Challenger

Challenger nieuws volg je het best via Nieuwsgrazer. Bekijk hier al het Challenger nieuws of word lid van de nieuwsbrief.

Challenger nieuws

Belgapom noteert voor de vierde week op rij 10,00 euro

20-09-2019 - 0 reacties Belgapom noteert deze week voor de vierde keer op rij 10,00 euro voor de rassen Bintje, Fontane en Challenger. Was er in de eerste weken nog sprake van een prijshoudende stemming (Bintje) is dat nu vast voor alle rassen.


Twijfels over aardappelopbrengsten in België

28-08-2019 - 0 reacties Proefrooiingen in aardappelen op percelen in België wijzen op gemiddelde opbrengsten voor Challenger en opbrengsten die beneden het meerjarig gemiddelde liggen voor Innovator.


Belgapom maakt een sprong van 5 euro voor Fontane en Challenger

10-05-2019 - 0 reacties Fysieke aardappelprijzen in Noord-Europa vertonen een opgaande tendens. De stemming is vast maar de handelsvolumes blijven erg laag.


België: weinig vrije handel bij stijgende productie

29-03-2019 - 0 reacties Belgapom noteerde vrijdag 30 euro (onveranderd) voor de fritesrassen Fontane en Challenger. De stemming was flauw. Voor Bintje kwam er geen notering op de borden wegens gebrek aan transacties.


Challenger van Van Der Stelt BV aan het Natu C injecteren

27-03-2019 - 0 reacties De Challenger Terragator TG 835 Van Der Stelt BV aan het injecteren van meststoffen in dit geval met een injecteur van 9.5 meter breed.


Ploeger introduceert nieuwe AT5105 LNMS zelfrijder

23-03-2019 - 0 reacties In 2014 kondigde Challenger, onderdeel van het Agco concern, de stop aan van de productie van de Terra-Gator zelfrijders om zich volledig te focussen ...


Challenger MT765C met de Väderstad Rexius Twin 550

11-02-2019 - 0 reacties Rexius walsen met Crosskill ringen en Crossboard is een echte multi-tasker van enorme proporties. Het verplettert kluiten en egaliseert uw grond in één enkele bewerking voordat u gaat zaaien.De Rexius is een perfect nabewerkingswerktuig na de cultivator of (rotorkop)eg in situaties waarbij extra zorg moet worden besteed aan bodemverdichting. 


Dodge//SRT and LEGO launch new Speed Champions building set

05-01-2019 - 0 reacties

Originele beschrijving

Dodge and The LEGO Group announced a partnership pairing the two iconic brands through a new multimedia marketing campaign. The campaign launches with a new 30-second television commercial “Metamorphosis”. The initiative also includes a new LEGO® Speed Champions building set that features the 2018 Dodge Challenger SRT Demon and the 1970 Dodge Charger R/T. “We know that many of our Dodge//SRT enthusiasts become fans of the brand at an early age, and like me, also grow up building LEGO vehicles that we dream of one day driving on the road,” said Steve Beahm, Head of Passenger Car Brands, Dodge//SRT, Chrysler


Belgische aardappelmarkt maakt forse sprong

11-12-2018 - 0 reacties De marktprijs van aardappelen heeft in België een behoorlijke sprong gemaakt. PCA/Fiwap noteerde dinsdag 11 december flink hoger voor de rassen Fontane en Challenger en ook voor Bintje werd een hogere prijs op het bord gezet.


Camera meet drogestofverdeling Challenger

21-11-2018 - 0 reacties HZPC biedt dit jaar telers van Challenger de service om de drogestofverdeling in hun partijen te laten meten met een hyperspectraal camera. Met die informatie is het risico daarop tijdens bewaring te verkleinen.


HZPC-service voor controle drogestofverdeling Challenger

21-11-2018 - 0 reacties HZPC biedt dit jaar telers van Challenger de service om de drogestofverdeling in hun partijen te laten meten met een hyperspectraal camera. Met de informatie is het risico tijdens de bewaring te verkleinen.


