema’s, nieuwe middelen en methoden en…