Fendt 943 Vario MT Het oordeel: veel comfort en mogelijkheden

08-09-2018 - 0 reacties Agco haalde de Challenger van de West-Europese markt en liet de Challenger MT775E rupstrekker opvolgen door de Fendt 943 Vario MT. Hoe dat uitpakt en of er verschil is met hun eigen Fendt trekkers wilden Henk van de Westeringh, Marc Hanssen en Martijn Bullée graag ontdekken. Verschillen zijn er, maar ook veel overeenkomsten. Lees de hele test in het September-nummer van vakblad Trekkerweb.  Maak voordelig kennis met Trekkerweb! Ja, ik wil Trekkerweb het hele jaar ontvangen voor € 37,50. incl. gratis Trekkerweb pet Ook op de ATH beurs kunt  u zich op de…


Plaatsspecifiek bekalken met Challenger Terragator.

24-08-2018 - 0 reacties Deze combi was te zien in de buurt van het Asser TT race circuit. De bemesting bestond vooral uit de verspreiding in het verleden van Betacal,momenteel wordt er veel hydrokalk plaats-specifiek toegediend met deze Challenger Terragator. Dit was volgens mij een van de eerste machines zoals ze heel veel later standard in de Fendt kleuren en naam geleverd worden. !! 


Industrie verwerkt noodgedwongen minder geschikte rassen

04-08-2018 - 0 reacties Industriële aardappelverwerkers kopen nu minder goed bakkende rassen op als Bintje, Challenger, Ramos en Innovater. Volgens de Duitse aardappelhandelaar Weuthen, is de droogte, die de aanvoer van vroege rassen sterk vertraagt, reden voor deze opmerkelijk switch.


Droge stofverdeling beïnvloedt kwaliteit Challenger

25-05-2018 - 0 reacties Partijen Challenger met een groot verschil in droge stofgehalte tussen het midden en de buitenkant van de aardappel, zijn gevoelig voor kwaliteitsvermindering die later in het bewaarseizoen kan optreden.


Challenger MT775E met een Horsch Tiger 5 LT

21-05-2018 - 0 reacties land zaai klaar maken met een rupstrekker namelijk een Challenger MT775E met een Horsch Tiger 5 LT getrokken vastetand combinatie


Visch BV in het gras met een New Holland

11-05-2018 - 0 reacties Loonbedrijf Visch BV uit Doornspijk is aan het gras hakselen met een New Holland FR550 Forage Cruiser bij IJsboerderij Bonestroo eveneens in Doornspijk. Het transport naar de kuil wordt gedaan met een Fendt 828 Vario en een Fendt 920 Vario TMS, beide met rode Kaweco Radium 45 silagewagens.  Daarnaast wordt er direct weer bemest met een Challenger TerraGator TG 845.


Camso Conversie Rupsonderstellen voor Tractoren

24-04-2018 - 0 reacties Camso is de voorkeursleverancier voor veel fabrikanten van landbouwmachines, tractoren zoals de John Deere 9RX, de Case-IH Quadtrac, de Challenger MT-serie en maaidorsers zoals de Claas Lexion en Fendt Ideal zijn af fabriek uitgerust met Camso rupsonderstellen. Naast deze OEM producten biedt Camso ook retrofit-tracksystemen aan voor bestaande maaidorsers en trekkers. Dit wordt de CTS (Conversion Track System) productlijn genoemd en is beschikbaar via het Camso aftermarket-distributienetwerk.  Camso’s conversie rupsonderstellen voor tractoren is een 100% bolt-on oplossing en is het eenvoudigste…


Challenger Terra Gator TG8333 met een Duport bemester

24-04-2018 - 0 reacties Loonbedrijf Dreierink uit Terwolde aan het mest injecteren met een Challenger Terra Gator TG8333 met een Duport bemester. Voor het transport een Valtra T190 met Jako mesttank.


Challenger TerraGator TG845 CVT met Tjalma bemester

17-03-2018 - 0 reacties Challenger TerraGator TG845 CVT met Tjalma bemester Challenger TerraGator TG845 CVT met Tjalma bemester van loonbedrijf Visch BV uit Doornspijk aan het mest injecteren. 2 Scania's zorgen voor de aanvoer.